Tobajara Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 ΚΑΡΚΙΝΟΣ στα μαλακισμένα. τα μάτια μου. Ω ΘΕΟΙ!!!! Αν αναφέρεσαι στο log μου ναι, αυτό το φ αντί για θ με εκνεύρισε κι εμένα πολύ. Αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο, μοιράσου το πρόβλημά σου μαζί μας, μια έμπειρη ομάδα ειδικών είναι εδώ για να σου συμπαρασταθεί. Για το ματς που παίξαμε, είχε πλάκα Είχα τη χειρότερη και την καλύτερη στιγμή (ένα εντελώς άκυρο ulti και dash εκεί στο δράκο, όταν κυνηγάγαμε ένα Blitzkrank που έφερε παρέα, και τους τρεις που φάγαμε εριστικά εγώ και η Sona την ώρα που έκαναν baron, 5 αυτοί 2 εμείς και τους γδύσαμε ). Απλά δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Όταν η ομάδα αρχίζει και χτίζει μια διαφορά kills, το καλύτερο είναι σταθερό warding και farming μέχρι να κάτσει καλό πλεονέκτημα τύπου πολύ κερδισμένο teamfight ή Baron και μετά απλά τους παίρνεις αμπάριζα. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να εκβιάζονται καταστάσεις όπως εκείνος ο έρημος ο Baron (έβλεπα στο mini map τον Aatrox να κουβαλά το aggro ολόκληρης της αντίπαλης ομάδας προς το μέρος μας και σκεφτόμουν "κορίτσια μας βιάζουνε") ούτε να κυνηγάμε objectives χωρίς warding.
Pa0ki Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Όποιος ανεβάζει smurf από το 0, μόνο aram παίδες Πολύ πιο άνετα θα ανέβει και θα μαζέψει ip
klainmaingr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Τα aram δίνουν το 1/3 σε xp. Πολύ κακή επιλογή για lvl up.. 3δες ίσως
Atallos1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Random Tip of the Day # 20 Wards σε Baron και Dragon Το common mistake που κανουν αρκετοι ειναι να βαζουν pink wards ελαφρως εξω απο το pit τα οποια δεν δινουν vision μεσα Αυτο που μπορειτε να κανετε ειναι να βαλετε wards στις γωνιες ετσι ωστε να μην φαινονται Example 1 Εαν λοιπον τωρα βαλουμε pink wards ελαχιστα εξω απο το pit , δεν βλεπουμε τα wards της πανω φωτο Παραδειγμα με 2 pinks Οταν ομως βαλουμε το pink μεσα στο Pit τοτε βλεπουμε και τα δυο Credits στον ανωνυμο assistant tipper 3
nasos o psaras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 δεν τα πιανει το vision του ward γιατι το κοβουν τα τοιχακια
Pa0ki Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Τα aram δίνουν το 1/3 σε xp. Πολύ κακή επιλογή για lvl up.. 3δες ίσως Για xp δεν έχω παρατηρήσει πόσα δίνουν τα άλλα, για ip συμφέρει πάντως Αν ισχύει το ένα 1/3 θα ανέβεις σίγουρα πιο αργά, αλλά πιο άνετα και με περισσότερα ip στα 30 Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τα 8(αφήνω έξω 2 first win) παιχνίδια στο match history μου(5w/3l) έχω μέσο όρο 59.5 ip/game 90.3xp/game + το λιγότερο χρόνο που παίρνει το q + λιγότερh διάρκεια του game
nasos o psaras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Για xp δεν έχω παρατηρήσει πόσα δίνουν τα άλλα, για ip συμφέρει πάντως Αν ισχύει το ένα 1/3 θα ανέβεις σίγουρα πιο αργά, αλλά πιο άνετα και με περισσότερα ip στα 30 Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τα 8(αφήνω έξω 2 first win) παιχνίδια στο match history μου(5w/3l) έχω μέσο όρο 59.5 ip/game 90.3xp/game + το λιγότερο χρόνο που παίρνει το q + λιγότερh διάρκεια του game γιαυτο παιζουν ολοι aram??
zisis13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δεν παιζω για τα IP.Παιζω για να βελτιωνομαι απο τα λαθη μου.Θελω να κερδιζω κανονικη εμπειρια και οχι "xp".Και στο ΑΡΑΜ μονο εμπειρια δεν κερδιζεις.Χασιμο χρονου ειναι,παιζοντας ξυλο χωρις καμια στρατιγικη. Δεν κατακρινω το αραμ,γιατι μια χαρα mode ειναι.Ειδικα για ενα στα γρηγορα αν δεν προλαβαινεις,ή γενικα ετσι να σπασεις πλακα.Αλλα αν εχω χρονο καλυτερα να παιξω στο ριφτ να μαθω και τιποτα. 1
Pa0ki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Σίγουρα Εγώ μιλάω για smurf acc που αυτό που θέλεις είναι να πας 30, και να μαζέψεις ip για champs/runes/runepages να ξεκινήσεις ranked
klainmaingr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Still. Απο μερικά που βλέπω τώρα Aram win = ~55ip defeat = ~35ip Normal win = ~ 95ip defeat = ~65ip Treeline win = ~80 ip defeat = ??? Εντάξει ανάλογα με τη διάρκεια αλλα ΠΑΡΑ πολλές φορές τα aram κρατάνε πολύ παραπάνω απο μισάωρο ίσως και παραπάνω. Χίλιες φορές rift ή treeline και για ip. Για xp νομίζω το aram έδινε κάνα 50ρικο όταν το rift και το tt έδινε 120++. Και συνήθως όποιος κάνει lvl up ιδιαίτερα με boost θέλει να ξεμπερδεύει σύντομα. Νομίζω το 3v3 είναι ότι καλύτερο για xp και τα vs ai τα καλύτερα για ip (πάντα με boost) Source: Multiple lvl 30 acc.
paularas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 κάπου είχα δει / διαβάσει / ακούσει ότι το best xp / ip farm είναι 3άδες που κάνεις /ff στο 20' νομίζω (or so). τώρα τι φάση δεν θυμάμαι άρα μπορεί να λέω και μαλακίες (που δεν το πιστεύω αλλά λέμε τώρα)
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Οι 3 αδες στο TT με Intermediate bots εδιναν το καλυτερο exp Αλλα νομιζω το εχουν nerfαρει γιατι το κανανε αρκετοι και ανεβαζαν γρηγορα smurfs , not sure Btw οσον αφορα την ranked ομαδα , δεν ξερω ποσοι εχετε στειλει και ποιοι πμ στον watercool ( Αν δεν κανω λαθος ) που μαζευε τα ονοματα αλλα αυτο που πρεπει να γινει αν ειμαστε αρκετα ατομα ειναι για αρχη 2 ομαδες . Μια πιο high end και μια με ατομα χαμηλοτερου elo . Οχι για διακρισεις κτλ αλλα για να μην υπαρχει διαφορα στο gameplay Δευτερον , πρεπει να δουμε τις θεσεις που μπορει να παιξει ο καθενας Δεν ξερω ποσο ονοματα εχει μαζεψει το παληκαρι που μαζευε τα πμ αλλα θεωρω οτι ειναι καλυτερο να μαζευτουμε εδω Aρχιζω εγω και θα συγκεντρωσω τα ονοματα σε μια λιστα μαζι με τις θεσεις Αν εχει γινει ηδη αυτο ας ποσταριστει εδω να ξερουμε τι γινεται IGN : I Got De Swag Roles : Top/Jungle/Support Division : Platinum 1
Tobajara Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Πραγματικά έχω αρχίσει και απογοητεύομαι. Είναι τρίτη βδομάδα που είμαι κολημμένος στο Silver 2 και δεν οφείλεται σε κάποιο ταβάνι που χτύπησα. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, τα κακά παιχνίδια (feeders, afkers, ragers κλπ) είναι η πλειοψηφία πλέον. Σε silver 3 - 4 ΔΕΝ το έβλεπα αυτό σε τέτοιο βαθμό, τα ματς μου ήταν αρκετά πιο ήρεμα. Πολύς κόσμος που πάει σε θέσεις που δεν τις ξέρει, ειδικά adc, και όταν λέω "δεν τις ξέρει" εννοώ εξόφθαλμα λάθη positioning και αντίληψης του χαρακτήρα. Δε γίνεται ο άλλος να πηγαίνει ανάμεσα στο αντίπαλο adc και το αντίπαλο support και να τρώει τζάμπα harass χωρίς κανένα λόγο, ή να με βρίζουν επειδή δε σπρώχνω χωρίς wards και κάνω recall για να αγοράσω άλλα (ω ναι, όχι επειδή δεν υπάρχουν wards αλλά επειδή δε σπρώχνω) ή ο jungler να πιάνεται 3 φορές σερί στην αντίπαλη ζούγκλα μόνος του. Είναι πράγματα που τα έβλεπα στο Bronze μέχρι τώρα. Έχω αρχίσει και πήζω. Τα ματς είναι ή του ύψους ή του βάθους, ή εύκολες νίκες ή εύκολες ήττες και συνήθως σάπια παιχνίδια. Δεν υπάρχει skill matchup, πέρα από κάποια λίγα lanes που είχαν πολύ ενδιαφέρον και έχασα δίκαια, οπότε δεν πιστεύω πως έχω φτάσει το όριό μου. Απλά κάποιος, είτε από τη μεριά μας είτε από τη δική τους, θα είναι στεγνά βλάκας ή στεγνά ανίκανος και θα χαλάσει το παιχνίδι. Και αυτό συμβαίνει κατ'εξακολούθηση. Κοντολογίς, ίσως έχει αρχίσει να με κουράζει και ο main μου. Ίσως αρχίσω και αλλάζω σε πιο συντηρητικά picks για να προστατευτώ κι εγώ λιγο, ή να δοκιμάσω σιγά σιγά άλλες θέσεις. Το πρόβλημα είναι πως παίζω support ακριβώς για να καθορίζω το παιχνίδι και να μην εξαρτώμαι από τον κάθε άχρηστο... Επίσης τα ARAM είναι πόνος. Αυτά.
OhgmaAurvanium Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Να γραψω και 'γω τα στοιχεια μου, οπως ο Attalos IGN : OhgmaAurvanium Roles : Mid(80%) / Top(20%) Division : Silver II (down from I) & Max Elo Pre S3 1520
Προτεινόμενες αναρτήσεις