Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιζει κανεις στον west, για να μου πει εαν υπαρχει γενικο θεμα με lag ή εχω μονο εγω; Εδω και 3,4 ημερες, σε καθε παιχνιδι, μου ανεβαινει το ping για λιγα δευτερολεπτα και μετα επανερχεται στα κανονικα. Βεβαια ειναι ψιλοσπαστικο, γιατι μπορει να γινεται και καθε 3 λεπτα.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειχε γινει και σχετικο ποστ απο Rioter τοσο στο reddit οσο και στο forum του euw.

Προβλημα του server ειναι.

Gonna get fixed "soon" TM

Δημοσ.

Επισης Hydra αντι για BT?Δεν υπαρχει λογος

Βασικά άμα το σκεφτείς, σε melee champions είναι πάντα καλύτερα η hydra από το bt ακόμα και αν είσαι ad caster (pantheon, kha) γιατί δίνει 15 ad λιγότερο αλλά έχει αυτό το passive και active για να κάνεις 2 hit σχεδόν αμέσως που αξίζει πάντα. (έχει και health regen αλλά  νταξ αυτό δε στο μετράω καν, που είναι πολύ καλό άμα το βγάλεις στο laning phase) + ότι στο bt πρέπει να το φαρμάρεις κάθε φορά που πεθαίνεις. Δε λέω ότι το bt είναι κακό απλά ότι η hydra προσφέρει παραπάνω συνολικά.

Δημοσ.

Βασικά άμα το σκεφτείς, σε melee champions είναι πάντα καλύτερα η hydra από το bt ακόμα και αν είσαι ad caster (pantheon, kha) γιατί δίνει 15 ad λιγότερο αλλά έχει αυτό το passive και active για να κάνεις 2 hit σχεδόν αμέσως που αξίζει πάντα. (έχει και health regen αλλά  νταξ αυτό δε στο μετράω καν, που είναι πολύ καλό άμα το βγάλεις στο laning phase) + ότι στο bt πρέπει να το φαρμάρεις κάθε φορά που πεθαίνεις. Δε λέω ότι το bt είναι κακό απλά ότι η hydra προσφέρει παραπάνω συνολικά.

Βρε κι εμενα μ'αρεσει το Hydra σαν item αλλα στον Kha που θες το raw dmg για να κανεις γρηγορα τα kills δεν ταιριαζει

Και ασε που θα εχεις και στο 16 (πλεον) evolved τα spikes οποτε εχεις και wave clear

Οσον αφορα την ομαδα μεσα κι εγω

• Like 1
Δημοσ.

Δε γαμείς. Μέσα και γώ. Η αλήθεια είναι οτι αν μαζευτούν actually αρκετά άτομα θα μπορούσαν να γίνουν ομάδες δύο ταχυτήτων.

• Like 1
Δημοσ.

Δε γαμείς. Μέσα και γώ. Η αλήθεια είναι οτι αν μαζευτούν actually αρκετά άτομα θα μπορούσαν να γίνουν ομάδες δύο ταχυτήτων.

Ουυυυυυυυυυυ, αυτός είναι πράχτορας της μέρκελ, μην τον βάλετε στην ομάδα!

• Like 3
Δημοσ.

Μέσα και εγώ για την ranked team 5 vs 5. LoveMaria27

Όσο αφορά για το elo αν αξίζεις ανεβένεις.Και εγώ όταν ήμουν Bronze V-IV πίστευα όλο οι άλλοι φταίνε και δεν κοιτούσα να βελτιωθώ εγώ.Έπαιξα σε ενός φίλου και σε 2 μέρες από Bronze I το πήγα Silver V.Και αυτό γιατί το main μου είναι Silver I.Ένας Platinum-Diamond θα το πήγενε σε μερικές ώρες γιατί προφανώς θα έκανε carry τα 4 vs 5 και τα troll-team που έχασα εγώ.Και εγώ είχα troll-afk-feeders-smurfers enemies και οκ δεν γίνετε να νικάς όλα τα games αλλά έστω σιγά σιγά αν αξίζεις ανεβένεις.

Δημοσ.

Παιδιά δηλώνω παρών κι εγώ για την ομάδα, αλλά αν δε χωράω για κάποιο λόγο είμαι πρόθυμος να δώσω τη θέση μου σε κάποιον άλλο :)

Κατά τα άλλα, το trololol συνεχίζεται απλά νικάμε τουλάχιστον...

Αλήθεια, χτες παίξατε καθόλου ή μπα? Μπήκα 2 - 3 φορές, έστειλα μερικά invites, αλλά δεν είδα συμμετοχή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...