Atallos1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Επειδη ΚΑΙ αυτο γινεται αφορμη αρνητικων σχολιων τυπου οτι σας προκαλω και τετοια, θυμιζω οτι και σε παλαιοτερα ss μου εσβηνα nickname και ειναι κατι που κανω εξ'ορισμου απο τοτε που παιζω rpg. @klain, δεν rage-αρω φιλε μου. Εδωσα ενα ss με παιχνιδι που εληξε 26-1 σκορ και ειπα οτι τα elo αυτα ειναι unplayable δυστυχως και κατεληξα να βλεπω ποστς για το γεγονος οτι εσβησα το nick μου. Και οταν λεω unplayable εννοω both sides. Ακομα και στις περισσοτερες νικες ειναι unplayable, ειναι νικες αχρηστες σε θεμα ωφελους καθοτι πολλες φορες προερχονται απο τρολαρισμενα παιχνιδια των αντιπαλων που δεν χρειαζεται να κανεις πολλα για να τα κερδισεις, αρα δεν χρειαζεται και να μαθεις πολλα, αρα δεν μαθαινεις μεσα απτο game και ο μονοδρομος ειναι stream για να βγεις απτο elohell καποια στιγμη και να παιξεις πιο σοβαρα. Το παιχνιδι ομως -μεχρι τοτε- παραμενει unplayable. Δεν εβγαλα ποτε την ουρα μου απεξω και δεν φορτωσα πουθενα καμια ευθυνη και αν αυτο το καναν αλλοι στο παρελθον καλο ειναι να μην θεωρειτε δεδομενα οτι εχω την ιδια λογικη, γιατι οχι, καποια σχολια ΔΕΝ ειναι καλοπροαιρετα, αλλα ειναι προιον τσουβαλιασματος με αλλους που μπορει να ειπαν καποτε "ειμαι bronze εξαιτιας των υπολοιπων". Εγω ποτε δεν ειχα αυτη τη λογικη, αλλα ως τετοιου μου απαντουν οσες φορες πω κατι εδω για elo/ranked/mmr. 2 μηνες παιζω, ακομα μαθαινω τα βασικα, χαρακτηριστικο οτι ξερω να παιζω στο συνολο 4-5 champs. Το λαθος ηταν απλα οτι χαραμισα το καλο elo που ειχα αρχικα, χωρις να εχω φροντισει πρωτα να μαθω περισσοτερα γυρω απτο παιχνιδι. Εν τελει εσβησα τα προηγουμενα ποστ μου γιατι δεν βλεπω νοημα να υπαρχουν σε αυτο το thread, πλεον. Ειτε δεν ξερεις να κανεις συζητηση ειτε δεν θες να ακους την αληθεια. Εκτος αν ειναι και τα δυο Απο την στιγμη που ποσταρεις το ss για το game και το σχολιαζεις κι εσυ ο ιδιος , το θετεις προς συζητηση Λες τα ιδια που ειπα κι εγω , μονο που τα λες πιο "μαλακα" Δεν εξετασα ουτε εγω ουτε κανεις αν εισαι κακος η οχι , προσωπικα δεν με ενδιαφερει κιολας Εγω ειπα γιατι ησουν σε ενα παιχνιδι το οποιο εληξε 26/1 και σου ειπα οτι αυτο γινεται επειδη εχεις κακο MMR το οποιο εχει ως αποτελεσμα να παιζεις κακιστα παιχνιδια σε ποιοτητα Το οτι εχεις κακο MMR δεν σε καθιστα κακο παιχτη , shit happens και υπαρχουν ασχημα παιχνιδια και τοσοι αλλοι παραγοντες . Αυτο δεν καταλαβαινεις φαινεται και αρπαζεσαι χωρις λογο Παμε στα επομενα Εφοσον παιζεις 2 μηνες , ξερεις οπως λες τα πολυ βασικα για 4-5 champs , γιατι παιζεις ranked παιχνιδια? Γιατι δεν παιζεις normals να μαθεις περισσοτερο το παιχνιδι , να μαθεις τι κανει ο δικος σου champ και ταυτοχρονα να μαθεις τι κανει και ο αντιπαλος? Γιατι δεν παιζεις να μαζεψεις IP για runes/runepages? Εψαξες να διαβασεις πραγματα,πληροφοριες για το παιχνιδι?Εψαξες να δεις ενα stream? Και για να σου απαντησω , οχι δεν το εκανες . Απλα ηθελες να ανεβεις γρηγορα , πραγμα που δεν γινεται και ειναι απολυτα λογικο @Manos Το Spirit δεν ξερω κατα ποσο χωραει , καθως πλεον δεν ανεβαζεις/κανεις evolve W πρωτο . Προσωπικα δεν μ'αρεσει Επισης Hydra αντι για BT?Δεν υπαρχει λογος
OhgmaAurvanium Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μια ερωτηση θελω να κανω εγω..Εβλεπα τη Challenger Tier του West, και ενα παλικαρι με name "Mimer" εχει 3 account.. Δηλαδη 3 account Challenger Tier EU West..Ποσο καμμενος, ιδιοφυης, λογικος κτλπ κτλπ πρεπει να σαι για να το κανεις αυτο? Ειναι μονο θεμα εξασκησης ή και κατι παραπανω?Γιατι οι περισσοτεροι Pros, ειναι Diamond 1, ενω αυτος εχει 3 account Challenger.. Ουαου.
ssns Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μια ερωτηση θελω να κανω εγω.. Εβλεπα τη Challenger Tier του West, και ενα παλικαρι με name "Mimer" εχει 3 account.. Δηλαδη 3 account Challenger Tier EU West.. Ποσο καμμενος, ιδιοφυης, λογικος κτλπ κτλπ πρεπει να σαι για να το κανεις αυτο? Ειναι μονο θεμα εξασκησης ή και κατι παραπανω? Γιατι οι περισσοτεροι Pros, ειναι Diamond 1, ενω αυτος εχει 3 account Challenger.. Ουαου. Aπο την στιγμη που εχει ανεβασει το αρχικο του στο chalenger πιστευεις οτι ειναι δυσκολο να ανεβασει και τα αλλα? Μιλωντας για τον εαυτο μου δυστυχως χαλασα το καλο mmr που ειχα και μου εδινε κατι 15lp και πανω και τωρα πλεων περνω κακο απο 10.Οι μακακιες πληρωνοντε δυστυχως.Ελπιζω να τα καταφερω και ετσι και να το ανεβασω silver
pipiris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μια ερωτηση θελω να κανω εγω.. Εβλεπα τη Challenger Tier του West, και ενα παλικαρι με name "Mimer" εχει 3 account.. Δηλαδη 3 account Challenger Tier EU West.. Ποσο καμμενος, ιδιοφυης, λογικος κτλπ κτλπ πρεπει να σαι για να το κανεις αυτο? Ειναι μονο θεμα εξασκησης ή και κατι παραπανω? Γιατι οι περισσοτεροι Pros, ειναι Diamond 1, ενω αυτος εχει 3 account Challenger.. Ουαου. Ο xpeke μεσα στο διαλειμμα του LCS ειχε επισης 3 acc στο challenger. Επειδη εβλεπα το stream του, το παιδι απλα κερδιζε τα παντα, τοσο απλα.
Locko Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 O WildTurtle είχε NA το Νο1, Νο3 & Νο4 στο challenger.
jonakos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Να πω και γω με την σειρα μου, εχοντας διαβασει παρα πολλες σελιδες του thread χωρις να εχω σχολιασει. Ξεκινησα πολυ κακα τα 10 πρωτα παιχνιδια στον west με σκορ 1-9. Προφανως ξεκινησα απο bronze V. Επαιξα πολλα παιχνιδια και εμεινα στασιμος και παντα 20-30 loses πανω απο τα wins. Εκανα transfer east λογω φιλων. Παρατηρησα οτι το "επιπεδο" ακομα και του bronze ειναι κατωτερο απο εκεινο του west. Εκανα παιχνιδια carry, εχασα αλλα απο δικα μου λαθη και φυσικα ετυχε να χασω παιχνιδι με τρολλς/αφκ οπως και κερδισα εξ αιτιας αυτων. Διαβαζοντας ομως εδω μεσα και βλεποντας παρα πολλα streams καθε μερα, αρχισα να αξιοποιω τα tips πολλων που συμμετεχουν ενεργα στο thread. Ξερω ορισμενους champs και παιζω μονο με αυτους. Δεν δοκιμαζω champs που δεν ξερω μονο και μονο για να κανω counter ενα lane. Δεν με ενοχλει καθολου να παιζω support εφοσον γλυτωνω την ομαδα απο το να flameαρει και ενδεχεται να νικησουμε. Πλεον εχω μαθει και την θεση οποτε παω ευκολα. Και ισχυει οτι σαν support κανεις carry το lane σου αν το adc σου ξερει τα βασικα. Και τελος μιλαω παντα ευγενικα στο chat δινοντας συμβουλες χωρις υφος ωστε να μην κανει ο καθενας του κεφαλιου του. Αυτα φυσικα δεν θα τυχαινουν σε καθε παιχνιδι αλλα στο 70% θα εχω ενα normal game. Πλεον ειμαι bronze II και ελπιζω συντομα να κλειδωσω το silver, και οτι καλυτερο στην συνεχεια βελτιωνοντας εμενα! ΥΓ. αν πιστευετε οτι αξιζετε για παραπανω elo/division/tier παιξτε duo με καποιον φιλο σε υψηλοτερο επιπεδο απο το δικο σας και δειτε πως παει. IGN: maldiman φιλε ειλικρινα μπορει να μην σε ξερω αλλα απο τα 2-3 games που παιξαμε μαζι δεν εχεις επιπεδο bronze 2.αξιζεις για silver τουλαχιστον.Για εναν παιχτη σαν και εσενα θα ειναι ευκολο.Ακομη και εγω εφτασα που ξερω να παιζω mid μονο katarina .gl
xavier Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 δεν ηξερα οτι μπορεις να αγορασεις rune page με ip...θα φαρμαρω σε νορμαλ τουλαχιστον κανα 2 ακομα...καλη φαση. καπως μου ειχε κολλησει οτι γινοταν μονο με rp
Maldino Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 φιλε ειλικρινα μπορει να μην σε ξερω αλλα απο τα 2-3 games που παιξαμε μαζι δεν εχεις επιπεδο bronze 2.αξιζεις για silver τουλαχιστον.Για εναν παιχτη σαν και εσενα θα ειναι ευκολο.Ακομη και εγω εφτασα που ξερω να παιζω mid μονο katarina .gl Σε ευχαριστω. Παντως απο τοτε που εκανα ενα καλο σερι και εφτασα το lolking score στο 100+ την προηγουμενη εβδομαδα, και τωρα +53 λογω reset, τα πραγματα εφτιαξαν πολυ. Συμφωνω παντως οτι αν αξιζεις για παραπανω θα πας παραπανω. Μου ευτυχε λογω duo q να εχω αντιπαλο gold v o οποιος ισχυριζοταν οτι ειναι απλα ενα smurf κλπ. Δεν τον ειχα σε lane αλλα ο τυπος απο το 0:55 ειχε γαζωσει το mid μας (kassadin) με jarvan. Εκανε carry μονος του την κακη σε σχεση με μας ομαδα του τελειωνοντας 31/13/.. Οποτε επιβεβαιωνεται πως αν εισαι καλος κανει ευκολα carry και ας δεν την παλευει το team σου. Αλλο το να παιζεις 3v5 και αλλο 5v5 και οι 2-3 να ειναι αχρηστοι.
@_zerocool Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Βλέπω διάφoρους να ενδιαφέρονται για ranked team, είμαι προυθμος να αναλάβω την προταρχική οργάνωση. Μάλλον θα μεταφερθούμε και σε άλλο τοπικ. Στείλτε μου ποιοι θέλουν και τι παίζετε σε ένα πμ και θα τα συγκεντρώσω. ΥΓ: Ποιο ήταν το chat channel στο lol?
Alchemist` Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Βλέπω διάφoρους να ενδιαφέρονται για ranked team, είμαι προυθμος να αναλάβω την προταρχική οργάνωση. Μάλλον θα μεταφερθούμε και σε άλλο τοπικ. Στείλτε μου ποιοι θέλουν και τι παίζετε σε ένα πμ και θα τα συγκεντρώσω. ΥΓ: Ποιο ήταν το chat channel στο lol? INSOMNIAGR είναι το chat group. Ενδιαφέρομαι για την ομάδα, παίζω σε silver 2, main ADC. (desolatorXT summoner name)
@_zerocool Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 INSOMNIAGR είναι το chat group. Ενδιαφέρομαι για την ομάδα, παίζω σε silver 2, main ADC. (desolatorXT summoner name) οκ, απλα στείλτε σε πμ για να μην γεμίσουμε το thread χωρίς λόγο.
Alchemist` Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 οκ, απλα στείλτε σε πμ για να μην γεμίσουμε το thread χωρίς λόγο. 662 σελίδες, με τα μισά να είναι παπαριές, έχει... άραξε...
@_zerocool Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 662 σελίδες, με τα μισά να είναι παπαριές, έχει... άραξε... ναι το ξέρω, εγω απλά δεν μπορω να τα παρακολουθήσω ολα
Alchemist` Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Λοιπόν, αγαπητοί συμφορουμίτες και συμπαίκτες...Ανέβασα ένα Mix, ή καλύτερα ενοποιημένο playlist θα το έλεγα, με τα περισσότερα τραγουδάκια που βάζουν πριν την έναρξη (Intros) των επίσημων αγώνων LOL. Προσωπικά τα έψαξα μετά από τα lcs, τα γούσταρα και τα ακούω συνέχεια όταν παίζω lol... Ελπίζω να σας αρέσουν... Κατά βάση πρόκειται για house με ένα τσικ dubstep και visualisation. Υ.Γ. δεν έχω βάλει μερικά κλασσικά κομμάτια όπως το heart of the champion κτλ ή κάτι "ροκιές" για να έχει consistency το Playlist.Υ.Γ.2. θα ήταν ιεροσυλία να μην ξεκινήσω με το silver scrapes
ssns Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Λοιπόν, αγαπητοί συμφορουμίτες και συμπαίκτες... Ανέβασα ένα Mix, ή καλύτερα ενοποιημένο playlist θα το έλεγα, με τα περισσότερα τραγουδάκια που βάζουν πριν την έναρξη (Intros) των επίσημων αγώνων LOL. Προσωπικά τα έψαξα μετά από τα lcs, τα γούσταρα και τα ακούω συνέχεια όταν παίζω lol... Ελπίζω να σας αρέσουν... Κατά βάση πρόκειται για house με ένα τσικ dubstep και visualisation. Υ.Γ. δεν έχω βάλει μερικά κλασσικά κομμάτια όπως το heart of the champion κτλ ή κάτι "ροκιές" για να έχει consistency το Playlist. Υ.Γ.2. θα ήταν ιεροσυλία να μην ξεκινήσω με το silver scrapes Παντως οι playlist απο τα lcs υπαρχουν στο youtube ολοκληρες να ξερεις!!Παρολα αυτα πολυ καλη προσπαθεια και θα το ακουσω!!Οπως ειπαν και τα παιδια φαινεται η διαφορα αυτου που δεν αξιζει να ειναι χαμηλου και αυτου που αξιζει.Μπηκα ενα ranked με την ξαδερφη μου που παρολου που ειναι καλη σαν παικτρια και παιζει περισσοτερο απο οτι εγω ειναι bronze iv.Φυσικα ημουν πρωτος στα ban.Πηρα pantheon και ειχα αντιπαλο trynda.Νταξει τελειωσα με σκορ 12/0
Προτεινόμενες αναρτήσεις