Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα. Έχει καωείς ιδέα ποτε ειναι οι τελικοί (ευρωπαικοί και παγκόσμιοι);
Αν μπορούσατε να βάλετε link θα ήταν τέλεια.

Ελπίζω μονο να μην τους έχως χάσει.

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα. Έχει καωείς ιδέα ποτε ειναι οι τελικοί (ευρωπαικοί και παγκόσμιοι);

Αν μπορούσατε να βάλετε link θα ήταν τέλεια.

Ελπίζω μονο να μην τους έχως χάσει.

Αργουν παρα πολυ ακομα, προς Σεπτεμβριο-Οκτωβριο φανταζομαι

Δημοσ.

YΓ3. Ναι, ολοι αυτοι δηλωνουν ranked. Δεν ξερω , αλλα το παιχνιδι απο ενα σημειο και μετα , ειδικα σε αυτα τα divisions-elo γινεται unplayable οσο pro και να εισαι, οσο diamond και να εισαι, οσα carry και να εχεις κανει στην καριερα σου.

First of all

Εχεις κακιστο MMR και οταν λεμε κακιστο εννοουμε κακιστο

Εχεις 25 ηττες παραπανω , εισαι Silver 5 και παιζεις με Bronze 4 εξαιτιας αυτου οποτε δεν καταλαβαινω γιατι σου φαινονται παραξενα τα παιχνιδια που παιζεις . Eiσαι στον πατο και παιζεις με τα σκουπιδια . Οποτε ολα μου φαινονται λογικα

Κραζεις τους αλλους

Εχεις 2 rune pages 

Το 1 ειναι οκ με το damage

Το 2 που εχεις armor pen και MS τι υποτιθεται οτι ειναι?Αυτο που παιζεις support?

Η μηπως βαζεις το dmg και τους ριχνεις hammeριες στο κεφαλι με τον Taric?

Πριν λοιπον κραξετε γενικα καποιον κοιτατε και τα δικα σας...

ΥΓ Δεν εχει νοημα να σβηνεις το ονομα σου απο τα screenshots , δεν ειναι δυσκολο να βρεθει . Lolking says hi

• Like 3
Δημοσ.

Απο τα settings μεγαλώνεις το user interface και αυτά πάνε ανάλογα. 

Ευχαριστω. Δουλευει αυτο που λες. Κατα τα αλλα υποθετω δεν υπαρχει τροπος να μεγαλωσω μονο τα quests χωρις τα υπολοιπα ;

Δημοσ.

Γαμώ τις Δευτέρες.

Ένα πρώτο ματς που έπαιξα σαν ανάπηρος και ένα δεύτερο που ο Varus μας έβγαλε διπλό Bloodthirster και δεν ήξερε να παίξει adc. Για farming ουτε λόγος, για map awareness επίσης.

Αυτό το Silver 2 με έχει ταλαιπωρήσει περισσότερο απ'όσο αξίζει, πρέπει να σοβαρευτώ.

EDIT: Το πόσα IP παίρνεις ανάλογα με το πόση ώρα διαρκεί το παιχνίδι, όχι με το σκορ. Αυτό έχει αλλάξει εδώ και χρόνια. Αν δεν έχεις runes και runepages μάζεψέ τα σε normals και μετά παίξε ranked. Αυτό είναι ένα από τα βασικά που ΔΕΝ κάνουν οι κολημμένοι στο Bronze.

Δημοσ.
ΥΓ Δεν εχει νοημα να σβηνεις το ονομα σου απο τα screenshots , δεν ειναι δυσκολο να βρεθει . Lolking says hi

Και βασικα ειναι πιο προκλητικο, αμα δεν το ειχε σβησει, κανεις δεν θα νοιαζοταν, ενω με το σβησιμο προκαλεις τον αλλον να το βρει.

Δημοσ.

@Midi γενικά δε καταλαβαίνω γιατί ragάρεις με τα σχόλια πάνω σε κάτι που ποστάρεις. Δεν έχει ανάγκη κανένας άταλος να σου πεί οτι είσαι κακός ή w/e. Προφανώς για να ποστάρεις κάτι το θεωρείς άξιο συζήτησης. Η συζήτηση για να είναι εποικοδομητική πρέπει να είναι ρεαλιστική και ειλικρινής. Θα μπορούσαμε να πούμε όλοι οτι ναι κρίμα σε σένα ρε παλικάρι που έτυχε αυτό το κακό. Ή να το αφήσουμε ασχολίαστο όπως πάρα πολλά άλλα. Έχουμε πεί >9000 φορες οτι ένας ΜΕΤΡΙΟΣ παίκτης θα πρέπει να κερδίζει αυτά τα παιχνίδια εύκολα. Πολύ εύκολα. Τα παιδιά στο bronze 4 δε ξέρουν ούτε τα βασικά του παιχνιδιού και είναι ο λόγος που είναι εκεί. Αυτό πρέπει κάποιος να εκμεταλευτεί και να κερδίσει ακόμα και 0/30 game. Αυτό προυποθέτει το εξής. ΕΣΥ απο όλο το team θα ξέρεις κάτι παραπάνω απο τα βασικά. Αυτό που σου λέει ο atallos και ο κάθε ren (πολυ καλοπροαίρετα if you ask me) είναι να βελτιώσεις τη δική σου αντίληψη για το παιχνίδι και να μη σε νοιάζει κανένας απο τους άλλους 4. Είναι bronze games. ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει κάποιος 0/10, κάποιος afk ή κάποιος που η μάνα του βγαίνει στο κλαρί για ένα κομμάτι τόστ. Αυτό δεν θα έπρεπε να σε νοιάζει. Αν απλά θέλεις να state the obvious. Οτι στα 900 elo είναι κακοί παίκτες. Τότε πάσο sorry. Ναί είναι. Αν θεωρείς οτι χρήζει συζήτησης και θέλεις να κάνεις κάτι για αυτό though, εδώ είμαστε.

Ευχαριστω. Δουλευει αυτο που λες. Κατα τα αλλα υποθετω δεν υπαρχει τροπος να μεγαλωσω μονο τα quests χωρις τα υπολοιπα ;

Όχι δυστυχώς πάει μαζί με το ui :\

• Like 1
Δημοσ.

Και βασικα ειναι πιο προκλητικο, αμα δεν το ειχε σβησει, κανεις δεν θα νοιαζοταν, ενω με το σβησιμο προκαλεις τον αλλον να το βρει.

Επειδη ΚΑΙ αυτο γινεται αφορμη αρνητικων σχολιων τυπου οτι σας προκαλω και τετοια, θυμιζω οτι και σε παλαιοτερα ss μου εσβηνα nickname και ειναι κατι που κανω εξ'ορισμου απο τοτε που παιζω rpg.

@klain, δεν rage-αρω φιλε μου. Εδωσα ενα ss με παιχνιδι που εληξε 26-1 σκορ και ειπα οτι τα elo αυτα ειναι unplayable δυστυχως και κατεληξα να βλεπω ποστς για το γεγονος οτι εσβησα το nick μου. Και οταν λεω unplayable εννοω both sides. Ακομα και στις περισσοτερες νικες ειναι unplayable, ειναι νικες αχρηστες σε θεμα ωφελους καθοτι πολλες φορες προερχονται απο τρολαρισμενα παιχνιδια των αντιπαλων που δεν χρειαζεται να κανεις πολλα για να τα κερδισεις, αρα δεν χρειαζεται και να μαθεις πολλα, αρα δεν μαθαινεις μεσα απτο game και ο μονοδρομος ειναι stream για να βγεις απτο elohell καποια στιγμη και να παιξεις πιο σοβαρα. Το παιχνιδι ομως -μεχρι τοτε- παραμενει unplayable. Δεν εβγαλα ποτε την ουρα μου απεξω και δεν φορτωσα πουθενα καμια ευθυνη και αν αυτο το καναν αλλοι στο παρελθον καλο ειναι να μην θεωρειτε δεδομενα οτι εχω την ιδια λογικη, γιατι οχι, καποια σχολια ΔΕΝ ειναι καλοπροαιρετα, αλλα ειναι προιον τσουβαλιασματος με αλλους που μπορει να ειπαν καποτε "ειμαι bronze εξαιτιας των υπολοιπων". Εγω ποτε δεν ειχα αυτη τη λογικη, αλλα ως τετοιου μου απαντουν οσες φορες πω κατι εδω για elo/ranked/mmr. 2 μηνες παιζω, ακομα μαθαινω τα βασικα, χαρακτηριστικο οτι ξερω να παιζω στο συνολο 4-5 champs. Το λαθος ηταν απλα οτι χαραμισα το καλο elo που ειχα αρχικα, χωρις να εχω φροντισει πρωτα να μαθω περισσοτερα γυρω απτο παιχνιδι.

Εν τελει εσβησα τα προηγουμενα ποστ μου γιατι δεν βλεπω νοημα να υπαρχουν σε αυτο το thread, πλεον.

Δημοσ.

ή κάποιος που η μάνα του βγαίνει στο κλαρί για ένα κομμάτι τόστ.

Για να το ελαφρύνουμε, το τοστ είναι μονοσύλλαβη λέξη και δεν τονίζεται. :ph34r: :P

On the topic, χθες με είχε πιάσει μια τρέλα και επειδή έχω καπαρώσει το platinum έγραψα λίγο το summoners' code στα υποδήματα μου τα παλαιά. Με την πρώτη μαλακία άρχισα αμέσως να rageάρω. Περιττό να ομολογήσω ότι το κοντέρ έγραψε 0-8 streak. Μετά είπα να σοβαρευτώ και έκανα 2-2.

Χιλιοειπωμένο συμπέρασμα: Όλα είναι state of mind και το επίπεδο του παιχνιδιού σου το φτιάχνεις εσύ.

• Like 1
Δημοσ.

Παιζω απο τα μεσα της 1ης σεζον μεχρι σημερα με καποιες περιοδους που το ειχα κοψει.Την 1η σεζον ειμουν 1000 ελο,2η το μεγαλυτερο μου ηταν 1530 ελο και τωρα gold1 οδευουμε προς πλατινα μεσα στην εβδομαδα.Αυτο που θελω να πω ειναι πως θελει αρκετο χρονο για να φτασεις καποιο επιπεδο.Δεν γινεται να παιζεις 1 μηνα και να θες να εισαι πλατινα εκτος αμα το εχεις πολυ με αυτα τα παιχνιδι.Απο την εμπειρια μου βλεπω οτι αδικιες γενικα στο συστημα δεν υπαρχουν.Νομιζα οτι με αδικουσανε οταν ειμουν στον πατο αλλα δεν ηταν ετσι.

Εμενα χθες που πηγα για promotion μου ετυχαν πολυ ασχημες ομαδες με κορυφαιο το τελευταιο game που πηγαν και οι 4 afk,τι να κανω δεν θα κατσω να σκασω,γιατι πολυ απλα πολλες φορες εχω παρει game που οι αντιπαλοι να εχουν afk,ετσι ειναι σε ολους αυτο.Δεν συμβαινει μονο απο την μια πλευρα,απλα τα καταγραφετε μονο οταν συμβαινουν σε εσας γιατι ειναι δυσαρεστο.

• Like 1
Δημοσ.

Να πω και γω με την σειρα μου, εχοντας διαβασει παρα πολλες σελιδες του thread χωρις να εχω σχολιασει.

Ξεκινησα πολυ κακα τα 10 πρωτα παιχνιδια στον west με σκορ 1-9. Προφανως ξεκινησα απο bronze V. Επαιξα πολλα παιχνιδια και εμεινα στασιμος και παντα 20-30 loses πανω απο τα wins. 

Εκανα transfer east λογω φιλων. Παρατηρησα οτι το "επιπεδο" ακομα και του bronze ειναι κατωτερο απο εκεινο του west. Εκανα παιχνιδια carry, εχασα αλλα απο δικα μου λαθη και φυσικα ετυχε να χασω παιχνιδι με τρολλς/αφκ οπως και κερδισα εξ αιτιας αυτων.

Διαβαζοντας ομως εδω μεσα και βλεποντας παρα πολλα streams καθε μερα, αρχισα να αξιοποιω τα tips πολλων που συμμετεχουν ενεργα στο thread.

Ξερω ορισμενους champs και παιζω μονο με αυτους. 

Δεν δοκιμαζω champs που δεν ξερω μονο και μονο για να κανω counter ενα lane.

Δεν με ενοχλει καθολου να παιζω support εφοσον γλυτωνω την ομαδα απο το να flameαρει και ενδεχεται να νικησουμε. Πλεον εχω μαθει και την θεση οποτε παω ευκολα. Και ισχυει οτι σαν support κανεις carry το lane σου αν το adc σου ξερει τα βασικα.

Και τελος μιλαω παντα ευγενικα στο chat δινοντας συμβουλες χωρις υφος ωστε να μην κανει ο καθενας του κεφαλιου του.

Αυτα φυσικα δεν θα τυχαινουν σε καθε παιχνιδι αλλα στο 70% θα εχω ενα normal game.

Πλεον ειμαι bronze II και ελπιζω συντομα να κλειδωσω το silver, και οτι καλυτερο στην συνεχεια βελτιωνοντας εμενα!

ΥΓ. αν πιστευετε οτι αξιζετε για παραπανω elo/division/tier παιξτε duo με καποιον φιλο σε υψηλοτερο επιπεδο απο το δικο σας και δειτε πως παει.

IGN: maldiman

• Like 3
Δημοσ.

Αρχισα να ξαναπαίζω khazix με ένα καινούριο Build που πάει κάπως έτσι: Spirit of the Elder lizard, hydra, manamune, lw, ionian boots και στο έκτο αναλόγως το game.

Πως σας φαίνεται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...