Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο west εχει ξανα lag αυτες τις ημερες, ή φταιει η συνδεση μου;

Για west εχετε φτιαξει καποιο insomnia γκρουπακι;

Δημοσ.

Eιτε Cloth 5 / Cloth , ward , 3pots

Ειτε rej bead , 5 pots και ward

Δεν πας σε lane με long sword

Ξεχασες και faery charm +5 pots +mana pot +ward.

Επισης και το red elixir +pots αν και οχι και τοσο συχνα πλεον.

• Like 1
Δημοσ.

Για Aatrox ηταν το συγκεκριμενο και για εναν τυπικο top lane

To faery ειναι αρχη σχεδον μονο για Jayce/Kha  

Δημοσ.

Για Aatrox ηταν το συγκεκριμενο και για εναν τυπικο top lane

To faery ειναι αρχη σχεδον μονο για Jayce/Kha  

Απλα εγω προσθεσα γενικα καποιες επιλογες που υπαρχουν ανεξαρτητως lane και champ :)

Δημοσ.

Να πω την αμαρτία μου, αν παίζω top με το sustain champ μου και έχω απέναντι κανένα heavy poke AP τύπου Elise - Rumble, ξεκινάω MR cloak - 2 pots μερικές φορές...

Δημοσ.

Yep καλα εκανες απλα δεν θα ηθελα να δω καποιον Aatrox απο εδω να αρχιζει faery charm :P

Το πιο επιπονο για μενα ειναι να βλεπω Irelia με Runaans και Caitlin με Hydra... 

Δημοσ.

Ηello! Έγραψα ένα Link.png Site: http://www.gameworld.gr/columns/critical-hit/item/13647-league-of-legends-aatrox-guide">guide για τον Aatrox που ισχύει για τώρα γιατί πολύ πιθανό να φάει nerf..Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά  ^_^ 

το Zephyr δεν δινει life steal

Να πω την αμαρτία μου, αν παίζω top με το sustain champ μου και έχω απέναντι κανένα heavy poke AP τύπου Elise - Rumble, ξεκινάω MR cloak - 2 pots μερικές φορές...

5 pot ειναι 750 hp > απο τα παντα στο lvl 1 κανονικα στα αρχικα lvl οι range champ(και ap) το ποιο πολυ harass το κανουν με αα λογο mana και οτι δεν εχουν ανεβασει τα skill τους οποτε το cloth δεν ειναι παραλογο.γενικα πρι παρεις item κοιτα και τι αντιπαλο jungler εχεις αμα εχεις κανα xin μαλον το ward ειναι ποιο χρησιμο αν παιζεις και champ που δεν εχει καλα escape abillity

Δημοσ.

Ξερει μηπως κανεις πως μπορω να μεγαλωσω τα primary ή secondary quests που εμφανιζονται το δεξι μερος της οθονης γιατι ειναι πολυ μικρα ; 

Δημοσ.

Ξερει μηπως κανεις πως μπορω να μεγαλωσω τα primary ή secondary quests που εμφανιζονται το δεξι μερος της οθονης γιατι ειναι πολυ μικρα ; 

Απο τα settings μεγαλώνεις το user interface και αυτά πάνε ανάλογα. 

Δημοσ.

Δεν ξερω για σας εγω το κανω το longsword 2 pots Aatrox :P

Kααι παμε:

Αατροξ τοπ: 21/9, as reds ad quints armor mr. Ninja Tabi , Visage, Hydra, Botrk, Warmogs και ενα αντικειμενο της επιλογης σας. (Whisper, Zephyr, Tank item)

Max W->E->Q με ενα lv το Q στο 2.

Ετσι τον παιζω και ζουγκλα αλλα πεταω κ ενα εριστικο spirit of the ancient lizard

Αατροξ mid: 21/9, Hybrid Pen reds, Armor yellow, Mr Blue AP Quints. Nashor's Tooth, Gunblade και γενικα ap items (Zhonyas κλπ)

Μax E->Q->W

Yep it is true. AP Aatrox.

Και τελος, μονο σε μενα δν μ αρεσει τo GA στον παιχταρα;

Εχει ηδη ενα κουμπωμενο, το δευτερο ειναι overlapping και μ φαινεται wasted moneyz

Δημοσ.

Προτείνω Aatrox με 6 Blood και W (όποιο του δίνει health) όλη την ώρα On. Σαν νά έχεις ulti Sion όλη την ώρα :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...