Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς Κλάιν Μάιν

Υπερευχαριστώ για το post!

Βασικά κρατάω δύο πράγματα. Το ένα είναι το ότι είμαι πολύ μικρός (και απροπόνητος) για να παίξω ranked, και το άλλο πως πρέπει να μάθω κατηγορίες χαρακτήρων και όχι σκέτους champions. Μέχρι στιγμής παίζω melee assasins ή 1v1 χαρακτήρες τύπου Xin, και έχω μια ιδέα από tanks (παίζω Cho Gath με σχετική επιτυχία)/ Δεν παίζω carry και δεν ξέρω από support, εκτός αν μετράει η Morgana που έπαιζα ένα φεγγάρι (που δε μετράει).

Κοινώς έχω πολλά ακόμα να μάθω...

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ένα θα πω εγώ για νορμαλ games και Support champions, είμαι πλέον στα 650 games και μόνο 1 φορά είχα μια sona bottom lane (εγώ με ashe) που κρυβόταν στον θαμνο έκανε μονο pokes και heals και μου άφηνε όλα τα cs,1 φορά,πραγματικά δεν έχω ξαναδεί support που να κάνει αυτό που πρέπει να κάνουν τα support.δεν μιλάω για αυτό που λες που βλέπουμε στα τουρνουα που πέρνουν Oracle και τριγυρνάνε,μιλάω για το απλό να αφήνουν το bottom lane carry να φαρμάρει. εντομεταξί σε εκείνο το game είχα 100cs+ περίπου στο 15λεπτο πάντος είχα 37 παραπάνω απο το mid ap carry, και έλεγα ε ρε γαμώτο γιατί να μην παίζουν πάντα έτσι.....

το αστείο στο παιχνίδι είναι οτι όταν χάνει η ομάδα πάντα ολοι λένε οτι φταίει κάποιος εκτός απο τον εαυτό τους,όσο άσχημα και αν τα έχουν πάει στον ρόλο τους. και φτάνω στον jungler ,αν ο Jungler κοιτάει μόνο να φαρμάρει μέχρι το lvl 6 τότε κλάφτα χαράλαμπε,η δουλειά του είναι να κάνει ganks όπου είναι Pushed το lane, ακόμα και απο Lvl 3.make it or break it,τα early lvls είναι αυτά που μετράνε(γιαυτό πρωτείνω και runes maxed και όχι ανα lvl.) και αν ο Jungler δεν κάνει σωστά την δουλειά του τέλος το game(εκτός αν στα Lanes είναι ζωάρες).

όταν ο αντίπαλος δεν έχει Jungler δεν πρέπει ο Jungler να αφήνει το top lane στην μοίρα του γιατί σε 5-10 λεπτά έχεις turret down και αρχίζει η πίεση στο mid.και όταν έχει πρέπει να κάνει κάποιο counter jungling για να επιβληθεί του απέναντι Jungler.δεν είναι δουλειά για όλους το Jungling.

λιώσιμο απο άυριο .....ip boost ftw.μου λοίπουν 38 champions και κάνα 1-2 rune pages δεν θα με χαλούσαν(αν είναι δυνατόν 6300 για 1 runepage,απο την μια παλι καλά που υπάρχει και με ip αλλα απο την άλλη πολλά είναι...)

Δημοσ.

gank κανονικο εννοω οχι να ειναι σπαμαρισμενοι στο mid κ να πας να του ριξεις exhaust κ να τον φας με 2 hit .

Τα gang γίνονται όχι μόνο για να σκοτώσεις αλλά για να πάρεις τα summoner spells από τον αντίπαλο. Πας, αμολάς μονολιθ φλασάρει, κάνεις μια γύρα και τον σκοτώνεις :)

O Skanjos το έχει πιάσει το νόημα, θες 2 σελίδες για όλους τους ήρωες btw.

Δημοσ.

Τα gang γίνονται όχι μόνο για να σκοτώσεις αλλά για να πάρεις τα summoner spells από τον αντίπαλο. Πας, αμολάς μονολιθ φλασάρει, κάνεις μια γύρα και τον σκοτώνεις :)

O Skanjos το έχει πιάσει το νόημα, θες 2 σελίδες για όλους τους ήρωες btw.

αλλο ηθελα να πω αλλο καταλαβες . δεν θεωρω gank οταν ο αλλος ειναι με 150 hp κ πας κ τον φας επειδη ειναι ζωο. αλλα οπως λες ακομα κ αν του χαλασεις το flash μια χαρα εισαι .. γνωστα αυτα B) , κ εγω mainly jungler ειμαι . :)

edit πανω στο κομματι που λεει ο skanjos , επαιξα game πριν λιγο χωρις mele dps με 2 support. κ οι 2 μου εκλεψαν 3 kills , h soraka με silence k ignite ..(οτι να ναι) κ ο taric εσπασε την ασπιδα του στο last hit μου . wards ποτε . κ η soraka ειχε βγαλει κ mejai . Αυτο το παιχνιδι το ειχαμε χασει πριν ξεκινησει αλλα μετα επειδη η soraka ηταν προ κ εγω ο noobas μας το πηρε μονη της .... ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ..

Δημοσ.

το αστείο στο παιχνίδι είναι οτι όταν χάνει η ομάδα πάντα ολοι λένε οτι φταίει κάποιος εκτός απο τον εαυτό τους,όσο άσχημα και αν τα έχουν πάει στον ρόλο τους. και φτάνω στον jungler ,αν ο Jungler κοιτάει μόνο να φαρμάρει μέχρι το lvl 6 τότε κλάφτα χαράλαμπε,η δουλειά του είναι να κάνει ganks όπου είναι Pushed το lane, ακόμα και απο Lvl 3.make it or break it,τα early lvls είναι αυτά που μετράνε(γιαυτό πρωτείνω και runes maxed και όχι ανα lvl.) και αν ο Jungler δεν κάνει σωστά την δουλειά του τέλος το game(εκτός αν στα Lanes είναι ζωάρες).

όταν ο αντίπαλος δεν έχει Jungler δεν πρέπει ο Jungler να αφήνει το top lane στην μοίρα του γιατί σε 5-10 λεπτά έχεις turret down και αρχίζει η πίεση στο mid.και όταν έχει πρέπει να κάνει κάποιο counter jungling για να επιβληθεί του απέναντι Jungler.δεν είναι δουλειά για όλους το Jungling.

Πάντως ναι αν οι πραναφερθέντες δεν παίξουν καλά το ρόλο τους τότε είναι κενά slot και πιθανότατα να φταίνε κατά μεγάλο ποσοστό αυτοί για το λούσιμο. Το πρόβλημα είναι οτι όλοι περιμένουν gang πχ αλλα κανείς δεν φροντίζει να μην έχει πουσαρισμένο το lane ή να έχει χαρασάρει λιγάκι τον αντίπαλο. Είναι ο αντίπαλος με full life στο tower του και λέει ο άλλο Y U NO GANG? Ε όχι θα συνεχίσω το φάρμινγκ απο το να έρχομαι και να κάνω observe τον άλλον μέσα απο το brush. Μάθε πως να μην πουσάρεις (ιδιαίτερα όταν σου το λέω στην αρχή του παιχνιδιού just in case) και μετά να έχεις απαιτήσεις.

Ή για support που ο άλλος έχει απαίτηση να είναι full life/mana κάθε δευτερόλεπτο κάνοντας ταρζανιές. Τα cooldowns μου δεν τα υπολογίζει κανείς ούτε τα mana costs. Τον έχεις τον άλλο full.. κάνει ένα αψυχολόγητο dive σε 2 άτομα.. healάρεις την μία φορά που σου επιτρέπει το cd σου κάνεις και κάνα silence και ο άλλος ψοφάει. "Useless support" λέει το μοσχάρι λές και έχεις 40%cdr στο lvl3. Συνήθως έχω υπομονή για την πρώτη φορά.. αν το ξανακούσω όμως και αν είναι normal αρχίζω το ανελέητο trolling και μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή. Η ad soraka btw τα σπάει.

edit πανω στο κομματι που λεει ο skanjos , επαιξα game πριν λιγο χωρις mele dps με 2 support. κ οι 2 μου εκλεψαν 3 kills , h soraka με silence k ignite ..(οτι να ναι) κ ο taric εσπασε την ασπιδα του στο last hit μου . wards ποτε . κ η soraka ειχε βγαλει κ mejai .

To mejai παίζει πολύ αν πάει καλά το game γιατί σαν support παίρνεις σχεδόν πάντα 20-30 assist. Ψιλοtroll item αλλα βγαίνει πολύ καλά αν σου κάτσει. Αυτο που μου έκανε περισσότερο εντύπωση είναι... soraka με ignite? WTF. Btw το 2 support αν ο ένας το πάει λίγο παραπάνω ap δεν είναι κακό. Το έχουμε δοκιμάσει και δουλεύει μια χαρά. Ιδιαίτερα αν 2ο support είναι κάνας zilean ας πούμε που έχει και την επική ulti, το άπειρο slow και τις βομβίτσες που πονάνε.

Κάτι ακόμα. Αν βλέπεις οτι οι αντίπαλοι δεν έχουν jungler και δεν φεύγουν απο το lane τους και σεισμός να γίνει εννοείται οτι δεν χρειάζεται να wardαριστεί το σύμπαν. Η κοινή λογική πρέπει να είναι πάνω απο όλα και όχι τα standard builds. Ούτε oracle φυσικά θα πάρεις αν βλέπεις οτι δεν έχει μπεί ούτε μισό ward. Και ιδιαίτερα στα normals αυτό συμβαίνει στο 90+% των παιχνιδιών.

Δημοσ.

Τι τελετυαιες 2 μερες βλεπω πολυ gangplank..Το απολυτο ψεμα.Αν feedaριστει και βγαλει φυσκιολογικα οπλα[ενα infinity ,phantom ,blood ..]τους εχει 2 hit ρε.

Δημοσ.

split και μαλακίες... πάλι στο περίμενε... λίγα λεπτά μετά το άνοιγμα του σέρβερ... ΠΟΣΟΙ να προσπάθησαν να μπουν ρε πστ μου?

Δημοσ.

split και μαλακίες... πάλι στο περίμενε... λίγα λεπτά μετά το άνοιγμα του σέρβερ... ΠΟΣΟΙ να προσπάθησαν να μπουν ρε πστ μου?

Γιατί έγινε κιόλας???

Δημοσ.

ελα ντε.. τι no queue λεγαν...μερα μεσημερι 20 λεπτα λεει... ελπιζω να ναι προσωρινο και καλα επειδη φτιαχνουν ακομα οτι φτιαχνουν και απο βραδυ να ναι κομπλε....

Δημοσ.

ρε είναι δυνατόν να πα να γΔΣ$#!$%@#%$@#%#@%#@ , 20 λεπτά que μεσημεριάτικα μετά το split.... τόσο είχα και χτες τέτοια ώρα ... @@ μέντολες κάνανε τα ζώα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...