Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια καλημερα!

ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ θΕΜΑ ΜΕ ΤΑ CUSTOMS:
Εκανα ενα Private Chat Room στο οποιο μπορουμε ολοι να κανουμε Join και να τα λεμε!

To ονομασα INSOMNIAGR

Για το πως θα το βρειτε, και πως θα μπαινετε αυτοματα καθε φορα που κανετε log in στο LOL, εχω βγαλει 2 SS!

Απλως, ας μη ξεχαστει, και ας το κανουμε bumb για λιγο καιρο, για να μπουν οσο πιο πολλοι μπορουν!

post-257477-0-03740200-1371894305_thumb.jpg

post-257477-0-84456900-1371894311_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδια καλημερα!

ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ θΕΜΑ ΜΕ ΤΑ CUSTOMS:

Εκανα ενα Private Chat Room στο οποιο μπορουμε ολοι να κανουμε Join και να τα λεμε!

To ονομασα INSOMNIAGR

Για το πως θα το βρειτε, και πως θα μπαινετε αυτοματα καθε φορα που κανετε log in στο LOL, εχω βγαλει 2 SS!

Απλως, ας μη ξεχαστει, και ας το κανουμε bumb για λιγο καιρο, για να μπουν οσο πιο πολλοι μπορουν!

αντε μπραβο επιτελους!αυτη η επιλογη που λεει auto join on startup ειναι δεξια πανω στο παραθυρο του chat room?

Δημοσ.

Μαμα ειμαι διασημος! Παντως προσωπικα περιμενα περισσοτερα ganks νωρις. Η κακομοιρα η nida ηταν σολο καριερα μεχρι το δευτερο πυργο.

Επισης nid. Μη το πας full ap. Καν'το λιγο hybrid στην αρχη με λιγο ad/arpen απο masteries/runes  και spammαρε μου θαμνος -> δεξι κλικ μια δυο φορες, ξανα μεσα, repeat.

Ότι και να παιρνα ρε μαύρε τι θα άλλαζε νομίζεις;Δεν έχω ξαναπαίξει nid μέσα στο 13, είμαι σε επίπεδο silver και έπαιζα εναντίον aatrox diamond.Προφανώς και δεν περίμενα πολλά.Περίμενα σίγουρα όμως ότι θα ήμουν εγώ ο γκαντέμης που θα μου καθόταν να παίξουμε αντίπαλοι στο lane. :P

Πάντως είχε πλάκα το game. Και βλέπω ότι έχουμε αρχίσει και ξαναμαζευόμαστε.Εγώ νομίζω ήταν πιο πολύ θέμα αρχής και ντροπής.Και πριν κανα 2 χρόνια τα ίδια είχαμε.Όλοι θέλαμε να μαζευόμαστε και να παίζουμε που και που, αλλά σχεδόν ποτέ δεν το ξεκινούσαμε.Ελπίζω να μην το ξαναπαρατήσουμε γρήγορα.

Δημοσ.

Ότι και να παιρνα ρε μαύρε τι θα άλλαζε νομίζεις;Δεν έχω ξαναπαίξει nid μέσα στο 13, είμαι σε επίπεδο silver και έπαιζα εναντίον aatrox diamond.Προφανώς και δεν περίμενα πολλά.Περίμενα σίγουρα όμως ότι θα ήμουν εγώ ο γκαντέμης που θα μου καθόταν να παίξουμε αντίπαλοι στο lane. :P

Πάντως είχε πλάκα το game. Και βλέπω ότι έχουμε αρχίσει και ξαναμαζευόμαστε.Εγώ νομίζω ήταν πιο πολύ θέμα αρχής και ντροπής.Και πριν κανα 2 χρόνια τα ίδια είχαμε.Όλοι θέλαμε να μαζευόμαστε και να παίζουμε που και που, αλλά σχεδόν ποτέ δεν το ξεκινούσαμε.Ελπίζω να μην το ξαναπαρατήσουμε γρήγορα.

Δεν πιστεύω να ξεχαστεί έτσι... Το έχει πάρει αρκετός κόσμος ζεστά το ζήτημα :P

Στα του game τώρα και συγκεκριμένα στα του bot... νομίζω ότι ήταν legit και τα 2 lanes... Soadnick κάτι που πιστεύω ότι αξιοπίησες ελάχιστα ήταν το poke λόγω range της caitlyn... Δεν ένιωθα να με ενοχλεί κανείς στο farm μου, με αποτέλεσμα να είμαι +10-20 cs μπροστά σε μόνιμη βάση μετά από λίγη ώρα. Όσον αφορά το warding όντως δεν υπήρχε πάντα ward στο tribrush, αλλά βάζαμε ward και εκεί αρκετά συχνά. Επίσης, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι ως προς το Play της leona (με το οποίο δεν είχα κανένα πρόβλημα),είχαμε κάτι κενά συνενόησης... Αρκετές φορές δεν περίμενα να χωθεί στην συγκεκριμένη φάση και έμενα έτσι λίγο πίσω, ίσως βέβαια να κοιμόμουν και εγώ κάποιες φορές (το ίδιο πρόβλημα είχε βέβαια και η άλλη ομάδα αφού κάτι πετυχημένα bubbles της nami δεν ακολουθήθηκαν από την cait) ...

παρεπιπτώντος είμαστε 8 9 άτομα on στο chat room INSOMNIAGR, ψηθείτε να μπείτε άλλοι 2 να παίξουμε και σήμερα.

• Like 1
Δημοσ.

εγω λεω να πουμε μια ωρα (6μιση πχ) και οσοι ειναι μεσα στην παρουσα στιγμη μπαινουμε

Δημοσ.

εγω λεω να πουμε μια ωρα (6μιση πχ) και οσοι ειναι μεσα στην παρουσα στιγμη μπαινουμε

Είμαστε για game αυτήν την στιγμή 7 άτομα... 3 λείπου για να παίξουμε... Αν είναι μπαίνουμε και για επόμενο το απόγευμα αλλά μιας και είναι On τόσος κόσμος δεν χρειάζεται να περιμένουμε imho... (μπες και εσύ βασικά)

Δημοσ.

Είμαστε για game αυτήν την στιγμή 7 άτομα... 3 λείπου για να παίξουμε... Αν είναι μπαίνουμε και για επόμενο το απόγευμα αλλά μιας και είναι On τόσος κόσμος δεν χρειάζεται να περιμένουμε imho... (μπες και εσύ βασικά)

θα ηταν πολυ ευκολο αμα δεν ειμουνα δουλεια :P (λεμε οτι δουλευουμε :P)

Δημοσ.

Random Tip of the Day #18

Το Heal ειναι απο τα καλυτερα late game summoner spells γιατι scalαρει με τα lvls

Στο lvl 18 λοιπον κανει 345 heal , σε ολη την ομαδα

Σε περιπτωση που δεν εχετε αναγκη καποιο exhaust  η καποιο ως support , consider heal

Πολυ υποτιμημενο summoner αλλα θα το δειτε αρκετα σε competitive scene ( Στην Αμερικη κυριως το κανουν ο Xpecial και ο Lemonation )

ΥΓ Εγω για custom λογικα δεν θα μπορω μεχρι τις 7 , μετα θα δουμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...