Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι οτι βγηκαν και πολλα συμπερασματα καθως το παιχνιδι ηταν stomp αλλα απο τα λιγα που προσεξα

1) Υπερβολικα ganks του Mao ( bele) χωρις να παρεις kill , με αποτελεσμα να μεινεις πισω lvls . Eπισης δεν ειχες παρει καν boots μεχρι το 30 

2)To warding στο bot ηταν ψιλο λαθος , Purple side παντα tribrush ward 

Κατι αλλο δεν προλαβα να δω

Ισχυει αυτο που λες στο 2. Φαγαμε πολλα γκανκς απο εκει.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γω θέλω customάκι αλλά είμαι ακόμη 14lvl eune με λίγους champs και δεν ξέρω αν θα την παλέψω

Ανεβαίνω όμως οπότε add n0la

Επεξ/σία από Pa0ki
Δημοσ.

To εχασα δυστυχως λογο απουσιας απο το σπιτι.Αν κανονισετε παλι αυριο ενδεχεται να ειμαι εδω

Δημοσ.

Πάντως η ομάδα μου - ειδικά εγώ - θα προσφέρει άφθονο γέλιο. Γαμώ τα βαρέλια μου.

Το πιο καλό ήταν προς το τέλος, στο top lane που ο zahariel πολέμαγε τον τελευταίο πύργο της βάσης μας, τον κυνηγούσαμε 300 εκατομμύρια άνθρωποι, σκάει μύτη ο τίτουλας, ρίχνει ulti και τον διώχνει. :P

Δημοσ.

Μαμα ειμαι διασημος! Παντως προσωπικα περιμενα περισσοτερα ganks νωρις. Η κακομοιρα η nida ηταν σολο καριερα μεχρι το δευτερο πυργο.

Επισης nid. Μη το πας full ap. Καν'το λιγο hybrid στην αρχη με λιγο ad/arpen απο masteries/runes  και spammαρε μου θαμνος -> δεξι κλικ μια δυο φορες, ξανα μεσα, repeat.

Δημοσ.

Zahariel άρχισες με Cloth Armor επειδή πίστευες ότι η Nid είναι AD ή υπήρχε κάποιο άλλο σκεπτικό πίσω από αυτά τα starting items?

Δημοσ.

play solo queue they said.it'll be fun they said.

πραγματικα το mmr εχει χαλασει τοσο απο την στιγμη π εδωσα το account αλλου που πραγματικα ειναι σπασιμο.Ειλικρινα απο τα χθεσινα παιχνιδια 3/4 ειχαμε εναν τυπο που θα λεει mid-adc ενω θα εχω pickarei ηδη εγω αυτην την θεση.Οποτε ειτε αναγκαζομουνα να παω jungle ειτε να πηδηχτει το παιχνιδι.Damn πολλα παιδια μαζευτηκαν ρε σεις.Στα περισσοτερα θα ειχε παιδια με ονομα killermaster1999 η thebateater97.δεν μ αρεσανε τα games χθες

Λοιπον τελειωνω δουλεια κατα τις 2-3.Επειτα ειμαι free.Εχω αρκετους απο εσας στην friendlist οποτε οποιος κανει το custom με ξερει!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...