Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραίο το custom και προσθέσαμε και νέο κόσμο στο friendlist...

Έχω το vid στο lol recorder, θα το ανεβάσω youtube και θα στείλω link όταν είναι έτοιμο... Μην το περιμενετε σήμερα πάντως γιατί για να γίνει ~1gb upload χρειάζεται χροοοονος... :P

First custom done

Zahariel wins pretty much

Η Nami μου δεν ηταν αρκετη :P

Ε δεν μπορείς να πείς ότι σας παίξαμε άσχημα στο bot :)

Δημοσ.

Ωραίο το custom και προσθέσαμε και νέο κόσμο στο friendlist...

Έχω το vid στο lol recorder, θα το ανεβάσω youtube και θα στείλω link όταν είναι έτοιμο... Μην το περιμενετε σήμερα πάντως γιατί για να γίνει ~1gb upload χρειάζεται χροοοονος... :P

Ε δεν μπορείς να πείς ότι σας παίξαμε άσχημα στο bot :)

E το ειχαμε το bot , ακομα και μετα τα 55 ganks του Mao:P

Δημοσ.

Trololol trololol.

Μου αρκεί που στάθηκα πολύ άνετα στο mid και έκανα dodge 4 gank - με φάγανε στο πέμπτο. Τα ulti μου ήταν επιεικώς απαράδεκτα.

Πλάκα είχε, να το ξανακάνουμε.

Επίσης όταν κανονίζουμε για παιχνίδι είμαστε εκεί, δε χαζεύουμε και δεν αναγκάζουμε την ομάδα να ξαναξεκινήσει άλλο επειδή δεν κάναμε connect.

Αυτά.

Δημοσ.

@#!$$#!%$^&%#

Κανω record το game, εχω γραψει καπου το μισο ~15' ΚΑΙ ΤΣΑΚ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Κατεστραμμενο αρχειο τωρα, αντε παλι απ την αρχη.

Δημοσ.

GG wp το game, zaha carried as hell και εχουμε κανει τραγικα λαθη (team του zaha με maokai). Aν γινεται οσοι ειναι platinum, diamond στα costum να πουν μερικα λαθη γενικα στο game που εγιναν και επεσαν στην αντιληψη τους θα ηταν πολυ ωραιο. Περιμενω το επομενο game.

Btw, εχασα 4 φορες ( αν οχι παραπανω) τα promotions για silver 2 μεσα σε 2 μερες. Μακαρι να μου' ρθει το gold καμια φορα. Tα λεμε!

Δημοσ.

gg lost it :P

κριμα ηθελα να δω πως ειναι να παιζεις vs platinum/diamond.

Ειδικα μετα απο καθε game να δινετε και κανα tip attalos style:p

Δημοσ.

Οχι οτι βγηκαν και πολλα συμπερασματα καθως το παιχνιδι ηταν stomp αλλα απο τα λιγα που προσεξα

1) Υπερβολικα ganks του Mao ( bele) χωρις να παρεις kill , με αποτελεσμα να μεινεις πισω lvls . Eπισης δεν ειχες παρει καν boots μεχρι το 30 

2)To warding στο bot ηταν ψιλο λαθος , Purple side παντα tribrush ward 

Κατι αλλο δεν προλαβα να δω

• Like 1
Δημοσ.

Σε κάνα μισάωρο τελειώνει η μετατροπή σε Mp4 (~800Mb) και ξεκινάω upload στο Youtube... Άυριο πουρνό-πουρνό θα είναι το βιντεοληπτικό υλικό στο έλεός σας για κριτική... :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...