hashashin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Πολυ ωραιο ματς Team Alternate vs Gambit. Blue Ashe ftw!Βελτιωμενοι εμφανιστηκαν οι Ρωσσοι.
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 First custom done Zahariel wins pretty much Η Nami μου δεν ηταν αρκετη 1
Alchemist` Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ωραίο το custom και προσθέσαμε και νέο κόσμο στο friendlist...Έχω το vid στο lol recorder, θα το ανεβάσω youtube και θα στείλω link όταν είναι έτοιμο... Μην το περιμενετε σήμερα πάντως γιατί για να γίνει ~1gb upload χρειάζεται χροοοονος... First custom done Zahariel wins pretty much Η Nami μου δεν ηταν αρκετη Ε δεν μπορείς να πείς ότι σας παίξαμε άσχημα στο bot
SOADNICK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 GG guys, ποτε ξαναμπορειτε, αμα ειναι να ξαναμπουμε? @Alchemist θα κανω και γω μια προσπαθεια να δω τι μπορει να γινει.
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ωραίο το custom και προσθέσαμε και νέο κόσμο στο friendlist... Έχω το vid στο lol recorder, θα το ανεβάσω youtube και θα στείλω link όταν είναι έτοιμο... Μην το περιμενετε σήμερα πάντως γιατί για να γίνει ~1gb upload χρειάζεται χροοοονος... Ε δεν μπορείς να πείς ότι σας παίξαμε άσχημα στο bot E το ειχαμε το bot , ακομα και μετα τα 55 ganks του Mao:P
Tobajara Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Trololol trololol. Μου αρκεί που στάθηκα πολύ άνετα στο mid και έκανα dodge 4 gank - με φάγανε στο πέμπτο. Τα ulti μου ήταν επιεικώς απαράδεκτα. Πλάκα είχε, να το ξανακάνουμε. Επίσης όταν κανονίζουμε για παιχνίδι είμαστε εκεί, δε χαζεύουμε και δεν αναγκάζουμε την ομάδα να ξαναξεκινήσει άλλο επειδή δεν κάναμε connect. Αυτά.
Alchemist` Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 E το ειχαμε το bot , ακομα και μετα τα 55 ganks του Mao:P Θα μιλήσει το video... nuff said...
Bigi444444 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Χαίρομαι που ήμουν η αιτία να χάσετε πανηγυρικά. Γεια σας.
Maldino Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ωραιο game, το χαρηκα και γω. Περιμενω το επομενο
SOADNICK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 @#!$$#!%$^&%# Κανω record το game, εχω γραψει καπου το μισο ~15' ΚΑΙ ΤΣΑΚ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Κατεστραμμενο αρχειο τωρα, αντε παλι απ την αρχη.
bele Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 GG wp το game, zaha carried as hell και εχουμε κανει τραγικα λαθη (team του zaha με maokai). Aν γινεται οσοι ειναι platinum, diamond στα costum να πουν μερικα λαθη γενικα στο game που εγιναν και επεσαν στην αντιληψη τους θα ηταν πολυ ωραιο. Περιμενω το επομενο game. Btw, εχασα 4 φορες ( αν οχι παραπανω) τα promotions για silver 2 μεσα σε 2 μερες. Μακαρι να μου' ρθει το gold καμια φορα. Tα λεμε!
jonakos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 gg lost it κριμα ηθελα να δω πως ειναι να παιζεις vs platinum/diamond.Ειδικα μετα απο καθε game να δινετε και κανα tip attalos style:p
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Οχι οτι βγηκαν και πολλα συμπερασματα καθως το παιχνιδι ηταν stomp αλλα απο τα λιγα που προσεξα 1) Υπερβολικα ganks του Mao ( bele) χωρις να παρεις kill , με αποτελεσμα να μεινεις πισω lvls . Eπισης δεν ειχες παρει καν boots μεχρι το 30 2)To warding στο bot ηταν ψιλο λαθος , Purple side παντα tribrush ward Κατι αλλο δεν προλαβα να δω 1
SOADNICK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ποτε ξαναμπορειτε; Εγω παντως για αυριο ιδια ωρα ειμαι οκ.
Alchemist` Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Σε κάνα μισάωρο τελειώνει η μετατροπή σε Mp4 (~800Mb) και ξεκινάω upload στο Youtube... Άυριο πουρνό-πουρνό θα είναι το βιντεοληπτικό υλικό στο έλεός σας για κριτική... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις