ssns Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Αυτο ξαναπες το Eλα πλακα κανεις!!!3 φορες μπηκε?Αυτα ειναι!!!!Τα εκανα αναφορα για να διαγραφουν
jonakos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Λοιπον μαγκες σας εκανα ολους add στον eune.PapajohnisΟποτε μην πατησετε decline:p Αυριο τα λεμε !
TheOneGandalf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 κανε με add αμα θες.papajohnis το name.ειμουνα silver 4 αλλα λογω του οτι εδωσα το acc αλλου επεσε 5.σιγα σιγα το ανεβαζω ξανα σε καλο δρομο ειμαι μεχρι τωρα. jayce θεωρω οτι ειναι ο main μου σαν solo top.Για μενα απο τους πιο αξιοπιστους champs.Αλλα επερχομενο nerf ερχεται.Πλεον το συνεχομενο poke δεν θα υπαρχει.Δεν θα ελεγα οτι ειναι δυσκολος.Απλα εχει 1-2 βασικα combo οπως πχ πρωτα q και μετα e αμα θες poke καθως να κανεις το dodge ειναι πολυ δυσκολο.Επισης υπαρχει και το e-q που ακολουθειτε γρηγορα με w(cannon form) και μετα κανεις switch hammer form και w-q-e για disengage.Αμα αυτο το combo το κανεις στο 5-6 level αφου προτιστως εχεις κανει poke με aa τοτε συγχαρητηρια εχεις παρει fb-kill Αυτός ο πούστης ο jayce κάνει carry games ρε παιδί μου. Έπαιξα άλλο ενα ranked πριν και τα πήγα περίφημα! Που το είδες οτι θα φάει nerf? Ξέρουμε τι ακριβώς θα nerf-αριστει? Αν είναι δυνατόν 1 εβδόμαδα+ έχω που τον πήρα Πάρτε και μια ωραία φωτό που βρήκα..
Locko Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Αυξάνεται το CD στο E σε 16 sec, ώστε να μην μπορεί να κάνει συνέχεια harass. 1
reignmanGG Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 χοντρομαλακες στην Ριοτ. Αντι να δουν οτι καποιοι χαρακτηρες γινανε αυτοματα "ΟΠ" εξαιτιας του τιαρ... τωρα αρχιζουν και τους νερφαρουν ολους εναν εναν κοζ φακ λοτζικ.
SOADNICK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Σημερα τι ωρες μπορειτε? εγω απο τωρα εως τις 8 - 8 30 (τοτε να τελειωνει το game) μπορω
Alchemist` Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Πέρα από τον atallo δεν με έχει κάνει add καποιος άλλος... Θα είμαι on το απόγευμα για custom πάντως... Αν θέλετε μου στέλνετε Inv... Πώς θα γίνει να φας ένα Ban εσύ ώστε να σταματήσεις να μας σπαμμάρεις τις @@ιές σου... Πάνε αλλού να βρεις πελάτες για το κανάλι σου, δεν ενδιαφερόμαστε εδώ, είσαι ανεπιθύμητος. Δεν σε είπε και μαλάκα μωρέ ο άνθρωπος... εντάξει...
Tobajara Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Βλέπω το πρώτο σετ των σημερινών παιχνιδιών και μελαγχολώ. Λες και βλέπω normal σε internet cafe.
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Random Tip of the Day #17 Μικρο tip για support Οταν ειμαστε σε lane και το αντιπαλο AD εχει cleanse και εμεις εχουμε support με CC Ult ( πχ Sona ) , ειναι προτιμοτερο να καψουμε το ult γρηγορα παρα να περιμενουμε την καταλληλη στιγμη . Το Cleanse εχει 210s CD , ενω τα ults γενικα εχουν γυρω στα 120s CD . To οποιο σημαινει οτι στο επομενο fight θα εχουμε εμεις το πανω χερι στο fight Oσον αφορα το custom , βλεπω 6-7 ατομα μεσα προς το παρον Ας πουμε για τις 7μιση , θα εχω το custom ανοιχτο για οποιον θελει να μπει και να περιμενει απο τωρα ( εγω ειμαι semi afk και βλεπω LCS ) Μετα τις 7μιση θα αρχισω να μοιραζω invites , αν δεν μαζευτει κοσμος ειτε περιμενουμε ειτε παει για αργοτερα Το custom θα λεγεται Insomnia , με Insomnia κωδικο Για να το δειτε στα customs , θυμηθειτε να τσεκαρετε την επιλογη κατω κατω για τα private games Εdit : Παρολο που ακομα δεν ειναι 7μιση , εχουν μεινει 2 spots στο custom Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2013 από Atallos1
Προτεινόμενες αναρτήσεις