headbanger Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Θα κάνετε το εξής πείραμα για να δείτε αν είστε καλοί παίχτες . Θα πάτε στο lane και θα κάνετε autoattack για 2-3 παιχνίδια. Αν τα καταφέρετε, είστε κακοί παίχτες. Θα πάρετε troll αντικείμενα και θα feedarete για 3 παιχνίδια συνεχόμενα και θα χάσετε.Κάντε το με τρόπο. Αν τα καταφέρετε , είστε κακοί παίχτες. Ο καλός παίχτης ΔΕΝ μπορεί να τα κάνει αυτά. Είναι εκτός της φύσης του. Μπύρα λέγεται. μετά τις 5-6 όλο τέτοια κάνω
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ρε παίδες μπορεί να σας ακουστούν αστεία αυτά που θα πω, μιας και οι περισσότεροι είστε σε ανώτερο επίπεδο, αλλά για εμάς τους μικρότερους, πιθανόν και κακούς παίχτες, που όμως απολαμβάνουμε το game και θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, να ευχαριστιόμαστε κανα ματσάκι, κάποιες συμβουλές είναι πάντα ευπρόσδεκτες, και απότι βλέπω υπάρχει προθυμία απο αρκετά μέλη προς αυτήν την κατέυθυνση. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι σημαίνουν κάποιες ορολογίες πχ adc, ποιοι τύποι παιχτών είναι, (πχ απόστασης) και στους διάφορους τύπους παιχτών, σε τι λωρίδες πάνε? Έχω τύχει σε αρκετά ματς, να μου λέει ο άλλος είσαι πχ pda (πλάκα κάνω στην ορολογία) και πρέπει να πας top όχι bot, όταν τον ρωτάω τι είναι αυτό που μου λέει και γιατί πρέπει να πάω εκεί, αρχίζει τα noob omg noob κλπ, οκ του λέω είμαι νουμπάς, αλλά γιατί δεν μου εξηγείς, και συνεχίζει το ίδιο βιολί, με αποτέλεσμα φυσικά να τρώει αυτός ignore και εγώ να μένω με τις απορίες.... Αυτήν την στιγμή είμαι 21 lvl και μου αρέσει να παίζω με champions σώμα με σώμα, τανκ και κόφτες, τι πρέπει να προσέχω για να βελτιωθώ, σε αυτό το στυλ παιξίματος τι αντικέιμενα είναι καλά και προτείνονται, γενικά ποιες οι συμβουλές σας στα λέβελ μου, που ακόμα πασχίζουμε να μάθουμε τα mechanics του παιχνιδιού, και πως να προσαρμοζόμαστε.
Tobajara Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Με ένα πολύ γρήγορο search ορίστε ένα γλωσσάρι. http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=445109 Αυτή τη στιγμή οι ρόλοι είναι 5. Top πάει κάποιο tank ή bruiser, mid το AP carry που κατά κανόνα είναι burst, στη ζούγκλα είναι ο jungler (σερπράααιιιιζ) και κάτω πάει το AD carry μαζί με το support. Το support είναι ένας τύπος που δεν κάνει last hit κα δουλειά του είναι να βάζει wards, να δίνει buffs και να χρησιμοποιεί crowd controlling ικανότητες.
Locko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μ' αρέσει που στους ρόλους επεξηγείς μονο για το support τι πρέπει να κάνει
Tobajara Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ε, για τον καινούριο παίκτη είναι λίγο δύσκολο να καταλάβει γιατί υπάρχει ένας τύπος που * Δεν έχει kills * Δεν έχει farm * Δεν έχει items * Δεν κάνει damage Οι υπόλοιποι είναι πιο προφανές τι κάνουν Άσε που εξηγούνται και στο link, όρεξη να έχει ο φίλος να διαβάζει.
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ρε παίδες μπορεί να σας ακουστούν αστεία αυτά που θα πω, μιας και οι περισσότεροι είστε σε ανώτερο επίπεδο, αλλά για εμάς τους μικρότερους, πιθανόν και κακούς παίχτες, που όμως απολαμβάνουμε το game και θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, να ευχαριστιόμαστε κανα ματσάκι, κάποιες συμβουλές είναι πάντα ευπρόσδεκτες, και απότι βλέπω υπάρχει προθυμία απο αρκετά μέλη προς αυτήν την κατέυθυνση. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι σημαίνουν κάποιες ορολογίες πχ adc, ποιοι τύποι παιχτών είναι, (πχ απόστασης) και στους διάφορους τύπους παιχτών, σε τι λωρίδες πάνε? Έχω τύχει σε αρκετά ματς, να μου λέει ο άλλος είσαι πχ pda (πλάκα κάνω στην ορολογία) και πρέπει να πας top όχι bot, όταν τον ρωτάω τι είναι αυτό που μου λέει και γιατί πρέπει να πάω εκεί, αρχίζει τα noob omg noob κλπ, οκ του λέω είμαι νουμπάς, αλλά γιατί δεν μου εξηγείς, και συνεχίζει το ίδιο βιολί, με αποτέλεσμα φυσικά να τρώει αυτός ignore και εγώ να μένω με τις απορίες.... Αυτήν την στιγμή είμαι 21 lvl και μου αρέσει να παίζω με champions σώμα με σώμα, τανκ και κόφτες, τι πρέπει να προσέχω για να βελτιωθώ, σε αυτό το στυλ παιξίματος τι αντικέιμενα είναι καλά και προτείνονται, γενικά ποιες οι συμβουλές σας στα λέβελ μου, που ακόμα πασχίζουμε να μάθουμε τα mechanics του παιχνιδιού, και πως να προσαρμοζόμαστε. Για αρχη , αλλαξε την γλωσσα του παιχνιδιου στα αγγλικα Ακομα κι αν δεν ξερεις αγγλικα , αν εισαι νεος παιχτης δεν θα μαθεις να παιζεις στα ελληνικα , θα μπερδεψεις τα μπουτια σου οταν πας να διαβασεις κατι και στον ελληνικο client λεει "επωμιστης επιθεσης"... Το meta , δηλαδη το πως παιζεται το παιχνιδι και πως κατανεμονται οι ρολοι στο εξηγησε ο Tobajara Αν θες να διαβασεις παραπανω και ξερεις αγγλικα πας εδω http://www.reddit.com/r/summonerschool/comments/1c5era/breakdown_of_lol_for_very_new_players/ Γενικα το summonerschool στο Reddit , οπως και το LoLMeta ειναι ωραια για διαβασμα και εχουν ψωμι Αν εχεις αλλες αποριες ρωτα ελευθερα Μεχρι τις 11 που αρχιζει το LCS αν δεν κανω λαθος , λεω να κανω ενα custom , ετσι να μαζευτουμε να δουμε τι ψαρια πιανει ο καθενας Το game θα ειναι καθαρα για πλακα , αν καποιος εχει την διαθεση να μας δειξει οτι την εχει μεγαλυτερη και να μας κανει τις μπαλες φασολια γιγαντες δεν ειναι ευπροσδεκτος ( Αν δεν εχουμε μαζευτει μεχρι τις 11 τοτε παει για αυριο ) Οταν μαζευτουνε 10 ατομα εδω , με τα ονοματα τους θα πω εδω το name και το pass του custom Οποιος θελει με βρισκει in game : I Got De Swag
SOADNICK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ιδιο username, EUNE. Αν δεν σας πειραζει που ειμαι Bronze 3 (αν και τα εχω σταματησει τα ranked τελευταια) πειτε.
ssns Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Mεσα ειμαι εγω!Με το ιδιο nick ειμαι οπως και εδω! Βγηκα τωρα απο normal.ημουν adc draven με sona για support silver 3 και ειχα αντιπαλο gold draven με silver 1 blitz.Lvl 2 μας ερχεται maokai gank πεθαινει η sona.Μενω πισω στο φαρμ.προσπαθω να το μαζεψω ξανα ερχεται ο Maokai παλι τραβαει και ο blitz χαιρετισματα.Ειχαμε jungle olaf bronze ii-iii δεν θυμαμαι και με δουλευε στο in game οτι ειμαι bronze i.Ε τελικα ο maokai μας εκανε 5 gank στο bot και ο οlaf κανενα.gg
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέσα είμαι για το custom. Σε έκανα add in-game
Bigi444444 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Thanatiforos, eune. Εκτός απροόπτου δε θα μπορέσω σήμερα τέτοια ώρα, αλλά βάλτε με αν θέλετε για μελλοντικά παιχνίδια.Άντε μπας και ξαναμαζευτούμε όπως παλιά.
nrkmaiden Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Παιδες ξερει κανεις πως χτιζουμε τον ατροξ?pld123. ne (main) nrkmaiden west
dNt^ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Πρόσφατα σε έκανα add atalle. GH HyperioN. Ψήνομαι και για πιο μετά αν θέλετε Μέχρι τις 5 θα είμαι μέσα XDDDDDD
haris013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 για west παίζει τιποτα? στον eune εχω smurf αλλά δεν είναι 30
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Παιδες ξερει κανεις πως χτιζουμε τον ατροξ? pld123. ne (main) nrkmaiden west Botrk η Hydra φανταζομαι Last Whisper Hexdrinker / Sprit Visage για MR Randuins για Hp/Armor κατι τετοιο Εκτος αν θες να κανεις καγκουριες με hybrid η on hit
Προτεινόμενες αναρτήσεις