Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dakon το πρώτο σου post πόσο μα πόσο μεγάλη αλήθεια...

Θα μπορούσα να πω πολλά αλλά μόνο ένα.

Όταν παρατάτε παιχνίδι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ να ανέβετε. Σας αξίζει να παίζετε με αυτούς τους συμπαίκτες και αυτούς τους αντιπάλους. Ο καλός παίκτης αρνείται την ήττα, πάντα προσπαθεί να βρει τρόπο να το γυρίσει ακόμα και αν είναι 10 - 30 στο 25. ΠΑΝΤΑ. Το ξέρει πως θα του βγει σπάνια αλλά είναι θέμα αντίληψης και νοοτροπίας. Ακόμα και αν δεν το γυρίσει, έχει πάρει κάτι από μια κατάσταση στο επόμενο ματς και θα ξέρει να την αξιοποιήσει.

• Like 1
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χθεσινο παιχνδι.
caitlyn εγω με jarvan support....

ψοφαει κατω απο tower και λεει:omg omfg fckin noob wathz me die.
εγω κυριος συνεχιζω φαρμ.

Και εν τελη απο εκει που ηταν 12-35 το πηραμε.Δεν πηρα πολλα Kills ουτε εκανα πολυ φαρμ(230 cs approx).Απλα καποιες σωστες κινησεις την καταλληλη ωρα και σωστο positioning.gg

Aποψεις για shaco που πλεον δεν παιζεται καθολου?

Δημοσ.

pardon?ποιος μιλησε για ελο.για mmr σου μιλησα.

δεν θα βγαλουμε απο τη μυγα ξυγκι αφου το μμρ πανω στο συστιμα ελο βασιζεται και μιλουσα γενικα ποιος αναφερθικε σε εσενα

Τα normal είναι τρομερά λιγότερο toxic απο ranked για προφανείς λόγους.

Έχεις περισσότερες πιθανότητες να παίξεις με σχετικά καλύτερους απο σένα και κυρίως να παίξεις τους ρόλους που θέλεις και να δοκιμάσεις τί και πώς.

Στις αρχές του παιχνιδιού υπήρχε normal game elo κανονικότατα όπως υπήρχε στα ranked. Μετά προφανώς για να απομονώσουν λίγο το rage και το sense of accomplishment και να ενισχύσουν τα ladders το έκρυψαν. Αυτό σημαίνει οτι λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο στα +/- και οτι μπορείς να βελτιωθείς και να παίζεις high elo normals. Για οποιονδήποτε θέλει να βελτιωθεί (στα ΒΑΣΙΚΑ) χωρίς ladder anxiety τα normal είναι μονόδρομος. Δεν έχεις ΤΙΠΟΤΑ να μάθεις απο τους low που βαλτώνουν στα 1200. Τίποτα όμως.

Δεν ξέρω για σένα προσωπικά αλλα την λογική του "ακούγεται χαζό" έχουν όσοι πάνε ranked με το καλημέρα και καταλήγουν μετά απο 400 games με  clamping απο bronze 3 σε 4 στο Heimerdonger's scrapyard league να   λένε Omg stuck at bronze III noob teammates wtf play tetris uncarriable και να πλημμυρίζουν με τα γλυκά τους δάκρυα τα forums ανα τον κόσμο.

Anyway το ίδιο μου κάνει ότι approach και να έχει ο καθένας. Όλα αυτά είναι tips στη μάχη για ένα καλύτερο αύριο με λιγότερο qq και λιγότερους ελληνάρες στα 800lks.

Άρχισες να κάνεις αξιοπρεπή games με θετικό win ratio και το mmr σου λέει οτι ανήκεις για παραπάνω (όσο μεγαλύτερο και πιο εμφανές το streak τόσο καλύτερα). Όταν βαλτώσεις και καταλήξεις 1w/1l κάποια στιγμή για πολύ καιρό αυτό θα πέσει στα 10-15.

ρε φιλε εγω δεν μιλισα για το πως καποιος πρεπει να αρχισει τα ranked και ποτε εγω ειπα για μια γενικοτερη προσεγκιση για αυτους που ιδι παιζουν και πως πρεπει να το αντιμετοπιζουν αν οντος θελουν να βγουν απο εκει  γτ η συζητηση καταντισε αν τα νορμαλ ειναι κλτερα για να μαθεις η οχι ειναι αλλο θεμα και οντος εκανα λαθος με το μμρ στα νορμαλ και το παραδεχομαι .τωρα ειναι δικια μ αποψη και το γραφω πως για να μαθεις να παιζεις κλτερα ειναι καλυτερο τα ranked γτ πολυ απλα στα νορμαλ δεν ξερεις που ακριβος βρισκεσαι αν οντος θελεις να μαθεις να παιζεις θα ανεβεις οπου και αν βρισκεσαι.

χθεσινο παιχνδι.

caitlyn εγω με jarvan support....

ψοφαει κατω απο tower και λεει:omg omfg fckin noob wathz me die.

εγω κυριος συνεχιζω φαρμ.

Και εν τελη απο εκει που ηταν 12-35 το πηραμε.Δεν πηρα πολλα Kills ουτε εκανα πολυ φαρμ(230 cs approx).Απλα καποιες σωστες κινησεις την καταλληλη ωρα και σωστο positioning.gg

Aποψεις για shaco που πλεον δεν παιζεται καθολου

εχει πολυ μεγαλο skill cup αμα πεις οτι κανεις carry game με shaco πρεπει να το κανεις στο early γτ μετα εξαφανιζεσαι δεν εχεις κανα καλο cc για να εχεις μεγαλη παρουσια στα tf και ενα καλος jungler αφηνει συνηθος τα kills στο lane για να κανει snowball οποτε δεν θα σικωσεις και πολυ dmg οποτε καταλαμβενεις γτ δεν παιζεται

Δημοσ.

Γνώμη μου για τον shaco. Αν δεν το πάρεις μέχρι το 25, άρχισε το splitpush. Είναι πολύ καλός σε αυτό.

Δημοσ.

δεν θα βγαλουμε ξυγκι απο πουθενα.απλα σ λεω οτι δεν με ενδιαφερει το ελο αλλα η ποιοτητα των συμπαικτων μου και γενικοτερα τυ παιχνιδιου.

Ειδα wingsofdeathx πριν λιγους μηνες να τον παιζει solo top και σκεφτηκα μωρε λες?

• Like 1
Δημοσ.

Το split push δουλεύει όταν μπορείς να κερδίσεις το 1v1. Γιατί κάποιος θα έρθει πάνω ή κάτω . ¨Ενας λόγος πχ. που ο split push Tryndamere δουλεύει είναι γιατί στο 1v1 είναι πολύ δυνατός και μπορεί να ξεφύγει από πολλές καταστάσεις. Αν μπορείς να το κάνεις με shaco γιατί όχι.

Την ποιότητα των συμπαικτών την βελτιώνεις βελτιώνοντας τον εαυτό σου, το MMR σου, και κατά συνέπεια τους συμπαίκτες.

Δημοσ.

Αν παίζεις AD Shaco πιστεύω όποιος και να σου έρθει, τον κερδίζεις σε 1v1 (εκτός από μερικές εξαιρέσεις) γιατί δεν είναι 1v1 αν έχεις την ulti. 

Δημοσ.

Μικρο general tip και σημερα

Random Tip of the Day #17

Την πρωτα φορα που θα δειτε τον αντιπαλο , ΚΑΝΤΕ CLICK ΠΑΝΩ ΤΟΥ

Δειτε τι items εχει , τι lvl 1 stats εχει , ενημερωστε τον jungler σας που βαριεται να πατησει tab για να δει οτι δεν εχει ward ο αντιπαλος να ερθει για gank

Tα runes λιγο πολυ μετα απο καποιο σημειο ειναι standard 

Αλλα , σε μικροτερα elo , αυτο που εχω δει ειναι οτι ο αλλος μπορει να εχει οτι να ναι runes

Πχ να ειναι vs ad και να μην παιρνει armor , ειναι σαν να σου λεει , θελω να χασω το lane

Αυτα τα εκμεταλευομαστε

2 παραδειγματα οσον αφορα τα αρχικα items

1) Εχουμε Lux vs Kassadin mid . Παταμε στον Kassadin . Δεν εχει MR .

Εχει παρει mr/lvl blues . Αν εχουμε εμεις flat mr , η τουλαχιστον παραπανω MR ειμαστε δυνατοτεροι προς το παρον . Harass με το passive . Εκμεταλευθειτε τα λαθη του αντιπαλου .Ετσι κερδιζεται το πλεονεκτημα σε ενα lane.

2) Top lane . Παιζουμε vs Riven που ειναι απο τους πιο snowball champs στο παιχνιδι ( οπως κ snowball ειναι κ το top lane ) . Ψοφαμε στο lvl 2 γιατι δεν καναμε τον κοπο να κοιταξουμε οτι αντι για item , εχει αρχισει fort pot και 3 pots , που σημαινει οτι μεχρι το lvl 3-4 θελει να μπει all in trade . Αν ομως ειχαμε πατησει πανω της στο lvl 1 και βλεπαμε οτι εχει fort pot , θα παιζαμε διαφορετικα

Tip μεσα στο Tip ( Inception φαση ) Μην φοβαστε να χρησιμοποιησετε το ignite στα αρχικα lvl εστω και σε harass trade αν εχετε το mastery που δινει 5 AD / AP . Δινει ενα πολυ μικρο προβαδισμα στο lane

• Like 2
Δημοσ.

Αν γουστάρει κανένα παλικάρι να παίζουμε κανα game(ranked/normal w/e) μαζί στον east κάντε με add : TheOneGandalf. Tελευταία έχω αρχίσει να focus-αρω ranked :P. Μόλις πήγα silver III.

BTW ποια είναι η γνώμη σας για τον jayce? Τον αγόρασα έπαιξα κανα 2 νορμαλ και μετά πήγα κατευθείαν ranked :-D . Πολύ ωραίος champ, hard to master αλλά μ 'αρέσει πολύ.

Μια παρατήρηση για τις ~2 τελευταίες εβδομάδες που άρχισα να παίζω πιο σοβαρά(ranked). Τι τρέχει σε αυτόν τον east? ΔΕΝ σας κάνω πλάκα απο τα support που τυχαίνουν στο team μου τα 2/5 πέρνουν sightstone και το 1/5 το χρησιμοποιεί. :X  Δεν μπορω να καταλαβώ πραγματικά...είναι τόσο δύσκολο να το νιώσουν, ότι χωρίς wards ΔΕΝ κερδίζεις game? Εγώ παίζω συνήθως solo top και πάντα, και μετά το laning phase πέρνω wardakia, γιατί αν περιμένω απο τα support... :-(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν γουστάρει κανένα παλικάρι να παίζουμε κανα game(ranked/normal w/e) μαζί στον east κάντε με add : TheOneGandalf. Tελευταία έχω αρχίσει να focus-αρω ranked :P. Μόλις πήγα silver III.

BTW ποια είναι η γνώμη σας για τον jayce? Τον αγόρασα έπαιξα κανα 2 νορμαλ και μετά πήγα κατευθείαν ranked :-D . Πολύ ωραίος champ, hard to master αλλά μ 'αρέσει πολύ.

Μια παρατήρηση για τις ~2 τελευταίες εβδομάδες που άρχισα να παίζω πιο σοβαρά(ranked). Τι τρέχει σε αυτόν τον east? ΔΕΝ σας κάνω πλάκα απο τα support που τυχαίνουν στο team μου τα 2/5 πέρνουν sightstone και το 1/5 το χρησιμοποιεί. :X  Δεν μπορω να καταλαβώ πραγματικά...είναι τόσο δύσκολο να το νιώσουν, ότι χωρίς wards ΔΕΝ κερδίζεις game? Εγώ παίζω συνήθως solo top και πάντα, και μετά το laning phase πέρνω wardakia, γιατί αν περιμένω απο τα support... :-(

κανε με add αμα θες.papajohnis το name.ειμουνα silver 4 αλλα λογω του οτι εδωσα το acc αλλου επεσε 5.σιγα σιγα το ανεβαζω ξανα :P σε καλο δρομο ειμαι μεχρι τωρα.

jayce θεωρω οτι ειναι ο main μου σαν solo top.Για μενα απο τους πιο αξιοπιστους champs.Αλλα επερχομενο nerf ερχεται.Πλεον το συνεχομενο poke δεν θα υπαρχει.Δεν θα ελεγα οτι ειναι δυσκολος.Απλα εχει 1-2 βασικα combo οπως πχ πρωτα q και μετα e αμα θες poke καθως να κανεις το dodge ειναι πολυ δυσκολο.Επισης υπαρχει και το e-q που ακολουθειτε γρηγορα με w(cannon form) και μετα κανεις switch hammer form και w-q-e για disengage.Αμα αυτο το combo το κανεις στο 5-6 level αφου προτιστως εχεις κανει poke με aa τοτε συγχαρητηρια εχεις παρει fb-kill :D

Επεξ/σία από jonakos
Δημοσ.

Σας κάνω add για duo και τους 2, είμαι silver 2... Έχασα τον partner μου λόγω καλοκαιριού... :P

desolatorXT είναι το summoners name που έχω...

Υ.Γ. Τζονάκος είσαι από κομοτηνή?

Δημοσ.

Ένα μικρό Tip:

Δεν το έβγαλα μόνος μου το ακούσα από κάποιον Pro Player.

Οι Mercury's Boots δεν θεωρούνται Magic Resist Item αλλά τις βγάζουμε για το Tenacity.

Αυτό σημαίνει ότι όταν έχουμε Zephyr ή Spirit of the Ancient Golem(που δίνουν εξίσου 35% Tenacity το οποίο και δεν stackάρει) είναι καλύτερο να προτιμάμε άλλα Boots.

Δημοσ.

Indeed , δεν stackαρει απο αλλα items , παρα μονο απο abilities και effects

Στο infographic που ειχα βαλει χθες τα ελεγε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...