klainmaingr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 και διαφωνω οτι ξεχνας να παιζεις γτ αμα ηξερες να παιζεις για ποιο πανω θα πηγαινες και το να μαθεις να μην ακους τον καθε ακυρο και να ξερεις γτ δεν πρεπει να τον ακους πρεπει και αυτο να το μαθεις δεν ειναι μονο παιχνιδι skills εινια και παιχνιδι αποφασεων Μιλάω για αυτούς που τώρα μαθαίνουν και δεν έχουν αναπτύξει ακόμα αυτή την κριτική ικανότητα. Σε αυτό το έλο δεν την αποκτούν ποτέ. Παιδια μην ξεχναμε οτι αρκετα account ειναι smurf με αποτελεσμα να μπαινει ενας με επιπεδο platinum και να κανει παπαδες. Αυτούς τους ξεκαθαρίζει πολύ σύντομα το σύστημα. Θα stompάρει 20 games αλλα μέχρι εκεί. Μετά έρχεται αυτό που λέω με το mmr και ο καθένας παίζει με αυτούς που πρέπει. Currently το παραπάνω 22 lvl account που λέω έχει 4 min queue στην καλύτερη. Αυτό λόγω mmr και matchmaking.
nasos o psaras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μιλάω για αυτούς που τώρα μαθαίνουν και δεν έχουν αναπτύξει ακόμα αυτή την κριτική ικανότητα. Σε αυτό το έλο δεν την αποκτούν ποτέ. Αυτούς τους ξεκαθαρίζει πολύ σύντομα το σύστημα. Θα stompάρει 20 games αλλα μέχρι εκεί. Μετά έρχεται αυτό που λέω με το mmr και ο καθένας παίζει με αυτούς που πρέπει. Currently το παραπάνω 22 lvl account που λέω έχει 4 min queue στην καλύτερη. Αυτό λόγω mmr και matchmaking. μα αμα λενε δεν ανεβαινω λογο του team που τυγχαινω τι να αναπτιξουν τελος παντον θα καταντισω εριστικος και θα χαθει αυτο που προσπαθουσα να πω στα πρωτα σχολια το τελευταιο που λες γινεται για τα low lvl εγω μιλω για παιχνιδια νορμαλ μεταξη 30αριδων δεν εχω να σ αποδειξω κατι απλα παρατιρησε στα νορμαλ στο λολκινγ με τι παιζεις
pipiris Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Εγω στα νορμαλ μου παιζω με silver/gold συνηθως και εχω παιξει μεχρι και εναντια σε diamond 3. Στο account φιλου με -20 νικες/ηττες που ειχα παιξει πιστευω οτι ολοι ειχαν καποια αναπηρια και στις 2 ομαδες. Επισης οταν παιζω με φιλους που εχουν χειροτερο mmr απο μενα στα νορμαλ, η διαφορα φαινεται. Εγω παιζω ανετο παιχνιδι και οι δικοι μου ζοριζονται. MMR στα νορμαλ υπαρχει, αν το ανεβασεις θα το δεις. 2
Pa0ki Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 το τελευταιο που λες γινεται για τα low lvl εγω μιλω για παιχνιδια νορμαλ μεταξη 30αριδων δεν εχω να σ αποδειξω κατι απλα παρατιρησε στα νορμαλ στο λολκινγ με τι παιζεις Τι να παρατηρήσουμε ρε αδερφέ, όταν στη loading screen φίλου πάντα όλοι είναι με gold και platinum frame? Στο δικό μου το πολύ silver...είναι θέμα mmr και εκεί, αν το φτιάξεις θα έχεις και καλά games
nasos o psaras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 το εψαξα και οντος εχεται δικαιο καθε τυπος παιχνιδιου εχει το δικο του μμρ που δεν επιρεαζει το ενα το αλλο οποτε παιξτε normal και ανεβαστε δυο μμρ και στο ενα δεν θα ξερεται και που ακριβος ειστε παλι χαζο μ ακουγεται
jonakos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 το προβλημα ειναι οτι παιζεται για το ελο σας και οχι για να γινεται κλτεροι pardon?ποιος μιλησε για ελο.για mmr σου μιλησα.
jonakos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 επισης ρε παιδια παρατηρω οτι απο bronze 5 που ειμουνα ανεβηκα bronze 1 και επειτα silver μεσα σε υποθεση 15-19 games περιπου.Δεν ξερω τι παιζει.Απο bronze 3 promo με ειχε πεταξει bronze 1.(προηγηθηκαν καποιες νικες)Οσο αφορα στο silver που ειμαι τωρα μου δινει 30 30 τους ποντους.εχω μεινει καγκελο.Δεν ξερω αμα εγινε καποιο λαθος
klainmaingr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 το εψαξα και οντος εχεται δικαιο καθε τυπος παιχνιδιου εχει το δικο του μμρ που δεν επιρεαζει το ενα το αλλο οποτε παιξτε normal και ανεβαστε δυο μμρ και στο ενα δεν θα ξερεται και που ακριβος ειστε παλι χαζο μ ακουγεται Τα normal είναι τρομερά λιγότερο toxic απο ranked για προφανείς λόγους. Έχεις περισσότερες πιθανότητες να παίξεις με σχετικά καλύτερους απο σένα και κυρίως να παίξεις τους ρόλους που θέλεις και να δοκιμάσεις τί και πώς. Στις αρχές του παιχνιδιού υπήρχε normal game elo κανονικότατα όπως υπήρχε στα ranked. Μετά προφανώς για να απομονώσουν λίγο το rage και το sense of accomplishment και να ενισχύσουν τα ladders το έκρυψαν. Αυτό σημαίνει οτι λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο στα +/- και οτι μπορείς να βελτιωθείς και να παίζεις high elo normals. Για οποιονδήποτε θέλει να βελτιωθεί (στα ΒΑΣΙΚΑ) χωρίς ladder anxiety τα normal είναι μονόδρομος. Δεν έχεις ΤΙΠΟΤΑ να μάθεις απο τους low που βαλτώνουν στα 1200. Τίποτα όμως. Δεν ξέρω για σένα προσωπικά αλλα την λογική του "ακούγεται χαζό" έχουν όσοι πάνε ranked με το καλημέρα και καταλήγουν μετά απο 400 games με clamping απο bronze 3 σε 4 στο Heimerdonger's scrapyard league να λένε Omg stuck at bronze III noob teammates wtf play tetris uncarriable και να πλημμυρίζουν με τα γλυκά τους δάκρυα τα forums ανα τον κόσμο. Anyway το ίδιο μου κάνει ότι approach και να έχει ο καθένας. Όλα αυτά είναι tips στη μάχη για ένα καλύτερο αύριο με λιγότερο qq και λιγότερους ελληνάρες στα 800lks. επισης ρε παιδια παρατηρω οτι απο bronze 5 που ειμουνα ανεβηκα bronze 1 και επειτα silver μεσα σε υποθεση 15-19 games περιπου.Δεν ξερω τι παιζει.Απο bronze 3 promo με ειχε πεταξει bronze 1.(προηγηθηκαν καποιες νικες)Οσο αφορα στο silver που ειμαι τωρα μου δινει 30 30 τους ποντους.εχω μεινει καγκελο.Δεν ξερω αμα εγινε καποιο λαθος Άρχισες να κάνεις αξιοπρεπή games με θετικό win ratio και το mmr σου λέει οτι ανήκεις για παραπάνω (όσο μεγαλύτερο και πιο εμφανές το streak τόσο καλύτερα). Όταν βαλτώσεις και καταλήξεις 1w/1l κάποια στιγμή για πολύ καιρό αυτό θα πέσει στα 10-15.
jonakos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Άρχισες να κάνεις αξιοπρεπή games με θετικό win ratio και το mmr σου λέει οτι ανήκεις για παραπάνω (όσο μεγαλύτερο και πιο εμφανές το streak τόσο καλύτερα). Όταν βαλτώσεις και καταλήξεις 1w/1l κάποια στιγμή για πολύ καιρό αυτό θα πέσει στα 10-15. το mmr ψιλοχαλασε και πηγε 10 ηττες παραπανω λογο του οτι εδωσα το account αλλου (Με εριξε silver 5 σνιφ ) αλλα ακομη μου δινει αρκετους.Οσο αφορα ρε παιδια τα smurfs...Γιατι καθε τοσο θα υπαρχει ενας τυπος π λεει ειμαι smurf ima gonna carry dis game και τον βλεπεις maokai top με πρωτο item void staff και score 1-8-1?
ssns Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Epic plays Οπως τα λεει ο klain ειναι στα normal.Προσωπικα με εχει βαλει να παιζω με silver,gold και στην καλυτερη των περιπτωσεων στο τελευταιο normal με εναν platinum.επισεις οπως ειπες f*uck the duo στο ranked ειδικα με ακυρους.Κερδισα ενα με thresh και το adc μου ζητησε να παιξουμε duo και του ειπα ναι ο ηλιθιος και ο τυπας ηταν silver v και εγω τον περναγα στο pick.Μου εφερε ολη την βρωμια στα ranked με αποτελεσμα να χασω 3-4.αφου απο bronze i δεν επεσε στο ii παλι καλα γτ θα τραβαγα τα βυζια μου να πουμε.
klainmaingr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 το mmr ψιλοχαλασε και πηγε 10 ηττες παραπανω λογο του οτι εδωσα το account αλλου (Με εριξε silver 5 σνιφ ) αλλα ακομη μου δινει αρκετους.Οσο αφορα ρε παιδια τα smurfs...Γιατι καθε τοσο θα υπαρχει ενας τυπος π λεει ειμαι smurf ima gonna carry dis game και τον βλεπεις maokai top με πρωτο item void staff και score 1-8-1? Γιατί σχεδόν ποτέ δεν θα δείς πραγματικό smurf να μπεί στον κόπο να το πεί. Αυτό θα το καταλάβεις στο τέλος του παιχνιδιού. Όλα αυτά είναι σκατένια παιδάκια last picks που είναι κάκιστοι και μόνο που αναπνέουν και λειτουργούν με το "αν πιάσει έπιασε"
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Αυτό που δεν καταλαβαίνει η μεγάλη πλειοψηφία είναι πως ο καλός παίχτης παίζει παντού καλά. Τα normals έχει elo, το Dominion έχει elo, το aram έχει elo. Εγώ δεν παίζω για πλάκα στα Normals ή στο Dominion, ή στο Aram, παίζω για να κερδίσω. Παίζω για να γίνω καλύτερος, για να μάθω το φορμάτ, για να σπάω τα μούτρα του αντιπάλου. Δεν παίρνω τυχαία αντικείμενα, δεν παίρνω τυχαία masteries ή runes και ότι και να δοκιμάσω έχει λογική από πίσω να το στηρίζει. Οι καλοί παίχτες ΔΕΝ παίζουν για πλάκα. Στην αρχή είχα νεύρα με το Aram γιατί δεν ήξερα πως να κερδίσω και θεωρούσα τα Picks το 100% του αποτελέσματος. Και όντως είναι πολύ εξαρτώμενο. Πάρα πολύ. Περισσότερο από τα άλλα formats. Όμως προσπάθησα να το αναλύσω και να δω τι μπορώ να κάνω. Από ένα 4-8 έχω φτάσει 34-13. Δεν ήταν τυχαίο, δε μου κάτσαν οι καλές ομάδες. Αλλά είπα θα παίρνω τα melee heroes με τα οποία όλοι πατώνουν και κανείς δεν ξέρει να φτιάχνει . Warwick , Shyvanna, Alistar κτλ. κτλ. Κανένα πρόβλημα. Δεν περιμένω να κάτσει Yi για να κερδίσω. Ναι , έχω και άθλιους παίχτες στην ομάδα. Μερικοί είναι και Challenger (όντως τυχαίνει ενίοτε) και δεν ξέρουν πότε πρέπει να πάνε last whisper.Έχω και κάτι goldades που ξέρουν μόνο Infinity +PD όταν ο αντίπαλος Rammus έχει Sunfire+Thornmail. Τι να κάνουμε. Shit happens. Αλλά δεν παίζω για πλάκα. Δυστυχώς για να γίνεις καλός παίχτης , πρέπει να μπεις στη νοοτροπία του καλού παίχτη. Κάτι που δε γίνεται με ευχολόγια. Και ρίχνοντάς το στην τύχη. Τα λένε και τα ξαναλένε οι καλοί παίχτες αλλά ποιος τους ακούει. 2
Bigi444444 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Τα σωστά items πάντως είναι το μισό παιχνίδι.Ο atallos το λέει και το πιστεύω ακράδαντα κι εγώ.Και δυστυχώς θα πρέπει να ανέβεις αρκετά ψηλά για να δεις άτομα που πραγματικά ξέρουν να προσαρμόσουν τις αγορές τους με βάση τις ανάγκες του παιχνιδιού και μάλιστα να το καταφέρουν σε περισσότερα από ένα στα δέκα παιχνίδια.
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Θα κάνετε το εξής πείραμα για να δείτε αν είστε καλοί παίχτες . Θα πάτε στο lane και θα κάνετε autoattack για 2-3 παιχνίδια. Αν τα καταφέρετε, είστε κακοί παίχτες. Θα πάρετε troll αντικείμενα και θα feedarete για 3 παιχνίδια συνεχόμενα και θα χάσετε.Κάντε το με τρόπο. Αν τα καταφέρετε , είστε κακοί παίχτες. Ο καλός παίχτης ΔΕΝ μπορεί να τα κάνει αυτά. Είναι εκτός της φύσης του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις