thefirestarta Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Έχει να κάνεις: denied τα creep και τα towers Courier για μεταφορά τον item έχει τα runes που βγαίνουν κάθε 2 λεπτά ίδιο map με dota έχει τον kongor - roshan τέλεια γραφικά πολύ γρήγορο στης μάχες Μερικούς παλιούς heroes από dota όλοι οι heroes στην διάθεσή σου πολλά skins για heroes Νομίζω αυτά είναι αρκετά αν και έχει ακόμα πιο πολλά. Για όσους ενδιαφέρεστε ρίξτε μια ματιά στους heroes του hon και θα καταλάβετε. http://www.heroesofnewerth.com/ Δείτε και κανένα βίντεο youtube! Από beta μέχρι σήμερα το παιχνίδι έχει αλλάξει πάρα πολύ! Μην καταδικαζεις ένα παιχνίδι από beta μορφή Το παιχνίδι έχει αλλάξει πάρα πολύ από τότε που ήταν beta, και μην καταδικαζεις ένα παιχνίδι σε άχρηστο από beta. Δεν μπορώ να καταλάβω αν τρολλάρεις ή αν μιλάς σοβαρά. Το HoN έχει το δικό του νήμα, δεν βρίσκω νόημα στα συνεχή σου πόστ εδώ.
klainmaingr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 1210 30:25 Καθαρά λόττο. Τίποτα άλλο και το έχω συζητήσει με δεκάδες παιδιά που είτε είναι μέσα είτε κατάφεραν να βγούν. Αν δε σου πάει καλά η τύχη στα πρώτα 3-4 παιχνίδια που πάει -50 την έκατσες μετά θέλει πολλή τύχη και πολλή υπομονή. Βλέπω τώρα φίλους που είναι +1-2 νίκες απο ήττες και είναι στα 1350-1400 γιατί τους έκατσε καλά η πρώτη boostαρισμένη 10δα και πλέον παίζουν με τα τα +-12. Έγω είχα πέσει απο τα πρώτα παιχνίδια στα 930 και μου βγήκε η παναγία να το ανεβάσω στα 1300 μαζεύοντας 15 - 15 elo ώστε να καταφέρω σήμερα να πέσω στα 1200 μετά απο ένα πολύ ωραίο καρκινοσερί σε ήττες. Πλέον αν ποτέ ξαναπαίξω solo queue, μόνο duo.. Δεν ξανακάνω το λάθος να παίξω μόνος με τίποτα. Τα 1200-1400 είναι ΟΤΙ χειρότερο υπάρχει γιατί είναι το αρχικό elo και πραγματικά μπορείς να βρείς τα πάντα. Όσοι ξέρω που ανέβηκαν στα 1800+ παίζουν ΜΟΝΟ duo. Mόνο. Απο την πρώτη μέρα. p.s: Bot lane που στο 8 καταφέρατε να έχετε μια vayne 6-1 και ww που δεν ήρθες ούτε μισή φορά να gangάρεις πουθενά σε όλο το παιχνίδι, ψόφος.
Deponakias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Πραγματικα ειναι τρομερα δυσκολο να ανεβεις...εγω ειχα πεσει 911 ανεβηκα 1134 και τωρα παιζω στα 1060-1080 που ειναι πολυ χειροτερο απο τα 1200-1300... Το χειροτερο ειναι οτι πριν ξεκινησει το ματς ξερεις αν θα χασεις η θα νικησεις...
Bigi444444 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Στον client μου βγάζει πλέον δυνατότητα επιλογής για europe/north america.Αν επιλέξω Αμερική πχ θα πρέπει να έχω κι εκεί λογαριασμό ή απλά θα παίξω με τα στοιχεία που έχω στο Ευρωπαϊκό, απλά σε σέρβερ στην Αμερική;
klainmaingr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Πρέπει να κάνεις us account. Όχι οτι έχει σημασία αφού τα μισά παιχνίδια στον eu τα παίζουμε redirected στον us ούτως η άλλως με τις μλκίες της riot.
Bigi444444 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Χμ, μόλις το δοκίμασα.Με έβαλε με το αμερικάνικο account.Απλά ήμουν περίεργος μήπως έκανε redirect σε όλα τα παιχνίδια με την επιλογή αυτή.
Zimbroghie Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Άντε να δούμε σε 1-2 βδομαδούλες αυτόν τον Wukong. Εάν είναι έτσι όπως πιστεύω θα έχει πολύ φάση....
Tobajara Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Αχέμ. Εντελώς noob ερώτηση. Ν σας κάνει να νιώσετε καλύτερα κράξτε, αλλά απλά θέλω να μάθω. Σκέφτομαι δειλά δειλά να αρχίσω να παίζω κανένα ranked. Επειδή δεν ξέρω πολύ καλά τι γίνεται με τις ομάδες, τους χαρακτήρες κλπ, μπορεί κάποιος να μου περιγράψει με απλά λόγια πώς στήνονται τα ματς και τι διαφορές υπάρχουν σε σχέση με τα normal? Δε μιλάω για θέμα στρατηγικής ή επιπέδου, αλλά πχ για την επιλογή champions, πώς δουλεύει το elo και πώς στήνονται οι ομάδες σε solo ή team play. Ευχαριστώ. ΥΓ. 188 νίκες και 11 λιγότερες ήττες είναι καλό σκορ γενικά σε normal 5v5?
Tmark Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Σήμερα θα πραγματοπιηθεί το περιβόητο split. http://eu.leagueoflegends.com/news/platform-split-scheduled-2330-uk-time
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Αχέμ. Εντελώς noob ερώτηση. Ν σας κάνει να νιώσετε καλύτερα κράξτε, αλλά απλά θέλω να μάθω. Σκέφτομαι δειλά δειλά να αρχίσω να παίζω κανένα ranked. Επειδή δεν ξέρω πολύ καλά τι γίνεται με τις ομάδες, τους χαρακτήρες κλπ, μπορεί κάποιος να μου περιγράψει με απλά λόγια πώς στήνονται τα ματς και τι διαφορές υπάρχουν σε σχέση με τα normal? Δε μιλάω για θέμα στρατηγικής ή επιπέδου, αλλά πχ για την επιλογή champions, πώς δουλεύει το elo και πώς στήνονται οι ομάδες σε solo ή team play. Ευχαριστώ. ΥΓ. 188 νίκες και 11 λιγότερες ήττες είναι καλό σκορ γενικά σε normal 5v5? 10δες διαφορετικοί συνδυασμοί αλλα το σύνηθες σε μια καλά οργανωμένη ομάδα είναι 1 solo offtank συνήθως top (irelia/jarvan/cho/vlad/gragas) 1 solo ap carry mid(άπειρα) 2 bot ένα ad carry και ένα support(ashe-mf-corki-tristana-cait/sona-soraka-janna) 1 jungler ανάλογα με το team comp.(ww/nunu/amumu/gp/shaco/jarvan/nocturne σχεδόν οι πάντες αρκεί να έχουν τρόπους να το βγάλουν και να gangάρουν efficiently) Αυτά φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είναι standard και αν έχεις φαντασία μπορείς να κάνεις αξιοπρεπέστατα compositions με champions που δεν περιμένει κανείς. Κάτι το οποίο έχει τρομερή σημασία για μένα είναι η εξάσκηση. Μην παίξεις jungler αν ΔΕΝ ξέρεις να παίζεις. χίλιες φορές πάνε στο καλό 2-1-2 και παίξε όπως γνωρίζεις και απλά κάνε practice το jungling σε normals. Το ίδιο και το support. Μήν πάρεις support επειδή ΠΡΕΠΕΙ. Μάθε να παίζεις πρώτα στα normal και μετά πάρε στο λαιμό σου και άλλους στα ranked. Pew pew ήρωες μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε. Γι αυτό τονίζω το jungling και το support μιας και αν δεν έχεις ιδέα τι κάνεις μπορείς να πάρεις στο λαιμό σου όλη σου την ομάδα. Support. Δε σε έχουνε για να τους κοιτάς και να δίνεις κάνα heal/shield now and then. Κλάιν. Support είσαι για να wardάρεις το σύμπαν απο το 3ο λεπτό, να σπαμάρεις σωστά το cv σου και να κάνεις και counter warding με το oracle που θα πάρεις απο τα λεφτά που δεν έχεις. Items να τα ξεχάσεις. Το ίδιο και τα creeps. Αν παίξεις σωστά το ρόλο σου είσαι free win με 2 cs στο 30min και μια cd μπότα και philosopher στην χειρότερη. Αν δεν αφήνεις τα last hit στο carry σου και δεν το προστατεύεις με ότι έχεις και δεν έχεις τότε είσαι απλα liability και πιθανότατα ο λόγος που θα χάσετε μιας και είσαι άχρηστο free kill. Είσαι τα μάτια της ομάδας σου. Και κ@λο θα βάλεις αν χρειαστεί για να μη πεθάνουν χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα αυτοκτονείς χωρίς λόγο. Jungling. Αν ξέρεις τι κάνεις μπορείς να πάρεις όλο το game πάνω σου. Αν όχι μπορείς να το χάσεις. Εδώ δυστυχώς παίζουν ρόλο πολλά πράγματα όπως το άν pushάρουν οι δικοί σου και δε μπορείς να gangάρεις ούτε με αίτηση στο δήμο ή αν το support δε σε βοηθάει στο warding που ΚΑΙ εσύ κανείς. Προς όλους. Wards. Απορώ πως ζούσα χωρίς αυτά. Ότι πιο χρήσιμο υπάρχει στο game. Κερδίζουν παιχνίδια. Στα πρώτα 10 παιχνίδια θα έχεις hidden elo και ανάλογα με το πώς θα τα πάς σε αυτά θα οριστεί και το αρχικό σου elo. Φρόντισε να κάνεις duo queue με κάποιον που εμπιστεύεσαι μιας και το elo σε αυτά τα παιχνίδια είναι +50 ξεκινώντας απο τα 1200 και δεν θέλεις να χάσεις την ευκαιρία να ανεβείς όσο πιο γρήγορα μπορείς και πόσο μάλλον να μη πέσεις στα σκ@τα και μετά να κλαίς τη μοίρα σου για το πώς βγαίνεις. Παροδικά το elo πάει στα +-25 και στο τέλος καταλήγεις στα +-13 περίπου. Μέχρι τότε θέλεις όσο πιο μεγάλο win ratio μπορείς. Δεν θα πρότεινα να πας με 180 παιχνίδια σε ranked. Διάβασε οδηγούς, δές stream, δοκίμασε κάθε τύπο champion που υπάρχει και μάθε πολύ καλά τουλάχιστον 2 απο κάθε κατηγορία, μάθε να επικοινωνείς με την ομάδα σου, να αγνοείς τα flame και να μη τα δημιουργείς και μετά είσαι πανέτοιμος να παίξεις με την τύχη σου. Ετοιμάσου για πολλά νεύρα, άπειρο rage, leavers, feeders, flamers, ζώα, μοσχάρια και εγκεφαλικά ανάπηρους. Αν καταφέρεις να βγείς σώος και να φτάσεις στα 1500+ έκανες την τύχη σου και τα ξαναλέμε απο εδώ. Streams. Own3d.tv Ξεχώρισε 2-3 καλά stream που έχουν κάτι να δείξουν και λιώσε. Ανάμεσα στα games, στο loading screen, στην τουαλέτα, στην παραλία παντού. Θα πάρεις άπειρες ιδέες και θα δείς πως παίζονται σωστά οι περισσότεροι ήρωες. Καλή τύχη. Εγώ δεν την είχα δυστυχώς αλλα θα προσπαθήσω να την αλλάξω season 2. BTW. Σήμερα το βράδυ είναι το SPLIT. 1μιση ώρα ελλάδας ξεκινάει ένα 12ωρο maintenance που θα καταλήξει το πρωί στο EU East&Nordic + EU West. Πείτε γειά στους δυτικούς φίλους σας και ετοιμαστείτε για 14days ip boost με το login. Όσο και να με αυτίζει i love this game γμτ.
p_under Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 βαλε κ τον trundle στους junglers , τον αγαπαω αυτον τον χαρακτηρα 4 level κανει gank για πλακα . εχω παρει παιχνιδια μονος μου με αυτον τον χαρακτηρα . με οφφτανκ build εννοειται . edit , 14 μερες ip boost ? γαμωτο τωρα βρηκα να παω διακοπες ....
Bigi444444 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Όσο και να με αυτίζει i love this game γμτ. qft...όλο λέω ότι εκνευρίζομαι με τα ζώα και θα το παρατήσω και όλο ξαναμπαίνω...
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 βαλε κ τον trundle στους junglers , τον αγαπαω αυτον τον χαρακτηρα 4 level κανει gank για πλακα . εχω παρει παιχνιδια μονος μου με αυτον τον χαρακτηρα . με οφφτανκ build εννοειται . edit , 14 μερες ip boost ? γαμωτο τωρα βρηκα να παω διακοπες .... 2 level gank. Παίρνει golem και monolith και έφυγες.
p_under Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 gank κανονικο εννοω οχι να ειναι σπαμαρισμενοι στο mid κ να πας να του ριξεις exhaust κ να τον φας με 2 hit .
Προτεινόμενες αναρτήσεις