Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δλδ ενας silver που θα παιζει με bronze θα γινει καλυτερος? δεν γινεσαι gold αμα νικας τους bronze η τους unranked οπως και δεν γινεσαι plat αμα νικας silver και παει λεγοντας.το ranked οσο και να μην σας αρεσει και δεν μ αρεσε και εμενα καποτε ειναι οτι ποιο αντικειμενικο σε θεμα skill στο λολ που υπαρχει.και μην το περνεται στραβα δεν ειπε κανεις οτι αμα εισαι diamond εισαι ποιο εξυπνος η καλητερος ανθρωπος στην ζωη ενα παιχνιδι ειναι που καποιοι παιζουν κλτερα απο καποιους αλλους.αμα σας αρεσει το παιχνιδι παιξτε νορμαλ αμα θελετε να γινεστε και κλτεροι παιξτε και ranked .αμα σας αρεσει τοσο πολυ να νικατε παιξτε με bot δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο

Γιατί να παίζει με bronze?

Στα normal δεν υπάρχει mmr?

Να το φτιάξει να παίζει με του επιπέδου του

Στα ranked bronze/low silver σιγά τα παιχνίδια που γίνονται...εγώ δεν βλέπω διαφορά από τα normal

Εγώ π.χ. όποτε είμαι 1st pick σε draft παίρνω πάντα mid champ (συνήθως kassa αν δεν έχει φάει ban) με προοπτική να φάω counter, το λέω και στους από κάτω και ας κράζουνε (1st pick mid, now u get countered,  gj gg κ.λπ)

Έτσι μαθαίνω καλύτερα το champ, τα hard/easy match up, το αντίπαλο champ κ.λπ

Αυτό αν το έκανα σε ranked θα ήμουν τώρα bronze V

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτο που λεει η sistah ειναι πραγματικοτητα και ειναι οδυνηροτερη πραγματικοτητα οποτε πας να παιξεις support.

Στα bronze-silver ειναι 50-50 οι πιθανοτητες να πεσεις σε adc που δε νιωθει μια

Ουτε στο silver ουτε και στο gold ξερουν να παιζουν adc.

Ως support θελει να τους δινεις τα kills στο πιατο

αλλιως δεν κανουν και πολλα τουλαχιστον στο lane phase.

Αμα παιξεις με κανεναν adc Plat που ξερει,

θα δεις οτι δεν φτυνεις αιμα να τον κρατησεις ζωντανο και ο ρολος σου γινεται πιο "ευκολος".

Δημοσ.

Γιατί να παίζει με bronze?

Στα normal δεν υπάρχει mmr?

Να το φτιάξει να παίζει με του επιπέδου του

Στα ranked bronze/low silver σιγά τα παιχνίδια που γίνονται...εγώ δεν βλέπω διαφορά από τα normal

Εγώ π.χ. όποτε είμαι 1st pick σε draft παίρνω πάντα mid champ (συνήθως kassa αν δεν έχει φάει ban) με προοπτική να φάω counter, το λέω και στους από κάτω και ας κράζουνε (1st pick mid, now u get countered,  gj gg κ.λπ)

Έτσι μαθαίνω καλύτερα το champ, τα hard/easy match up, το αντίπαλο champ κ.λπ

Αυτό αν το έκανα σε ranked θα ήμουν τώρα bronze V

δλδ γινεσαι κλτερος αμα παιζεις τυχαια παιχνιδια με τυχαιους παιχτες ?με αυτην την λογικη απο τα 7 να πηγαινουμαι ολοι λυκειο

Δημοσ.

δλδ γινεσαι κλτερος αμα παιζεις τυχαια παιχνιδια με τυχαιους παιχτες ?με αυτην την λογικη απο τα 7 να πηγαινουμαι ολοι λυκειο

Ισως να ειμαι μονο εγω, αλλα δεν εβγαλα καποιο νοημα στο ποστ σου. Τι εννοεις?

Δημοσ.

Όσοι παίζετε με smartcast παίζετε με όλους τους champs smartcast? Εγώ σήμερα ξεκίνησα smartcast με lee sin, κανένα tip? 

Σε ολα τα targeted spells και μερικα απο τα area spells που θελουν πιο προσεκτικο σημαδεμα (πχ veigar stun η slow skillshots)

Πρωτα κοιτα να συνηθισεις το range των spell και μετα γυρνα το σε smartcast. 

Αν δε σε βολευει δεν ειναι κακο, αν δεις οτι χανεις πολυ στον στοχο σου τοτε δεν αξιζει.

Δημοσ.

Ε?

Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις

Και στα ranked τυχαία παιχνίδια παίζεις με τυχαίους παίκτες, same thing

Δημοσ.

Ε?

Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις

Και στα ranked τυχαία παιχνίδια παίζεις με τυχαίους παίκτες, same thing

δεν παιζεις με τυχαιους παικτες παιζεις με παικτες ενος συγκεκριμενου επιπεδου αυτο εννοω

Σε ολα τα targeted spells και μερικα απο τα area spells που θελουν πιο προσεκτικο σημαδεμα (πχ veigar stun η slow skillshots)

Πρωτα κοιτα να συνηθισεις το range των spell και μετα γυρνα το σε smartcast. 

Αν δε σε βολευει δεν ειναι κακο, αν δεις οτι χανεις πολυ στον στοχο σου τοτε δεν αξιζει.

βασικα υπαρχει επιλογη να βλεπεις το range οταν πατας το spell και σε smartcast απλα να το τσεκαρει στα ortions και να κρατησει το smartcast σε ολα για να συνηθιζει και το ενα και το αλλο

Δημοσ.

δεν παιζεις με τυχαιους παικτες παιζεις με παικτες ενος συγκεκριμενου επιπεδου αυτο εννοω

Ε και στα normal ρε man το ίδιο γίνεται, υπάρχει αντίστοιχο mmr

Δεν θα με βάλει ποτέ εμένα με plat παίκτες

Τέσπα...ας το αφήσουμε εδώ γιατί ξεχειλώνει το θέμα

Δημοσ.

Ε και στα normal ρε man το ίδιο γίνεται, υπάρχει αντίστοιχο mmr

Δεν θα με βάλει ποτέ εμένα με plat παίκτες

Τέσπα...ας το αφήσουμε εδώ γιατί ξεχειλώνει το θέμα

με οτι καλουδια θελει σε βαζει στο νορμαλ και στο λεω γτ εχω κατσει και το εχω παρατηρησει

Δημοσ.

Normals με καλό  win ratio>Bronze/silver/low gold games Ίσως και moar ανάλογα με το ratio.

Ακόμα και σε level up παίζεις πολύ καλύτερα games. Level 22 acc 55/15 80% ratio πόσο διαολο είναι και τα games είναι καλύτερα απο mid gold. To matchmaking ξέρει τι κάνει.

Λιγότερο ψευτοtryhard, περισσότερο fun.

Επειδή πρόσφατα πέρασε ένα bronze acc απο τα χέρια μου θα το ξαναπώ. ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ σε αυτά τα tier. Πραγματικά μπορείς να αποτρελαθείς. Αν ξέρεις τι κάνεις δε σε νοιάζει, παίζεις 5-10 games, ανεβαίνεις και τέλος.. Αν όμως ακόμα είσαι στα αρχικά σου βήματα και ακούς τον κάθε πικραμένο που δεν ξέρει που πάν τα τέσσερα να σε πατρονάρει και να σου δίνει συμβουλές μπορείς εύκολα να κολλήσεις σε αυτή τη λογική και την ψυχολογία και καλά ξεμπερδέματα. Σήμερα έπαιξα ARAM με ένα φίλο που είναι low και μας έβαλε με κατακάθια. Ε ήταν τα πιο σιχαμένα games που έχω παίξει εδώ και καιρό. Αν ξεχαστείς και μπείς στη διαδικασία να απαντάς στο κάθε σκουπίδι, χάνεις το νόημα και κάθε διασκέδαση που θα μπορούσες να έχεις απο το game.

Παίξτε normals μέχρι να πάτε στα  +20/30 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και μετά μπείτε κάντε faceroll bronze/silver και όσο πάει. Αλλα το να spammareis ranked και να παίζεις όλη σου τη ζωή με bronze/silver V... απλά γίνεσαι χειρότερος. Και μια ελπίδα να είχες να βελτιωθείς την χάνεις.

Επίσης fuck premades (ιδιαίτερα για ranked). Αν τον άλλο τον ΞΕΡΕΙΣ και ξέρεις οτι είναι σε ίδιο και πολύ παραπάνω επίπεδο απο σένα νάι. Αν απλά είναι ένας random που έπαιξε καλούτσικα σε 2 games ή ο kostastopaoki που λέει στα άλλα παιδάκια οτι facerollάρει στο wood v είναι free loss. Το mmr λειτουργεί ανάλογα και για μένα φαίνεται οτι τιμωρεί τα premades. Χίλιες φορές solo να μπορείς και να πείς οτι θέλεις όπως θέλεις όπου θέλεις.

Και για να μη ξεχνιέστε όταν κάθεται κάνα καλό game. To 17/0/20 στα 1000elo δεν είναι κατόρθωμα ούτε προάγγελος του challenger. Όταν θα παίζετε/παίζουμε με άτομα που αποδεδειγμένα ξέρουν να πατάνε τα κουμπιά τους τότε είναι άξιο λόγου. Αυτό δε σημαίνει οτι έχουμε λιγότερο fun. Απλά πάντα στο game χρειάζεται περισσότερος ρεαλισμός. Κάτω τη μπάλα που λένε και συνεχής βελτίωση. Όταν φτάνουν 8/10 άτομα στο threaδ να ρίχνουν τις ήττες και το tier στο team τους σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά και ίσως είναι και ο βασικός λόγος αυτής της στασιμότητας.

Τέλος να κλείσω το wall of text λέγοντας πως ότι και να συμβαίνει απλά σκεφτείτε οτι κατα 90% είστε καλύτεροι απο αυτό οπότε η ζωή είναι ωραία. (όλο το history του είναι εριστικά ελληνικά ονόματα. Μάλλον τυχαιο....)

http://www.lolking.net/summoner/eune/34163279

• Like 5
Δημοσ.

Normals με καλό  win ratio>Bronze/silver/low gold games Ίσως και moar ανάλογα με το ratio.

Ακόμα και σε level up παίζεις πολύ καλύτερα games. Level 22 acc 55/15 80% ratio πόσο διαολο είναι και τα games είναι καλύτερα απο mid gold. To matchmaking ξέρει τι κάνει.

και εγω οταν παιζω με χαμιλοτερου επιπεδου παιχτες απο εμενα ωραια  games τα θεωρω

και διαφωνω οτι ξεχνας να παιζεις γτ αμα ηξερες να παιζεις για ποιο πανω θα πηγαινες και το να μαθεις να μην ακους τον καθε ακυρο και να ξερεις γτ δεν πρεπει να τον ακους πρεπει και αυτο να το μαθεις δεν ειναι μονο παιχνιδι skills εινια και παιχνιδι αποφασεων

Δημοσ.

και εγω οταν παιζω με χαμιλοτερου επιπεδου παιχτες απο εμενα γαμω τα games τα θεωρω

Τι εννοείς; Βλέπω το elophant τώρα. Όλοι μα όλοι στα τελευταία 10 games είναι πάνω απο 60-70% win ratio και εξόφθαλμα smurf. 

Δεν είπε κανείς να μπείς να κάνει stomp low levels. Θα γίνει αυτό στα πρώτα 20-30 παιχνίδια. Μετά θα παίζεις με αυτούς που πρέπει.

Αλλα όπως και νά χει αυτό το είπα για παράδειγμα επιτυχημένου matchmaking βασισμένο σε mmr. Normals σε 30lvl εννοώ κατα τα άλλα.

edit: Επίσης ΚΑΛΥΤΕΡΑ games είναι βασικά τα games που και οι 10 (σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα πάντα) έχουν ιδέα τι κάνουνε σε ένα συνήθως close game που κρίνεται στις λεπτομέρεις. Δε χρειάζεται ούτε να είναι victory streak ούτε 30/0. Αυτό δείχνει imbalance. Αλλα όταν έχεις ένα κυριολεκτικά well played παιχνίδι που κρίθηκε εκεί που πρέπει και όχι στο αν ο dim o gamias πήγε afk γιατί είχε διάβασμα ή στο αν η ahri σου κάνει SotEl, τότε κρίνεις ανάλογα. Αλλιώς το stomp μια χαρά εύκολο είναι αλλα περισσότερα ξεχνάς παρα μαθαίνεις όταν το εξασκείς πάνω σε κουτσούς

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μην ξεχναμε οτι αρκετα account ειναι smurf με αποτελεσμα να μπαινει ενας με επιπεδο platinum και να κανει παπαδες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...