Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει σε μερικες περιπτωσεις να ισχυει , το εχω διαβασει αλλα το θεωρω urban legend ενα πραμα

Απλα προτιμω την λογικη περιπτωση 

@Hyperion Δεν ειπα εγω κατι τετοιο

Εγω ειπα οτι παλια , σιγουρα ακομα το λενε , οτι αν παρεις baron η inhibitor κτλ παιρνεις παραπανω LP , πραγμα που φυσικα δεν ισχυει

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σιγουρα κυκλοφορουν τέτοιες μπαρούφες. εδώ σήμερα έπαιζα ενα game που το χαναμε κ ο άλλος ΦΩΝΑΖΕ να κάνουμε surrender γιατί θα χασουμε μέχρι 10LP, ενώ αν το χαναμε με destroy του nexus θα χάναμε περισσότερους πόντους. Επίσης πίστευε ότι όσο περισσότερη ώρα παίζεται ένα game τόσο περσσότερα LP παίρνει κάποιος...

Δημοσ.

Εγώ πάντως όποτε έχω losing streak το βλέπω και εμπράκτως ότι παίζω με σαφώς κατώτερου (πραγματικού) επιπέδου παίχτες, το επιβεβαιώνω και στο lolking, όπου οι συμπαίχτες μου θα έχουν 3 το πολύ 4 κερδισμένα games στα 10.Δύο φορές μου έχει συμβεί μέσα στο 13.Να έτυχε;Μπορεί.Θα μπορούσε όμως άνετα και να ισχύει.

Δημοσ.

Τίποτα δεν είπε. Για να γίνεις καλύτερος πρέπει να αντιμετωπίσεις καλούς αντιπάλους ΕΧΟΝΤΑΣ ΙΚΑΝΟΥΣ συμπαίκτες, τώρα στο bronze με τέτοιους συμπαίκτες (Leavers, έλληνες κτλπ) και τέτοιους αντιπάλους (το ίδιο ακριβώς) γίνεσαι ένας απο αυτούς. Με duo κάτι κάνουμε...

Συνέχισε να το πιστεύεις αυτό. Σε 3000 παιχνίδια στο ίδιο MMR έλα να μας πεις τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Τίποτα δεν είπε. Για να γίνεις καλύτερος πρέπει να αντιμετωπίσεις καλούς αντιπάλους ΕΧΟΝΤΑΣ ΙΚΑΝΟΥΣ συμπαίκτες, τώρα στο bronze με τέτοιους συμπαίκτες (Leavers, έλληνες κτλπ) και τέτοιους αντιπάλους (το ίδιο ακριβώς) γίνεσαι ένας απο αυτούς. Με duo κάτι κάνουμε...

Δηλαδη αυτη τη στιγμη παιζεις τελεια, δεν εχεις τιποτα αλλο να βελτιωσεις και το μονο που σε κραταει ειναι οι συμπαικτες σου?

Αυτο που πολλοι το να παιξουν το παιχνιδι το θεωρουν απλα ως κατι τυπικο για να ανεβουν και οτι το αποτελεσμα εξαρταται αποκλειστικα απο την υπολοιπη ομαδα δε μπορω να το καταλαβω.

Δημοσ.

Συνέχισε να το πιστεύεις αυτό. Σε 3000 παιχνίδια στο ίδιο MMR έλα να μας πεις τα αποτελέσματα.

Συμφωνω μαζι σου αλλα εαν υποθεσουμε οτι το bronze ειναι σαν τα normal games (ο καθενας κανει οτι ναναι)

τοτε δεν μαθαινεις και πολλα..  :P 

Εγω προσωπικα οταν παιζω normal, γινομαι πιο χαζη με τις αποφασεις που παιρνουν και αυτα που κανουν.

Και οπως επιμενω να λεω, αυτοι που κολλανε στο bronze ειναι τα ατομα που πηγαν μετα το lvl30 στο ranked

με σχεδον μηδενικη εμπειρια.

• Like 2
Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι παιζεται για το ελο σας και οχι για να γινεται κλτεροι

Φυσικά και παίζεις για το έλο σου όταν παίζεις ranked, αλλιώς δεν έχει νόημα

Αν θες να γίνεις καλύτερος υπάρχει και το draft normal

Δημοσ.

Tα normals ειναι απλα για πρακτικη των mechanics , τιποτα παραπανω

Δεν θα μαθει ποτε κανεις τιποτα απο τα normals , εκτος απο τα πολυ πολυ βασικα

Καλυτερα να διαβασεις/δεις καποιο stream . Προσωπικα διαβαζοντας και βλεποντας απειρα streams εχω βελτιωθει πολυ

Δημοσ.

Συμφωνω μαζι σου αλλα εαν υποθεσουμε οτι το bronze ειναι σαν τα normal games (ο καθενας κανει οτι ναναι)

τοτε δεν μαθαινεις και πολλα..  :P 

Εγω προσωπικα οταν παιζω normal, γινομαι πιο χαζη με τις αποφασεις που παιρνουν και αυτα που κανουν.

Και οπως επιμενω να λεω, αυτοι που κολλανε στο bronze ειναι τα ατομα που πηγαν μετα το lvl30 στο ranked

με σχεδον μηδενικη εμπειρια.

Παιζω σχεδον αποκλειστικα νορμαλ με win/loss ratio +70 περιπου.

Επαιξα για οσο ειχε προβλημα ο west στο bronze 4 account ενως φιλου στον east(οχι οτι εχει σχεση με τον σερβερ, απλα ηταν ο μονος σταθερος σερβερ εκεινη τη στιγμη για μενα). Το πηγα ευκολα bronze 1 και μπορω να πω οτι τα νορμαλ που παιζω ειναι πολυ καλυτερα ακομα και απο πολλα silver παιχνιδια. 

Αυτο που κανετε λαθος ειναι οτι περιμενετε απο την ομαδα σας πολλα, με αποτελεσμα να μη κανετε αυτο το κατι παραπανω που χρειαζεται για να νικησετε ακομα και μονοι σας. Οποτε απλα επαναπαυεστε στο επιπεδο που εχετε φτασει και περιμενετε να σας τυχει η καλη ομαδα για να κερδισετε.

Η συμβουλη μου ειναι να μπαινετε στο καθε παιχνιδι περιμενοντας τα χειροτερα και να κοιτατε μονο τι κανετε εσεις και τι αλλο παραπανω μπορειτε να κανετε.

Δημοσ.

Καταφερε να περασει το ποστ του μανου απαρατηρητο.Μεχρι που απαντησατε...γιατι ρε παιδια?γιατι να ξεκιναει η ιδια συζητηση σελιδα,ανασελιδα?εχει γινει γραφικο πλεον.

Δημοσ.

Πατωνω στον west.. bronze IV και παω για V.. Δε βλεπω να τα καταφερνω..

Μου φαινεται θα συνεχισω στον east και Silver IV... 

Δε γινεται να χανω παιχνιδι με Jarvan top και score 10-1 στο 15λεπτο.. Απλα δε γινεται.. 

Δημοσ.

Παιζω σχεδον αποκλειστικα νορμαλ με win/loss ratio +70 περιπου.

Επαιξα για οσο ειχε προβλημα ο west στο bronze 4 account ενως φιλου στον east(οχι οτι εχει σχεση με τον σερβερ, απλα ηταν ο μονος σταθερος σερβερ εκεινη τη στιγμη για μενα). Το πηγα ευκολα bronze 1 και μπορω να πω οτι τα νορμαλ που παιζω ειναι πολυ καλυτερα ακομα και απο πολλα silver παιχνιδια. 

Αυτο που κανετε λαθος ειναι οτι περιμενετε απο την ομαδα σας πολλα, με αποτελεσμα να μη κανετε αυτο το κατι παραπανω που χρειαζεται για να νικησετε ακομα και μονοι σας. Οποτε απλα επαναπαυεστε στο επιπεδο που εχετε φτασει και περιμενετε να σας τυχει η καλη ομαδα για να κερδισετε.

Η συμβουλη μου ειναι να μπαινετε στο καθε παιχνιδι περιμενοντας τα χειροτερα και να κοιτατε μονο τι κανετε εσεις και τι αλλο παραπανω μπορειτε να κανετε.

Αμα εισαι καλυτερος απο bronze, προφανως και θα ανεβεις...

Δεν λεω, υπαρχουν και καλυτερα normal games απο τα ranked του silver

αλλα στην πλειοψηφια ειναι trololo.

Aυτο που πρατηρω μεχρι το silver-low gold ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα,

δεν ξερουν τι να κανουν και τριγυρνανε σαν χαμενοι.

Μεχρι να πιαστει καποιος και να αρχισει το party.

Δεν ξερουν ποτε να κανουν δρακο ή baron, ποτε να pushαρουν κτλ.

Χρειαζονται καποιον να ηγηθει και να παρει αποφασεις.

Και δυστυχως αυτο δεν το μαθαινεις μεσα απο το παιχνιδι,

αλλα απο streamers που εξηγουν τι κανουν στο game οπως και απο τα τουρνουα.

Και απο τα μικρα tips σαν του Αtallou που βοηθανε σε πιο γενικο επιπεδο για το game.

Δημοσ.

Φυσικά και παίζεις για το έλο σου όταν παίζεις ranked, αλλιώς δεν έχει νόημα

Αν θες να γίνεις καλύτερος υπάρχει και το draft normal

δλδ ενας silver που θα παιζει με bronze θα γινει καλυτερος? δεν γινεσαι gold αμα νικας τους bronze η τους unranked οπως και δεν γινεσαι plat αμα νικας silver και παει λεγοντας.το ranked οσο και να μην σας αρεσει και δεν μ αρεσε και εμενα καποτε ειναι οτι ποιο αντικειμενικο σε θεμα skill στο λολ που υπαρχει.και μην το περνεται στραβα δεν ειπε κανεις οτι αμα εισαι diamond εισαι ποιο εξυπνος η καλητερος ανθρωπος στην ζωη ενα παιχνιδι ειναι που καποιοι παιζουν κλτερα απο καποιους αλλους.αμα σας αρεσει το παιχνιδι παιξτε νορμαλ αμα θελετε να γινεστε και κλτεροι παιξτε και ranked .αμα σας αρεσει τοσο πολυ να νικατε παιξτε με bot δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο

Δημοσ.

Αυτο που λεει η sistah ειναι πραγματικοτητα και ειναι οδυνηροτερη πραγματικοτητα οποτε πας να παιξεις support.

Στα bronze-silver ειναι 50-50 οι πιθανοτητες να πεσεις σε adc που δε νιωθει μια (υπαρχει φυσικα και η πιθανοτητα να μην πεσεις καν σε adc, πχ last game πηρα taric και ειχα singed μαζι μου στο bot και προσπαθουσαμε να τα βαλουμε με mf/blitz ας πουμε...).

Στα υπολοιπα lanes που ειναι πιο σολο κατασταση, πες οτι τα πας καλα, οτι μαθαινεις, οτι βελτιωνεσαι game με το game στην laning phase, αλλα μολις ερθει η ωρα για teamfights πρεπει να εισαι ηρωας για να καταφερεις να μαθεις τον ρολο σου με τον καθενα να κανει οτι του ρθει. Ακομα κι αν ξερεις τι πρεπει να κανεις, δεν εχει κανενα ιδιαιτερο νοημα καθως οι περισσοτεροι (και απτα 2 team) κανουν οτι ναναι. Οχι οτι εγω ξερω, αλλα εχω κατσει κι εχω δει μερικα stream τα οποια προσπαθω να εφαρμοσω στο παιχνιδι μου, με τη διαφορα οτι στα streams οι ρολοι ειναι διακριτοι, ενω πχ στο bronze ο καθενας κανει οτι του κατεβει.

Επισης 1/2 παιχνιδια τελειωνουν χωρις καμια απτις 2 ομαδες να εχουν παει baron, ενω οσες φορες παει καποια, σπανιως θα ειναι στο σωστο timing. Η πιο πολλη πλακα βεβαια ειναι οταν καποιος κανει ping στον baron απλα επειδη σκεφτηκε οτι ειναι καλη ιδεα να τον φαμε με ολο το αντιπαλο team ζωντανο, καποιος του λεει "not now" και pingarei στο mid για teamfight και εν τελει η ομαδα σπαει στα 2, με τους μισους να πανε baron και τους αλλους μισους να ακολουθουν τον αλλο!

Και για να μην παρεξηγηθω οτι μου φταιει η ομαδα μου, οπως παρεξηγηθηκα απο εναν τυπο λιγες σελιδες πισω για κατι που δεν ειπα ποτε, τα ιδια ισχυουν και για τους αντιπαλους συνηθως οι οποιοι παιζουν με παρομοιο τροπο και ΔΕΝ σε αναγκαζουν να βελτιωσεις το παιχνιδι σου/να σκεφτεις/να δεις τροπους παιχνιδιου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...