Atallos1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ποια είναι η γνώμη σας για τον lee sin top? Απο items τι προτιμάτε? Μια χαρα ειναι αλλα εχει και κακα matchups Hydra , Last Whisper και μετα tanky φανταζομαι , Malmortius για MR Χθεσινο game του Voy
bele Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Anti-QQ, να ρε για να μην λετε οτι μονο στις ομαδες μας πεφτουν noobαδες, κοιταξτε τι διαμαντια αντιπαλους ειχα σημερα το πρωι: Τα παλικαρια ειχαν: Caitlyn Top (ειχε κανει instalock γιατι ειναι σε free week) Malph Top Orianna Mid Tristana bot (feedαρε) Blitz bot (free week, feedαρε, και οταν ειμασταν ολοι 11-12 lvl αυτος ηταν ακομα ...6 -χωρις να ηταν afk- μετα απο λιγο πηγε) Μην το ψαχνεις στα νορμαλς πλεον ειναι 5 φορες χειροτερα. Εγω θυμαμαι αρχες season 2 που ο κοσμος δεν ειχε το κολλημα να γινει alex ich επαιζα τρομερα normals. Τα γαμημενα τα e-sports εχουν καταστρεψει πολυ κοσμο. Tωρα απλα οι περισσοτεροι θα μπουν να κανουν την πλακα τους ή να δοκιμασουν τους free παιχτες. Μη σου πω οτι τα arams εχουν περισσοτερη ζητηση. Προχθες κερδισα ενα 4v5 στο 40+ με trynda γιατι εγω και ο lee τους πεθαναμε στο splitpush και ευτυχως η lux, και η lb ενιωθαν να τους κρατανε στο mid χωρις να πεθαινουν..η ashe μας δεν μπηκε καν στο game απο το πρωτο λεπτο.
SOADNICK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μην το ψαχνεις στα νορμαλς πλεον ειναι 5 φορες χειροτερα. Εγω θυμαμαι αρχες season 2 που ο κοσμος δεν ειχε το κολλημα να γινει alex ich επαιζα τρομερα normals. Τα γαμημενα τα e-sports εχουν καταστρεψει πολυ κοσμο. Tωρα απλα οι περισσοτεροι θα μπουν να κανουν την πλακα τους ή να δοκιμασουν τους free παιχτες. Μη σου πω οτι τα arams εχουν περισσοτερη ζητηση. Προχθες κερδισα ενα 4v5 στο 40+ με trynda γιατι εγω και ο lee τους πεθαναμε στο splitpush και ευτυχως η lux, και η lb ενιωθαν να τους κρατανε στο mid χωρις να πεθαινουν..η ashe μας δεν μπηκε καν στο game απο το πρωτο λεπτο. Και γω κερδισα 4v5 πριν κατι μερες, με rengar solo top (επειδη ειμασταν 4 απ την αρχη fizz afk), και τελειωσα με κατι 17/3/χ δε μπορω να καταλαβω πως το χασανε, αλλα το χασανε. Παντως πιστευω οτι πιο πολλοι ηλιθιου μαζευονται στα ranked παρα στα normal αυτος ειναι ο λογος που τα εχω κοψει τωρα πια, αν εξερεσεις κατι τετοια instalock γιατι ειναι freeweek ή adc με heal/teleport/cv
ssns Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιζω normal εγω εχω thresh και adc tristana.First item brutalizer Edit: Καποιος ειχε αναφερει ενα προγραμμα το οποιο σου επιτρεπει στο summoning screen να δεις τι division ειναι ο αλλος.Αν ειναι ευκολο και το ξερει κανεις ας το ξανα γραψει γτ αδυνατο να το βρω αυτη την στιγμη στα προηγουμενα ποστ Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2013 από ssns
dNt^ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Παιζω normal εγω εχω thresh και adc tristana.First item brutalizer Edit: Καποιος ειχε αναφερει ενα προγραμμα το οποιο σου επιτρεπει στο summoning screen να δεις τι division ειναι ο αλλος.Αν ειναι ευκολο και το ξερει κανεις ας το ξανα γραψει γτ αδυνατο να το βρω αυτη την στιγμη στα προηγουμενα ποστ Αν θες για πρόγραμμα είναι το LoL Summoner Information. Αλλά καλύτερα να πας στο site lolnexus.com και να μην μπλέκεις με προγράμματα
Luxx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 To lolnexus εδω και ημερες, δεν εμφανιζει ολα τα στατιστικα πλεον. Γιατι;
Locko Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Κλαίω ακόμα...Όχι με το πόσο OP είναι ο counterjungle Nunu αλλά με την περιγραφή του τύπου. 1
Tobajara Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Με κάτι τέτοια αρχίζουμε τα Αρντάν :D Για να πούμε την αλήθεια βέβαια, εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος της αντίπαλης ομάδας να μη φυλάξει τη ζούγκλα καθώς και το ότι η Vayne ήταν afk στην αρχή. Όλα τα λεφτά ήταν το πρώτο εριστικό blue buff, μετά απλά πάρταρε. Δεν ξέρω πραγματικά...
Bigi444444 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ρε σεις πόσο καιρό μένουν οι νέοι χαρακτήρες στα 7300; Πάντως κι εγώ έχω πολύ άσχημα αποτελέσματα τελευταία.Ξανάρχισα τα νορμαλ 5v5 μετά από ενάμιση μήνα περίπου και έχω κάτι 3/10 κερδισμένα και κάτι τέτοια. Δεν ξέρω ρε παιδιά για τον nunu.Καλός είναι για counterjungling αλλά πολύ φοβάμαι πως αν πάμε οι λοιποί να εγκατασταθούμε σε αντίπαλη ζούγκλα θα μας ρίχνουν αμέσως.Δύο τρεις φορές να μας γκανκάρουν θα πέσουμε δε μπορεί.Και απορώ και ο συγκεκριμένος πώς τη γλίτωσε τόσες φορές.1k hp είχε δηλαδή, είπαμε, τόσο δύσκολο ήταν να τον ρίξουν πια;Τι να πω, τους τρομοκράτησε τόσο πολύ που ήταν προκλητικός και φοβούνταν να τον πλακώσουν;Απορώ.Εγώ πάντως είμαι σίγουρος πως αν πάω να δοκιμάσω θα έχω καταστροφικά αποτελέσματα.Θα μου πεις κάτι θα κάνεις λάθος, δε μπορεί. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Παντως η νεα παικτρια για εμενα δεν... Φυσικα τον κοβω οτι σε λιγο καιροο καποιος προ θα βγει θα βρει το τελειο build και θα μιλαμε για super op αλλα οκ.
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Πολυ general tip σημερα , αλλα applies Random Tip of the Day # 15 Τα site lolking και lolnexus ειναι γνωστα , δειχνουν τι παιζει ο αλλος , τι division ειναι κτλ Αυτο που πολλοι κανουν ειναι να κανουν "scout" τον αντιπαλο , ειδικα σε ranked παιχνιδια , το οποιο εχει ως αποτελεσμα να αλλαζουν τον τροπο που παιζουν Για παραδειγμα , αν καποιος δει οτι ο αντιπαλος του ειναι μεγαλυτερο rating η ειναι πιο εμπειρος με τον συγκεκριμενο champion που παιζει , αυτοματα θα παιξει πιο αμυντικα και πολυ πιο passive Αντιθετα , αν ειναι μικροτερο rating , θα αρχισει να παιζει πιο επιθετικα και πιο απροσεχτα που θα εχει ως αποτελεσμα να κανει λαθη που κανονικα δεν θα εκανε Συμπερασμα : Μην τα χρησιμοποιειτε . Παιξτε καθε παιχνιδι το ιδιο , χωρις να σκεφτεστε τι ειναι ο αντιπαλος Το να βλεπετε τι runes/masteries εχει ο αλλος κι αν ειναι duo με καποιον ειναι οκ και ειναι και χρησιμο , αλλα η υπερβολικη αναλυση βλαπτει 1
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Random tip of the day #16(personal favorite) Στην AD ρουνό σελίδα σας προσθέστε 2 Marks για critical strike. Θα χάσετε 2 dmg , με τον πρώτο rune όμως θα αποκτήσετε 1% crit που είναι άπειρες φορές καλύτερο από 0 και με τον δεύτερο rune θα αποκτήσετε 2% crit που είναι 100% αύξηση από το 1%. Επίσης θα ενεργοποιήσετε επιτέλους τα 3 offensive masteries που σχετίζονται με crit dmg στο offensive mastery tree στο earlt game και που ξέρετε, crits do happen και κερδίζουν και το lane καθώς στο poke war μπορεί να βγείτε γρήγορα νικήτές με 1 crit.. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις