Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ στην αρχή με 25 το πήρα φίλε μου, τώρα αν το κατέβασαν καλό δικό σας να το πάρετε :D τα χρηστουγενα το είχαν σε προσφορά 8 ευρο

android.png

Ένα παιχνίδι το παιζεις μόνο για τα χρώματα; lol

android.png

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν λεω οτι το παίζω μόνο για τα χρώματα,μην το πας στις άκρες,απλά λέω οτι δεν την πάω την μουντίλα,ταιριάζει το λολ περισσότερο στο στυλ μου.ασε που πάντα παίζω female characters και σε mmo και οι female Champions του hon μου φαίνονται τραγικά άσχημες...

Δημοσ.

Εκτος απο αυτο μπερδευεσαι και ευκολα.Οι champions δεν ειναι και πολυ ευδιακριτοι αφου φωτιζονται καπως, ασε που δεν καταλαβαινεις ποιος ειναι ο εχθρος και ποιος οχι.

Ακουω ομως συνεχεια πως στο hon υπαρχουν πιο πολλοι προ παιχτες απο οτι στο λολ.Δν ξερω αν ισχυει.

Δημοσ.

Ρε παλικάρια σε παιχνίδι μάχης θα κοιτάω πόσο όμορφη και αν φοράει καλά ρουχαλάκια η hero μου η θα πρέπει να πάρω έναν hero να δίνει ξύλο;

Όσο για το δεύτερο, οι δικοί σου ομάδα είναι με πράσινο χρώμα οι αντίπαλοι με κόκκινο, πόσο πιο απλό;

Άμα δεν έχετε παίξει το παιχνίδι παρακαλώ μην πετάτε κοτσανες!

:D:D:D:D

android.png

Heroes of Newerth 2.0 Teaser Trailer

οταν το hon εγεινε 2.0

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει με το match making system, αλλά όταν κάνω το λάθος να έχω πάνω από 8 σερί νίκες μετά αρχίζει να με βάζει με το κάθε άσχετο στα teams.

Έχω τώρα 15 σερί παιχνίδια γεμάτα με leavers, feeders και κάθε λογής πανίδα του ζωικού βασιλείου.

Από γάλλους που αρνούνται να συνεννοηθούν σε άλλη γλώσσα μέχρι Πολωνικά “premade”.

Δημοσ.

Έχει να κάνεις:

denied τα creep και τα towers

Courier για μεταφορά τον item

έχει τα runes που βγαίνουν κάθε 2 λεπτά

ίδιο map με dota

έχει τον kongor - roshan

τέλεια γραφικά

πολύ γρήγορο στης μάχες

Μερικούς παλιούς heroes από dota

όλοι οι heroes στην διάθεσή σου

πολλά skins για heroes

Νομίζω αυτά είναι αρκετά αν και έχει ακόμα πιο πολλά.

Για όσους ενδιαφέρεστε ρίξτε μια ματιά στους heroes του hon και θα καταλάβετε.

http://www.heroesofnewerth.com/

Δείτε και κανένα βίντεο youtube!

android.png

Από beta μέχρι σήμερα το παιχνίδι έχει αλλάξει πάρα πολύ!

Μην καταδικαζεις ένα παιχνίδι από beta μορφή :(

android.png

Το παιχνίδι έχει αλλάξει πάρα πολύ από τότε που ήταν beta, και μην καταδικαζεις ένα παιχνίδι σε άχρηστο από beta. :(

android.png

Πάμε άλλη μια φορά.

Το παιχνίδι είναι μια χαρά. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να τραβήξει νέο κόσμο. Ποντάρανε πολλά στους παλιούς παίχτες, δεν δουλέψανε καθόλου στο να βρούνε νέους και τώρα μαζεύουν ότι μπορούν.

Εξηγούμαι.

Δεν έχει εικονίδια ηρώων στο minimap, griefing μηχανισμοί που εν τέλει κανένας νέος παίχτης δεν γουστάρει (gold loss on death, denying), δεν βλέπεις range των spells, δυσδιάκριτα γραφικά , μαγαζί ΤΡΑΓΙΚΟ που προσπαθούν να το φτιάξουν τώρα, γενικότερα πρέπει κάποιος να προσπαθήσει πολύ να μάθει τα βασικά.

Επειδή έπαιζα πολύ Dota υπήρχαν ακατανόητα πράγματα που το HoN βαρέθηκε να αφαιρέσει. Το πιο ενδεικτικό ήταν το κρυφό μαγαζί. ΠΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ. Η να μη μπορείς να αγοράζεις αντικείμενα στο stash αν δεν έχεις courrier. ΤΏΡΑ τα έχουν αλλάξει αυτά. Αλλά θέλω να τονίσω τα ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ λάθη που έκαναν. Μακάρι βέβαια το ΛοΛ να είχε τον Client του HON αλλά ως εκεί. Το παιχνίδι όπως πολλοί λένε μπορεί να είναι πιο εύκολο αλλά είναι και πιο Fun. Και πλέον το θέμα έχει γίνει χιονοστιβάδα.

Πχ, κάτσε σκέψου τις πολύ γρήγορες μάχες. Ελέγχεις έναν ήρωα και σε 1 δευτερόλεπτο ο ήρωας αυτός εξαυλώνεται από μια αλληλουχία από spells. Στο LoL αυτό δεν συμβαίνει παρά μόνο σε xtreme περιπτώσεις άνισων ομάδων. ΝΙΩΘΕΙΣ πως ελέγχεις κάτι έχει ουσία αυτό το γραφικό.

Υπάρχει μεγάλη κουβέντα εδώ αλλά με απλά λόγια θα πως πως το LoL μίλησε στην καρδιά του μέσου gamer. Αν το Dota2 κάνει ότι και το HoN, δεν βλέπω να αποτελεί αντίπαλο για το LoL. Από το να παίζω έναν ήρωα που με ένα spell έχει χάσει όλο το μάνα του , θα ανοίξω το LoL , θα πάρω έναν Alistar και θα αρχίσω πάλι ανα 5 sec να παίζω τα spellakia μου , να μπαίνω σε 5 άτομα και να κοπανάω κόσμο.

Δημοσ.

Πολλά από αυτά δεν είναι παρά μόνο θέμα συνήθειας στο hon.

Αν τελειονη το μάνα σου στο τότε δικό σου πρόβλημα γιατί αγοραζεις τα σωστά item φίλε μου.

Το lol πρέπει γυρίσει το account με λεφτά γιατί βαρέθηκα να βλέπω να παίζουν 12χρονα.

Δεν έχω ούτε θα σου πω άλλα για το hon, γιατί τσάμπα τον χρόνο μου θα χάσω.

Όση θέλουν lol ας παίξουν lol, τώρα για το πιο είναι το καλύτερο παιχνίδι αυτό θα το δούμε στο μέλλον, να βγει και dota 2 να δούμε αν αξίζει.

android.png

Δημοσ.

Αυτό με τα λεφτά πάντως έχει γέλιο. Γιατί το HoN φήμίζεται για την ώριμη community.

Όσο για το ποιο είναι καλύτερο παιχνίδι , η πλειοψηφία του κόσμου έχει μιλήσει αν το θεωρείς αντικειμενικό κριτήριο.

Όσο για το DOta2 μόνο αυτοί που έπεζαν Dota, δεν γούσταραν το HoN και παίζουν LoL το περιμένουν και άμα, μάλλον το HoN θα ερημώσει μετά και όχι το LoL. Γιατί το Dota 2 πάλι τζάμπα θα είναι.

Και αν νομίζεις πως χάνεις τον χρόνο σου , μη ποστάρεις .

Υπάρχει μεγάλη κουβέντα εδώ αλλά με απλά λόγια θα πως πως το LoL μίλησε στην καρδιά του μέσου gamer. Αν το Dota2 κάνει ότι και το HoN, δεν βλέπω να αποτελεί αντίπαλο για το LoL

Εδώ συνόψισα όλη την αλήθεια για τα παιχνίδια.

Δημοσ.

αν και δεν έχω την εμπειρία σε τέτοιου είδους games, να προσθέσω ότι και μένα με ελκύει το Lol για πολλούς και διάφορους λόγους, όπως το casual friendly attitude Που είχε εξαρχής.

Και εξηγούμαι: φανατικός των fps/|(mmo)rpg δεν μου άρεσε ΠΟΤΕ η dota (το κλασσικό wc3 το λιώναμε στο νετ τα βράδυα όμως!).

Στο Lol, δεν χρειάστηκε να είμαι το top notch Player για να καταφέρω κάτι στην αρχή, ένα Kill, μια νίκη, Ακόμα και όταν έκανα Lvl up ακόμα. Αυτό το στοιχείο του ελένχου που αναφέρεται πιο πάνω έκανε τρομερή εντύπωση σε κόσμο και για αυτό το προτιμάει.

Δημοσ.

Ένα έχω να πω, πήγε να κάνει τουρνουά το lol και περίμενα μέχρι και 2 ώρες να μπω στον λογαριασμό μου.

Ότι πληρωνεις παίρνεις!

android.png

Εεε και κάτι άλλο, μην πάρει κανείς τα σχόλια μου προσωπικά.

^-^

android.png

Δημοσ.

Εντάξει, τώρα με το split θα λυθεί και αυτό το θέμα. Εγώ προσωπικά που παίζω μετά τη 1 τα μεσάνυχτα δεν περιμένω ούτε λεπτό. :;

• Super Moderators
Δημοσ.

Ένα έχω να πω, πήγε να κάνει τουρνουά το lol και περίμενα μέχρι και 2 ώρες να μπω στον λογαριασμό μου.

Ότι πληρωνεις παίρνεις!

και για αυτό θα γίνει το split, έχει μαζευτεί πλέον τόσος κόσμος που απλά γίνεται της πόρνης...

Δημοσ.

και για αυτό θα γίνει το split, έχει μαζευτεί πλέον τόσος κόσμος που απλά γίνεται της πόρνης...

σε ποσα χρονια θα γινει το split?2-3?Γιατι τοσο καιρο το λενε ακαι ακομα τιποτα

Δημοσ.

18 ώρες ασταμάτητες 5δες. Ύπνος το μεσημέρι και τώρα μάλλον η συνέχεια.

Εμείς φταίμε για τους 30φεύγα βαθμούς out there.

Μερικές παρατηρήσεις.

Παίζω lan με rl φίλους του 1700-2000 range και τα περισσότερα games είναι mm'd με άτομα αυτού του range παρόλο που το δικό μου elo είναι στα σκατά.

Σε αυτά τα παιχνίδια επιτέλους ΦΑΙΝΕΤΑΙ ποιός μπορεί να παίξει και δεν καταλήγει να κερδίζει ο πιο τυχερός που θα έχει τα λιγότερα ζώα στην ομάδα του.

Εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο απολαυστικό παιχνίδι.

Απο την άλλη όποτε βάζω solo ranked χωρίς duo queue κλαίω την ώρα και τη στιγμή. ΟΧΙ δεν μπορείς να κουβαλήσεις τον 0-7 mordekaizer στο 10min ότι και να λέτε γιατί και οι άλλοι δεν είναι εγκεφαλικά ανάπηροι ώστε να μην εκμεταλλευτούν το προβάδισμά στα kills.. ούτε το 4vs5 μπορείς να γυρίσεις ιδιαίτερα όταν ο άλλος feedάρει και βγαίνει. Είναι το καρκίνωμα του game το solo queue και ότι πιο σιχαμένο. Ας βάλουν ένα 1vs1 map επιτέλους ή δεν ξέρω ας έχουν ένα tardness detector or smthng.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...