nasos o psaras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Παιδες υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα σαν το lol replay?Μ βγαζει προβλημα για αυτο νομιζω fraps λεγεται
Alchemist` Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ωραίες οι νέες αλλαγές....Σε δύο πραγματάκια σκάλωσα μόνο... 1) νομίζω ότι ήθελε μεγαλύτερο nerf στο dmg του γενικώς ο heca... Τρομερό mobility -> gank potential + burst damage είναι op imho. 2) όσο το δυνατό μεγαλύτερο diversity στα items τόσες περισσότερες επιλογές. Γιατί να βγάλεις το malady κτλ και να έχουμε πάλι ίδια build όλοι? Ας βάλουν και άλλα 500 item αν μπορούν...
koularasss Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 νομιζω fraps λεγεται msi afterburner πολυ καλυτερο απο το fraps με τις καταλληλες ρυθμισεις+free
Atallos1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ωραίες οι νέες αλλαγές.... Σε δύο πραγματάκια σκάλωσα μόνο... 1) νομίζω ότι ήθελε μεγαλύτερο nerf στο dmg του γενικώς ο heca... Τρομερό mobility -> gank potential + burst damage είναι op imho. 2) όσο το δυνατό μεγαλύτερο diversity στα items τόσες περισσότερες επιλογές. Γιατί να βγάλεις το malady κτλ και να έχουμε πάλι ίδια build όλοι? Ας βάλουν και άλλα 500 item αν μπορούν... To malady οπως και κανα 2 ακομα ειναι/ηταν χαζα items που τα βλεπεις μονο σε κατι arams και αν και δεν εχουν νοημα να υπαρχουν Μ'αρεσει που το Nashors γινεται πιο δυνατο , diana says hi Κατα τα αλλα το νεο jungle ειναι indirect buff σε Shyvanah που ειχε εξαφανιστει και θα δουμε και λιγοτερα lane swaps
hyperionthetitan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 σιγουρα χρειάζονται κ αλλα items.. ειδικα σε magic resist items δεν έπρεπε να βγάλουν το force of nature.
koularasss Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ναι οντως πολυ καλυτερο θα ηταν να υπηρχαν και αλλα items,για παραδειγμα το qss να μπορουσε να αναβαθμιστει σε κατι που δινει ap οχι μονο ad.
Alchemist` Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 To malady οπως και κανα 2 ακομα ειναι/ηταν χαζα items που τα βλεπεις μονο σε κατι arams και αν και δεν εχουν νοημα να υπαρχουν Μ'αρεσει που το Nashors γινεται πιο δυνατο , diana says hi Ρε φιλαράκι εσύ μπορείς να το θεωρείς χαζό... Εγώ όμως μπορεί να το θέλω για να γίνω ο πιο OP teemo ever ή ο πιο σκισοκώλης AP gangplank... Γιατί να μην έχω αυτή την επιλογή? Ενοχλώ κανέναν?
Atallos1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εμενα δεν με ενοχλει αλλα προφανως οταν κατι το αγοραζει ενας στους 10,000 ε σημαινει οτι αργα η γρηγορα θα βγει απο το παιχνιδι Απορω πως υπαρχει ακομα το ohmwrecker
blackpete Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Παιδες υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα σαν το lol replay?Μ βγαζει προβλημα για αυτο τι πρόβλημα σου βγάζει? το fraps που πρότεινε ένας δεν υπάρχει περίπτωση να το χρησιμοποιήσεις. Εκτός κ αν έχεις τούμπανο υπολογιστή και κάνεις συμπίεση ταυτόχρονα με την εγγραφή ή δεν ξέρω τι. (το άλλο πρόγραμμα δν το ξέρω)
Locko Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εγώ πάντως κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω upload με το lolreplay μου βγάζει error.
nasos o psaras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 τι πρόβλημα σου βγάζει? το fraps που πρότεινε ένας δεν υπάρχει περίπτωση να το χρησιμοποιήσεις. Εκτός κ αν έχεις τούμπανο υπολογιστή και κάνεις συμπίεση ταυτόχρονα με την εγγραφή ή δεν ξέρω τι. (το άλλο πρόγραμμα δν το ξέρω) δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε για το λολ αλλα γτ ετσι?
dNt^ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Γιατί κολλάει αφάνταστα όταν προσπαθείς να κάνεις record την ώρα που παίζεις. Ακόμα και με το Counter Strike 1.6 π.χ. που είναι παιχνίδι του 97 και θέλει minimum 10MB RAM (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο είναι αλλά για να πάρετε μια ιδέα) πρώτα κάνεις record με το ίδιο το παιχνίδι και μετά εκτός παιχνιδιού κάνεις record αυτό που τράβηξες in-game.
bost7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ισχυει οτι αν κερδισεις 6+ απο τα 10 provisional matches σε soloq σε παει αυτοματα σε silver?
hd95 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 οπως ειχε πει και καποιος αλλος πολυ δυνατο support η nami αν και δεν βλεπω πολλους να την παιζουν ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις