Metaloman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 δινω το λογαριασμο μου Server: eune Username: antisocrates Pass: shaco666
nasos o psaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 δινω το λογαριασμο μου Server: eune Username: antisocrates Pass: shaco666 γτ το εχεις βαλει σε link?
SOADNICK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 δοκιμασε κανεις αν μπαινει? Ναι, το δοκιμασα πριν κανα 40λεπτο (21:45) και δεν εμπαινε, ουτε στο lolking το βρισκω
koularasss Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 μπαινω τωρα αραμ στο loading screen η ομαδα μου:1 gold,1 diamond,2 silver απο το season 2.εγω εννοειτε τιποτα μιας και δεν παιζω ranked.αμα σε θελει ομως σε θελει
hyperionthetitan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 το username δεν σημαινει οτι ειναι ιδιο με το summoners name ασχετο στο west ακομα οι server ειναι τραγικοι.... παιζω δυο ranked κ μου εκανε attempting to reconnect κανα δυο φορες στο καθε game... gg
Luxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ειπα μετα απο κανα μηνα να παιξω στον east server. Εκανα 6 σερι νικες με τη μια ( warwick jungler ) και για πρωτη φορα πηγα bronze 1. Γελoiο μου φαινεται το επιπεδο του east σε σχεση με του west.. Απλα επαιζα μονο west επειδη το θεωρουσα πιο δυσκολο. Μου εσπασαν τα νευρα ομως εχθες που επεσε 2 division και πηγα στο bronze 4. Οποτε θα συνεχισω στον east. Νομιζω οτι ευκολα θα παω silver, ακομα και gold. Θα προσπαθησω να κανω 10 wins in a row. Ελπιζω μονο να μην τυχω σε τιποτα afk.
Gongor Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ειλικρινά έχασα και 2ο division σήμερα , δεν παίζω καλά γενικότερα ! Έχει συμβεί σε κανένα : 17 ήττες - 3 νίκες σε 2 μέρες plat 2 - > plat 4! Μάλλον χρειάζομαι break ! Απόψεις περί του θέματος ?! Πρότασεις games για χαλάρωση?
nasos o psaras Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ειπα μετα απο κανα μηνα να παιξω στον east server. Εκανα 6 σερι νικες με τη μια ( warwick jungler ) και για πρωτη φορα πηγα bronze 1. Γελoiο μου φαινεται το επιπεδο του east σε σχεση με του west.. Απλα επαιζα μονο west επειδη το θεωρουσα πιο δυσκολο. Μου εσπασαν τα νευρα ομως εχθες που επεσε 2 division και πηγα στο bronze 4. Οποτε θα συνεχισω στον east. Νομιζω οτι ευκολα θα παω silver, ακομα και gold. Θα προσπαθησω να κανω 10 wins in a row. Ελπιζω μονο να μην τυχω σε τιποτα afk. gl 1
Pa0ki Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ειλικρινά έχασα και 2ο division σήμερα , δεν παίζω καλά γενικότερα ! Έχει συμβεί σε κανένα : 17 ήττες - 3 νίκες σε 2 μέρες plat 2 - > plat 4! Μάλλον χρειάζομαι break ! Απόψεις περί του θέματος ?! Πρότασεις games για χαλάρωση? Έχουμε πει άπειρες φορές όταν ξεκινάει η κατρακύλα σταματάμε να παίζουμε γιατί το βαρέλι δεν έχει πάτο.....u just keep falling Εγώ πλέον στις 2 σερί ήττες παίζω την επόμενη μέρα ξανά ranked Παίξε κάνα aramάκι, κάνα normal
Atallos1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μιας και απο οτι φαινεται τα general tips δεν σας ενθουσιαζουν παμε σε κατι πιο specific Random Tip of the Day#4 Πως δουλευει το Double Up της Miss Fortune Υπαρχουν 2 ζωνες στις οποιες το Double Up μπορει να κανει bounce . Η πρωτη (Danger zone) βρισκεται σε ενα τοξο 70 μοιρων ακριβως πισω απο τον στοχο της. Η δευτερη ζωνη τωρα ειναι ενα τοξο 180 μοιρων. Το Double Up πρωτα θα προσπαθησει να κανει bounce σε εναν στοχο στην Danger Zone . Εαν δεν υπαρχει , τοτε θα κανει bounce σε ενα στοχο σε μια απο τις κιτρινες ζωνες οπως φαινεται στην εικονα Στην παρακατω εικονα ο GP θα ειναι ο στοχος του Double Up Εδω επειδη δεν υπαρχει κανενας αλλος στοχος ειτε στην Danger Zone ειτε στην αλλη κιτρινη ζωνη τοτε παλι θα χτυπηθει ο GP Εδω τωρα , θα χτυπηθει το minion αντι για τον GP γιατι βρισκεται στην Danger Zone . Αυτο πρεπει να προσεχθει γιατι αν καναμε τωρα Double Up για harass θα ηταν ανωφελο Tελευταια περιπτωση , να υπαρχουν 2 targets στις yellow zones . Εδω οι πιθανοτητες ειναι 50-50 καθως το Double Up ΔΕΝ κανει prioritize champions 4
Locko Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Κάτι σημαντικό πάνω σε αυτό. Το 2ο target υπολογίζεται την στιγμή που γίνεται το bounce στο 1ο target και όχι την στιγμή που γίνεται fire από το gun. Εάν θέλεις κάποιος να εμβαθύνει: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1fpzjg/how_miss_fortunes_double_up_works/cacx1nu
Atallos1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Yep και υπηρξε και απαντηση της Riot , που εδωσαν και εικονα που σχεδον ειναι το ιδιο με του τυπου που τις εκανε αλλα ειναι πιο μπερδεψοκωλια οποτε ας μεινουμε στα παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις