Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μολις επαιξα ενα game vs Diamond/Plat ..
5-5 τελειωσα με 130 farm sta 22+ minutes.. Team score αν δν κανω λαθος 6-35++

Δεν ξερω πως θα πηγαινε το game αν το Bot Lane μας δεν εκανε τοσο τρελο feed.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομιζω οτι θα βγει ποτε τετοιο παιχνιδι μιας κ παντα το λεμε και δεν γινεται αλλα anyways

Add με αν γινει κατι τετοιο η γενικα οποιος θελει καποια βοηθεια IGN : I Got De Swag

Νομίζω ότι το έχεις παρεξηγήσει το όλο θέμα, οι απέναντι ούτε παίζουν σοβαρά ούτε κάνουν pick τους main τους. Κι εγώ σήμερα έκανα triple kill με Leona bot και βγήκαμε από τη λωρίδα με 8 - 2 ξέρω γω, αυτό τι σημαίνει? Αφού τα παιδιά δεν έπαιζαν ούτε support ούτε carry, λογικό είναι.

Εχμ ειχαν φτασει σε σημειο να λενε πως θα κανουν tryhardies και πως πραγματικα ηταν φανταστικος ο τροπος που παιζαμε..

Οσον αφορα εμενα, εκανα dodge 6 gangs μεχρι το 10'  απο Zac - Jayce, λογω αντανακλαστηκων, ward κτλπ.
Και ναι, 4/5 επαιζαν το main role τους...

Αλλα τι περιμενω, κλασσικη Ελληνικη νοοτροπια και ζηλια..
Δεν εκανες εσυ κατι καλα, στο χαρισαν οι αλλοι..

Να τωρα θα 'ρθει και κανας Platinum ~ Diamond παιχταρας να μας κανει ιδιαιτερα σε αυτο το thread για 12312931293 φορα και να μας πει πως κολλησε Platinum 2 και πρεπει να μα8ει και αλλα Champs για να ανεβει..

Αν δεν μπορεις φιλε μου να καταλαβεις αυτα τα απλα που γραφω, τοτε καποιος δεν εκανε σωστη δουλεια στο σχολειο.. ειτε η δασκαλα, ειτε εσυ. 

Δεν γραφω αναλυσεις για την ταχυτητα των φωτονιων, απλως τη γνωμη μου για τη νοοτροπια του λαου μας, που κατα γενικη ομολογια μολις δουμε κατι/καποιον να προοδευει (δεν αναφερομαι για ενα χαζο-game, αλλα γενικοτερα) αμφισβητουμε την ικανοτητα του, και βρισκουμε τροπους να τον υποβαθμισουμε. Γι αυτο φτασαμε εκει που φτασαμε.

Αν ειχες βαρεθει ηδη, δεν θα εμπαινες καν στον κοπο να απαντησεις. Αλλα ειπαμε, ανετος πανω απ' ολα!

Ας μη το συνεχισουμε, εχω βαρεθει να μαλωνω στο Internet απ' τα 14 μου με πολυ μεγαλυτερους ηλικιακα ανθρωπους, ψαχνοντας να βρω λογικη και οχι "e-dick-ness".. και πλεον κοντευω τα 21..

Anyways!

Αλλα τι περιμενω, κλασσικη Ελληνικη νοοτροπια και ζηλια..

Δεν εκανες εσυ κατι καλα, στο χαρισαν οι αλλοι...

Όπως θα κατεβαίνεις από το μπαμπού είναι ένα πάντα στη ρίζα του, πρόσεξε μην το πατήσεις.

Οπως ειπε πιο πανω ενα παιδι, στα νορμαλ πλατ/διαμαντενιοι μπαινουν φορ φαν και για να "τρολλαρουν" και παιζουν χαλαρα.Πως εμεις οταν παιζουμε ενα intense game λεμε "παμε ενα αραμακι να χαλαρωσουμε" ετσι αυτοι.Εχω παιξει με ατομα vs diamond και μπορω να σου πω πως αν θελουν σου τελειωνουν το game  πριν το 20 χαλαροτατα και το περνουν και πανω τους....(αν το αξιζουν)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...