haris013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 H riot ετοιμαζει τιποτα επισημο? (οχι οτι με νοιαζει αλλα θα ειχε ενδιαφερον το linux gaming) λένε πως όχι στο άμεσο μέλλον,εγώ αμα έβγαινε το lol native σε linux,τώρα που έχει steam + οτι το fm 2014 θα παίζει και σε λινουξ,θα έκανα μόνιμα την μετάβαση απο τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Το εχεις δοκιμασει δηλαδη? Στο forum της riot υπαρχει αυτο: http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1946188 εχει και +80 αν εχεις dual boot + χρονο ριξτου μια ματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Ποια η αποψη σας για miss fortune ap mid/jungler; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 jungler μετράει πολύ meta Το εχεις δοκιμασει δηλαδη? Στο forum της riot υπαρχει αυτο: http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1946188 εχει και +80 αν εχεις dual boot + χρονο ριξτου μια ματια ωραίο αυτό,το κάνω bookmark. και εγώ σε wine το είχα στήσει,ίδια διαδικασία με τον τύπο στο παραπάνω λινκ απλά είχα τεράστια frame drops,θέμα με τα γραφικά γενικότερα. πολλές φορές έτρωγα disconnect απο το pvp.net στα καλά καθούμενα. πολλά bugs in game(αυτά που αναφέρει και ο τύπος,το hp δεν πέφτει ποτέ αλλά σκωτώνεσαι κανονικά ,στο store crashαρει,οταν πάω να μπώ στο profile μου πάλι crashαρε) παρόλα αυτά μόλις ξαναστήσω linuxάκι θα το δοκιμάσω το lol να δω τι έχει βελτιωθεί και τι όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 8-1 εκανα πριν με jungler ap mf. Βεβαια εφαγα απειρο flame πριν το παιχνιδι.. Mid πιστευω οτι ειναι πιο ευκολα.. On-hit, hybrid, ή full ap ειναι καλυτερα; Spellvamp runes ειναι καλα για την mf; Ανεβαζει τρελο health με το e, αλλα το magic damage απο items και w, μετρανε για το spellvamp ή οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 τα abilites είναι spells . Άρα όλα μετράνε αρκεί να είναι ability Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Το on hit magic damage στο W της MF δε πιάνετε στο spellvamp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Eιναι φρέσκο το account οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις transfer. Πρέπει λοιπον να πας πρωτα στο eune.leagueoflegends.com και να κανεις register ενα καινούριο account. Μετά απλα πήγαινε στον client και : απο nordic east σε west κανω register ενα νεο account με το ιδιο ονομα? και μετα αλλαζω το west σε nordic east (γιατι τωρα ειμαι west)? Το θεμα ειναι να μεταφερω το λογαριασμο μου χωρις να χασω την προοδο μεχρι τωρα, σε nordic east για να μπορω να παιζω με κανα ελληνα και με φιλους.. ετσι γινεται; δεν χανω τιποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Το on hit magic damage στο W της MF δε πιάνετε στο spellvamp. H ulti μετραει, σωστα; Τι γινεται με το q; Νομιζω μετραει σαν lifesteal; Και οχι spellvamp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 κανω register ενα νεο account με το ιδιο ονομα? και μετα αλλαζω το west σε nordic east (γιατι τωρα ειμαι west)? Το θεμα ειναι να μεταφερω το λογαριασμο μου χωρις να χασω την προοδο μεχρι τωρα, σε nordic east για να μπορω να παιζω με κανα ελληνα και με φιλους.. ετσι γινεται; δεν χανω τιποτα; για να μιν χασεις την προοδο πρεπει να πληρωσεις transfer που δεν αξιζει αμα εισαι καινουργιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Η ulti μετράει ναι. Το Q lifesteal γιατί έχει on hit effects. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisq Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Κατι ψιλο-ακυρο, υπαρχει κανεις εδω που παιζει/εχει παιξει σε linux, να μας πει εμπειριες? φίλε μου το είχα κάνει να παίξει...με όλα στο medium με μια 630m gt...(σε windows έχω τα πάντα στο very high) να σου πω την αλήθεια game δε μπήκα πότε όμως...μόνο ένα coop να δοκιμάσω...κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει...πολλά bug, πολύ μειωμένη απόδοση, και λίγο inpul lag που σε τέτοιου είδους παιχνίδια δε μπορείς να το αψηφήσεις... όσο για κάτι επίσημο μέχρι στιγμής τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 ΠΑΙΔΙΑ SOS!Εχει γυρω στις 10 μερες, που απο κει που επαιζα και ολα μια χαρα ολα ωραια, τωρα πλεον το game μου laggarei ΑΠΕΙΡΑ, very low FPS, εχω βαλει τα γραφικα απ το Very High στο Very Low ομως καμια διαφορα! Επισης laggarei συνεχεια το client και δεν μπορω να παιξω ουτε customs! Εκανα χτες repair αλλα τιποτα! Φταιει το PC μου? + επισης! Πως κανω update drivers? και γενικα ο,τιδηποτε για να ζωντανεψω λιγο το PC? Δεν ξερω και τα specs του.. Πως μπορω να τα μαθω??? Ξερω πως ειμαι ασχετος και τραγικος αλλα λιγο help... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Αυτο το platinum vs silver ειναι μονο για τους 30ηδες? Για εμάς τους μικρότερους σε level υπάρχει μια αντίστοιχη πρωτοβουλία, με συμπάιχτες που να είναι πρόθυμοι να μας επισημάνουν τα λάθη μας και να μας συμβουλέψουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Αυτο το platinum vs silver ειναι μονο για τους 30ηδες? Για εμάς τους μικρότερους σε level υπάρχει μια αντίστοιχη πρωτοβουλία, με συμπάιχτες που να είναι πρόθυμοι να μας επισημάνουν τα λάθη μας και να μας συμβουλέψουν? Ναι ειναι μονο για 30ρηδες Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι για πριν το 30 αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει και λογος Παιξε το παιχνιδι οπως σου αρεσει , πηγαινε 30 και μετα θα αρχισεις να το βλεπεις αλλιως το θεμα Αν παντως θες να διαβασεις , μια καλη αρχη ειναι το http://www.reddit.com/r/SummonerSchool Εχει διαφορες ερωτησεις απο καινουριους παιχτες που σιγουρα τις εχεις κι εσυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις