Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαλλον καπου κοιταω λαθος.

ανοιξα τον client πατησα το κουμπι view chat rooms control panels αλλα μεσα εχει μονο 4 tabs , strategy , noob , looking for team και αλλο ενα.

που παιζει να βρω αυτο που λετε εσεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μαλλον καπου κοιταω λαθος.

ανοιξα τον client πατησα το κουμπι view chat rooms control panels αλλα μεσα εχει μονο 4 tabs , strategy , noob , looking for team και αλλο ενα.

που παιζει να βρω αυτο που λετε εσεις?

και αν εισαι στους bronze/silver παρε και αυτο, θα χρειαστει: :P :D

Vaseline-Petroleum-Jelly-450x450_tcm117-

• Like 1

Μιλαμε μας λιωσανε. 2 επαιξα. χασαμε το λανε μας με διαφορα απο νωρις.

Παντως πρεπει να κανουν τις ομαδες πιο balanced δεν εχει νοημα το παιχνιδι να τελειωνει στο 20.....

επαιξα και εγω χθες 2 παιχνιδια στο silver vs platinum.

Κανενα game δεν ειχε προβληματικους παιχτες κλαψομνιδες... στο 1ο επαιξα jungle οπου δεν ειναι και η καλυτερη μου... Ουτε Leash ειχα ουτε βοηθεια παρ'ολο που ζητησα... με αποτελεσμα σαν Lee να πρεπει να χαλασω το smite στο red και να κανω γρηγορο recall μετα το wolf camp και να μην καταφερω να ασκησω πιεση απο νωρις... ηττα ανετη

στο 2ο game επαιξα adc . νικησαμε πολυ χαλαρα το lane , αλλα οταν ηρθαν τα team fights εγινε το σωσε. κανεις δεν κανει protect , κανενας απο τους bruiser (εφοσων δεν με κανανε protect) δεν εκανε "dive" το δικο τους adc , γενικα σαν αποκεφαλισμενα κοτοπουλα :Ρ

απο οδηγιες μονο στο πρωτο υπηρξαν καποιες. στο 2ο game ειπαν απλα gg wp fun game και στα καπακια βγηκαν ολοι απο το chat.

Γενικα και να μην μου λενε τιποτα δεν με πειραζει , καθαρα practice ειναι για εμενα αυτο, καταλαβαινω τα λαθη μου και το ναπ αιζεις εναντια σε καλυτερους μονο να σε βελτιωσει μπορει , βλεποντας τι κανουν αυτοι και τι δεν κανεις εσυ σε αναλογες περιπτωσεις.

Blitzcrank support σε Normal. Ashe ξεκινάει με boots+3pots. Μη το κάνετε ποτέ αυτό. Παίρνουμε κιλ , αντί να Pusharei και να κάνει back, κάνει last hit (σχετικό) και γυρνάει όταν γυρνάει ο άλλος. Παίρνει berserker boots+dorans. Μην παίρνετε boots πρώτο αντικείμενο. Αυξήστε το dmg σας. Πρώτο αντικείμενο που φτιάχνει ? Phantom dancer. Παταγώδης αποτυχία. Μην είστε αυτό το adc. Το support δεν φταίει για τόσο γελοίες επιλογές.

Αυτό που με εκνευρίζει δεν είναι η αποτυχία στο παίξιμο. Με εκνευρίζουν κάργα οι επιλογές αντικειμένων, runes και masteries. Δεν θέλει mechanical skill, δεν έχει lag, δεν εξαρτάται από την ομάδα. Θέλει μόνο μυαλό. Βασική σκέψη γαμώτο.

Στο ίδιο παιχνίδι είχαμε jungle yi duo με ashe, με CV (καλό ε?) και smite. Ξεκινάει με dagger και 2 Pots. Μου λέει το machette είναι σπατάλη και του λέω γιατί όχι long sword. Κάνει disconnect το Internet στο 3ο level και μπαίνει μετά από 30 λεπτά. Πρώτο αντικείμενο ? Phantom Dancer. Μην είστε αυτός ο Yi. ¨Ολα αυτά στο ίδιο παιχνίδι. Και στο 4-5 να είμαι με 8-6-10 ξέρωγω blitzcrank support. 

Έχει πέσει το Elo μου στο Rift. 

• Like 2

προς τους γνωστες του παιχνιδιου..

γραφτηκα πριν 5-6 μερες.. με εχει βαλει EU West..

θελω να παιξω με ενα φιλο που ειχε γραφτει παλιοτερα και μου λεει οτι αυτος ειναι EU Nordic & East..

Υπαρχει τροπος να παιξουμε μαζι;

Υπαρχει το region change αλλα τι παιζει με αυτο; μπορουμε να μεταφερθουμε χωρις να χασουμε το χαρακτηρα μας;

θελω να παιξω με ενα φιλο που ειχε γραφτει παλιοτερα και μου λεει οτι αυτος ειναι EU Nordic & East..

Υπαρχει το region change αλλα τι παιζει με αυτο; μπορουμε να μεταφερθουμε χωρις να χασουμε το χαρακτηρα μας;

Μονο αν πληρωσεις και μεταφερεις τον λογαριασμο σου , πραγμα που για μικρο lvl λογαριασμο δεν αξιζει τα λεφτα

Οποτε παιζεις απο την αρχη , εκτος αν πληρωσεις

Eιναι φρέσκο το account οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις transfer. Πρέπει λοιπον να πας πρωτα στο eune.leagueoflegends.com και να κανεις register ενα καινούριο account.

Μετά απλα πήγαινε στον client και : step1_zps7446cc93.jpg

απο nordic east σε west

Κατι ψιλο-ακυρο, υπαρχει κανεις εδω που παιζει/εχει παιξει σε linux, να μας πει εμπειριες?

δεν τραβάει/παίζει καν...

χιλιάδες προβλήματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...