Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

κάτι τέτοιο... οσο μπαινουν στο chat ατομα, και ειδικα diamond platinum που συγκριτικα ειναι λιγοτεροι,  τόσο θα συνεχιζει να υπαρχει το εγχειρημα platinum vs silver

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι εγω δεν το βρισκω?.. Ειμαι σε eune και στο Public Chat εχει μονο Strategy,Noob,Looking for Group,Public Chat...

EDIT: Το βρηκα..για να δοκιμασουμε!

για να μην ξεχαστουν τα chat rooms (στον EUW) ειναι

Platin vs Silver 

Silver vs Platin
Platinum vs Silver  

Silver vs Platinum

Platinum vs Silver 2

λογικα τα ιδια θα ειναι κ στον EUNE. αν σας λεει 0 σημαινει οτι ειναι full το chat room ξαβαδοκιμαστε μετα

• Like 1

Γιατι εγω δεν το βρισκω?.. Ειμαι σε eune και στο Public Chat εχει μονο Strategy,Noob,Looking for Group,Public Chat...

EDIT: Το βρηκα..για να δοκιμασουμε!

πως τα βρήκες? και εγώ τα strategy,noob κλπ βλέπω

Μιλαμε μας λιωσανε. 2 επαιξα. χασαμε το λανε μας με διαφορα απο νωρις.

Παντως πρεπει να κανουν τις ομαδες πιο balanced δεν εχει νοημα το παιχνιδι να τελειωνει στο 20.....

Μιλαμε μας λιωσανε. 2 επαιξα. χασαμε το λανε μας με διαφορα απο νωρις.

Παντως πρεπει να κανουν τις ομαδες πιο balanced δεν εχει νοημα το παιχνιδι να τελειωνει στο 20.....

Σκοπος δεν ειναι να κερδισεις , αλλα να δεις που υστερεις

Λογικο ειναι οτι θα χασεις και το πιθανοτερο ειναι να χασεις πανηγυρικα

Αυτό που διαπίστωσα είναι πως τα παιδιά είναι ΠΟΛΥ υπομονετικά, δίνουν ΔΙΑΡΚΩΣ συμβουλές και είναι πολύ πρόθυμα να εξηγήσουν, χωρίς τουπέ και αηδίες. Έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις, αν και το παιχνίδι μου δε σήκωνε καμία κριτική.

Αν ήμασταν σε θέση να κερδίσουμε ή να τους κοντράραμε δε θα ήμασταν Silver. Ό,τι μπορούμε να αποκομίσουμε είναι από το laning phase άντε και roaming στο mid. Όταν το σκορ αρχίσει και ανεβαίνει, απλά περιμένεις να τελειώσει το ματς. Είναι αποκαρδιωτικό βέβαια να μη μπορείς να κάνεις τίποτα από ένα σημείο και μετά αλλά απλά δεν το σκέφτεσαι και κάνεις υπομονή.

btw εφτασα χθες λεβελ 30, επαιξα κανα 2 παιχνιδια ranked, νταξ αλλο επιπεδο...

στο ενα κερδισαμε στο 20λεπτο 25-5 εγω εκανα 0-0-6 παιζοντας support βεβαι ολη τη δουλεια την εκανε ο jungler

στο αλλο επαιξα solo top και μου πηραν τα σοβρακα, τελειωσα 2-6-κατι αν και ο jungler σε αυτο το παιχνιδι ηταν εκνευριστικοτατος...

παντως ακομα και στα νορμαλ, ειναι αλλο το επιπεδο παιζοντας μονο με 30αρηδες...λεω να μεινω σε στα νορμαλ μεχρι να δω βελτιωση...

δλδ μεχρι να φτασω στο 30 ημουν σχεδον παντα θετικος, ακομα και οταν χαναμε...τωρα δυσκολευομαι....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...