hashashin Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 ο αλλος εδινε το κινιτο του στο chat για τον παρει η riven να βριστουνε αθανατο ελληνικο community ελεος!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Εχει παρθει μια πρωτοβουλια απο μερικους παιχτες και εχει φτιαχτει ενα chatroom με learning χαρακτηρα το οποιο λεγεται Platinum vs Silver Αυτο το οποιο γινεται ειναι οι παιχτες να βρισκονται και να φτιαχνουν customs 5v5 Bronze/Silver vs Gold/Plat/Diamonds Παιζετε κανονικα το game και στο τελος ο αντιπαλος σας δινει συμβουλες και tips για το πως να γινετε καλυτεροι Υπαρχει και σε EUW και EUNE , στον EUNE παντως τωρα που μπηκα υπαρχει κοσμος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 και που βρισκεται αυτο το chatroom? κανα λινκ? Επισης πρεπει αναγκαστηκα για να παρω συμβουλη να ειμαι bronze/silver? Δεν μπορω να παιξω με plat/diamond/gold Ενω ειμαι gold πχ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Chatroom στο LoL εννοουσα , απλα πατας στα tabs με τα chat rooms , κανεις join στο Platinum vs Silver και ζητανε παιχτες Μπορεις λογικα , αυτα θα τα βρειτε μεσα στο chatroom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ε πανω κατω, οι low Gold πανε με τους silver και οι high Gold πανε στην αλλη πλευρα.Το point ειναι οτι η silver μερια θα παρει tips απο την Plat.Οποτε ειναι αναλογα τι θες, να μαθεις ή να δωσεις tips. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Εχει παρθει μια πρωτοβουλια απο μερικους παιχτες και εχει φτιαχτει ενα chatroom με learning χαρακτηρα το οποιο λεγεται Platinum vs Silver Αυτο το οποιο γινεται ειναι οι παιχτες να βρισκονται και να φτιαχνουν customs 5v5 Bronze/Silver vs Gold/Plat/Diamonds Παιζετε κανονικα το game και στο τελος ο αντιπαλος σας δινει συμβουλες και tips για το πως να γινετε καλυτεροι Υπαρχει και σε EUW και EUNE , στον EUNE παντως τωρα που μπηκα υπαρχει κοσμος Will do! Είναι πολυεθνική πρωτοβουλία απ'ό,τι κατάλαβα, οπότε έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον! Μόνο κάποιες ερωτήσεις. Τα παιχνίδια είναι normal, δηλαδή πάμε μόνο σύμμαχοι, ή και custom για να πηγαίνουμε και αντίπαλοι? Μόλις τελειώσω με το installation, γιατί φάγαμε ένα format και τρέχουμε, θα το τεστάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Custom Drafts ειναι απο οτι ειδα.Ξεκιναει ενας ενα game και το λεει στο chat,λες οτι θες invite, πας στην μερια που θελεις και περιμενεις να μπουνε και αλλοι.Στο τελος του game ο αντιπαλος Plat απο το lane σου, σου λεει τα λαθη σου.(δεν ξερω αν συζητανε και ομαδικα)Εαν μπεις πες μας εντυπωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperionthetitan Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 εχω φτιαξει και παίξει 2 games ως τωρα. στα + -σου λένε τι κάνεις λάθος στο τελος του game -μερικοί ακομα και in game σου λενε τι κάνεις λάθος. στα - -και στα δυο παιχνίδια ειχα πάντα έναν που έβριζε. νομιζε οτι θα παίξει ενάντιον σε diamond players Και θα τους νικήσει κ θα πει ότι ειναι πολύ pro. στο δεύτερο κιόλας μετά από λίγο έφυγε -από ότι συζητάνε κ στα chat, και από ότι βλέπω χάνεις κ χάνεις κ πολύ μάλιστα. οπότε μην το παρετε κατάκαρδα. εχει πλάκα αλλα νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να ήταν Mix φάση γιατι το παιχνίδι εκτός το ότι γέρνει από την αρχή ίσως σε βοήθαγε καλυτερα να εχεις πχ 2 diamond στην ομαδα να σε βοηθάνε in time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 εχω φτιαξει και παίξει 2 games ως τωρα. στα + -σου λένε τι κάνεις λάθος στο τελος του game -μερικοί ακομα και in game σου λενε τι κάνεις λάθος. στα - -και στα δυο παιχνίδια ειχα πάντα έναν που έβριζε. νομιζε οτι θα παίξει ενάντιον σε diamond players Και θα τους νικήσει κ θα πει ότι ειναι πολύ pro. στο δεύτερο κιόλας μετά από λίγο έφυγε -από ότι συζητάνε κ στα chat, και από ότι βλέπω χάνεις κ χάνεις κ πολύ μάλιστα. οπότε μην το παρετε κατάκαρδα. εχει πλάκα αλλα νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να ήταν Mix φάση γιατι το παιχνίδι εκτός το ότι γέρνει από την αρχή ίσως σε βοήθαγε καλυτερα να εχεις πχ 2 diamond στην ομαδα να σε βοηθάνε in time Free wins και ip μου κανει για τους high elo!!Aν ηταν ετσι οπως το ελεγες ποιο λογικο θα ηταν και θα βοηθαγε ποιο πολυ να εχεις ενα που ξερει κατι παραπανο απο εσενα στην ομαδα.Αυτο ελειπε κιολας ομαδα απο bronze/silver να νικησει gold/platimum!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 παιζω τωρα ενα plat-diamonds vs gold. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Free wins και ip μου κανει για τους high elo!!Aν ηταν ετσι οπως το ελεγες ποιο λογικο θα ηταν και θα βοηθαγε ποιο πολυ να εχεις ενα που ξερει κατι παραπανο απο εσενα στην ομαδα.Αυτο ελειπε κιολας ομαδα απο bronze/silver να νικησει gold/platimum!! Δεν παιρνεις wins/ip απο 5v5 customs , αλλωστε δεν νομιζω κανεις να τα ειχε και αναγκη Αυτο που κοιτας πιο πολυ ειναι στο lane , τωρα μετα τα teamfights κτλ θα ειναι δυσκολα λογικα , αλλα για αυτο παιζεις για να δεις καταστασεις Καθυστερημενοι παντα θα υπαρχουν που απλα θελουν να κερδισουν καποιον plat/diamond , θα χασουν (οπως ειναι λογικο) και μετα θα ειναι butthurt για ολη την υπολοιπη ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δεν παιρνεις wins/ip απο 5v5 customs , αλλωστε δεν νομιζω κανεις να τα ειχε και αναγκη Αυτο που κοιτας πιο πολυ ειναι στο lane , τωρα μετα τα teamfights κτλ θα ειναι δυσκολα λογικα , αλλα για αυτο παιζεις για να δεις καταστασεις Καθυστερημενοι παντα θα υπαρχουν που απλα θελουν να κερδισουν καποιον plat/diamond , θα χασουν (οπως ειναι λογικο) και μετα θα ειναι butthurt για ολη την υπολοιπη ωρα Λαθος δικο μου,δεν προσεξα οτι αναφερθηκε το customs ποιο πανω!!Εχει μια λογικη του να αντιμετωπιζεις ενα adc platinum αντιπαλο αλλα δεν ξερω και κατα ποσο μπορει να γινει συζητηση 10 ατομων για καθε ενα lane ξεχωριστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperionthetitan Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 στο πρωτο game που ημουν top κάθισε στο τελος 10 λεπτα κ μου μίλαγε το παλικαρι (αντιπαλος στο top) να μου πει τι λαθη εκανα. στο αλλο απλα tips όχι τιποτα το special.. τώρα μπ'ηκα στο τριτο game. πάντως ανάγκη ειχαν τα free ip???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μπορεις να κανεις custom chat δικο σου και να κανεις invite τον αλλον και να τα πειτε απο εκει.Το ολο νοημα δεν ειναι να κερδισεις αλλα να μαθεις.Αν ο αλλος μπει για να το παιξει μαγκας οτι θα κανει dominate το lane του Plat ειναι χαζος και δεν εχει θεση στο ολο εγχειρημα. . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ολο αυτο εχει καποια χρονικη διαρκεια που θα κρατησει ή οχι?Αν μπορεσω θα το δοκιμασω και εγω ετσι απο περιεργεια να δω τι γινεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις