Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπολικα nerfs και σε αυτο το patch

Goodbye Zed

Hello Renekton που ποτε δεν αγγιζεται παρολο τα χαζα base dmg που εχει

Δημοσ.

Ειναι φυσικο να υπαρχουν οι διαφορες που λες

Βεβαια σε mirror lane δεν μπορεις να κρινεις αλλα ειναι απολυτα λογικο

Εσυ παζεις poke στο lane με SoteL , εαν πας σε trade φυσικο ειναι να σε κερδισει ο αλλος

Επισης το ποτε/πως βγαζεις το SoteL και το tear σου εχει σημασια

Εαν βγαλεις πρωτα spirit stone ειναι λογικο να μεινεις λιγο πισω σε σχεση με τον αλλο

Ειναι καλυτερα στο lane να βγαζεις πρωτα τα 2 long swords και επειτα το spirit stone , εκτος αν εισαι μπροστα και δεν σε νοιαζει να εχεις passive items στο inventory 

Το ιδιο γινεται και με το tear

Επισης ολα τα early game ad carries βλεπε MF σε κανουν bully στο lane , δεν κανεις trade γιατι δεν θα τα κερδισεις

Αυτα ομως που θα φερει το blue build δεν τα βρισκεις σε αλλο build και υπαρχει λογος που γινεται μονο στον Ezreal (Εκτος αν εισαι ο Imtqpie κ παιζεις blue build σε AD blitzcrank)

Το Kiting που εχεις ειναι απειρο (Slow καθε 1s και Ε ανα 4s )

Sustained damage

Δεν παει με ολα τα teams το build και δεν παει σε ολες τις περιπτωσεις

Αν το αντιμετωπισεις ως kiting/utility build και οχι ως χωνομαι και κοβω την frontline build τοτε θα καταλαβεις και το full potential

Πριν ποσο καιρο το ειχα πει για το blue build και εμφανιστηκε στα lcs κτλ

Hue

Εγω προσπαθω να κανω rush το tear παντως αν και ειμαι ψοφιος στο lane χωρις λιγο dmg.Δηλαδη ποτε ακριβως να παρω το tear?

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να rushαρεις tear πρωτο item , με τον Ez το γεμισεις ευκολα

Σκεψου οτι αν rushαρεις tear εισαι ηδη 1 item πισω ουσιαστικα στο lane

Ναι μεν εχεις mana regen αλλα αυτο δεν θα σε βοηθησει να παρεις το lane

Υποθετικα το παιρνεις ειτε οταν εχεις τελειωσει το SoteL  ειτε ενδιαμεσα αν ηδη κερδιζεις το lane σου και εχεις περιθωρια για να το παρεις

Προσωπικα στις αρχες εκανα το λαθος να παιρνω ταυτογχρονα tear και spirit stone και αυτο με εβαζε 2(!) item πισω στο lane

Ναι μεν ειχα τα regen αλλα κλαιν μαιν

Μετα που το εβγαζα το tear μετα το SoteL ειδα διαφορα

Επισης πλεον δεν αρχιζω με dorans , αλλα με long sword

Βγαζω πιο ευκολα SoteL και με τα lifesteal quints αλλα και με κανα 2 hp pots ειμαι οκ στο lane

• Like 2
Δημοσ.

Ντάξει ευτυχώς δεν nerfάραν κάνα jungler πάλι.

Το μόνο που με χάλασε είναι οι αλλαγές στα carry (MF, Cait).

Δημοσ.

Ντάξει ευτυχώς δεν nerfάραν κάνα jungler πάλι.

Το μόνο που με χάλασε είναι οι αλλαγές στα carry (MF, Cait).

Τι αλλαγές? :Ο

edit: nm το βρήκα

Δημοσ.

Nerf Hammer was hard but needed. Rumble & Diana & Zed έπρεπε, όπως και το buff στον κορίτσαρο μου την Nami όλα τα άλλα καλόδεχούμενα. Γενικά ήταν balancing patch και σε γενικές γραμμές ήταν σωστό. Κρίμα λιγάκι για τον Zac

Τι αλλαγές? :Ο

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1187510

• Like 1
Δημοσ.

ΕΝΑ γαμημένο πράμα πρέπει να φτιάξουνε. Όταν παίζεις promotion να σε βάζει με άτομα που παίζουν κι αυτά promotion στο ίδιο tier. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να με βάζει με duo που ο ένας είναι seeding (0-10 Velgar εναντίον Lux) και ο άλλος trollάρει από τα picks ακόμα.

Αυτό το γαμημένο πράγμα, που θα εξασφαλίσει τουλάχιστον ότι σε αυτά τα 3 ματς όλοι θα παίζουν για τον ίδιο λόγο, μπορούν να το κάνουν ή θα συνεχίσουν να σπάνε τα νεύρα μας?

• Like 1
Δημοσ.

ΕΝΑ γαμημένο πράμα πρέπει να φτιάξουνε. Όταν παίζεις promotion να σε βάζει με άτομα που παίζουν κι αυτά promotion στο ίδιο tier. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να με βάζει με duo που ο ένας είναι seeding (0-10 Velgar εναντίον Lux) και ο άλλος trollάρει από τα picks ακόμα.

Αυτό το γαμημένο πράγμα, που θα εξασφαλίσει τουλάχιστον ότι σε αυτά τα 3 ματς όλοι θα παίζουν για τον ίδιο λόγο, μπορούν να το κάνουν ή θα συνεχίσουν να σπάνε τα νεύρα μας?

Καλά να μας τρελάνεις θες και εσύ? Θες να φτιάξουν κάτι τόσο σημαντικό? Εδώ έφτιαξαν καινούργιο site, θα ασχοληθούν με ψιλοπράματα?

Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες

Δημοσ.

Μπολικα nerfs και σε αυτο το patch

Goodbye Zed

Hello Renekton που ποτε δεν αγγιζεται παρολο τα χαζα base dmg που εχει

ενταξει ,για τον ζεδ ωρα ηταν,τρελο op.

Δημοσ.

πρώτο ranked ημερας... ξυπναω λέω χαλαρά να πάμε ένα. πρώτο pick εγω παίρνω kha για jungle... o επόμενος jayce top και ξαφνικά ο mid αποφασίζει να πάρει talon.... full ad... αντε να δω τι θα παρει το premade bot που μας έτυχε.. 

caytlin με miss fortune.... φταίω εγώ αν αρχίσω και βρίζω?? λεω δεν πειράζει να δω πως θα τα πάμε στο laning phase... 2-1 top, 1-0 mid, 2-0 εγώ και 0-4 η mf και 0-2 η cait....

τι να κάνω?? 

Δημοσ.

ασε που σε κάθε ranked κρασαρει οταν βγαίνει στα αποτελεσματα και δεν μπορω να κάνω report :cry: !!! μονο σε ranked μου συμβαίνει  :mad:

Κλεισε το λολρεπλαυ αν το εχεις εγκατεστημενο(και κανε ρρ το client).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...