Locko Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 και όλα αυτά μπορούσαν να ήταν εφικτά όταν είχαμε μέχρι και δικό μας streamer με αρκετούς followers αλλά τότε ήταν μέσα βαριά βαριά 4-5 άτομα στο stream του anw φαίνεται ότι μαζεύεται κόσμος και ίσως έχει πλάκα να βρίσω ξανά ένα μέλος της οικογένειας του lock0 <3 Noob player μόνο να ragάρεις ξέρεις!
Pa0ki Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Οι περισσότεροι eune είναι Εγώ ανεβάζω ένα smurf και εκεί αλλά σχετικά αργά....ακόμη 7 lvl είμαι
SOADNICK Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 EUNE (main acc) 30lvl - SOADNICK EUW (smurf acc) 6lvl - Nikos g7 GR Ψηστε το να μπουμε
hyperionthetitan Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 δεν βλεπω και πολλούς στο west.. όποιος θέλει ας στειλει pm να κανονισουμε κανα game... ειμαι ακομα χαμηλα - silver 4-5 ανεβοκατεβαινω
Pa0ki Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Οι περισσότεροι eune είναι Εγώ ανεβάζω ένα smurf και εκεί αλλά σχετικά αργά....ακόμη 7 lvl είμαι Έπεξα 3 games σήμερα....το τι είδαν τα μάτια μου Για μπινελίκια μάνες, αδερφές κ.λπ δεν το συζητώ...από το champ selection κιόλας..εγώ φυσικά δεν φανερώνομαι χαχαχα Το κορυφαίο: AP YI jungler lvl 9 Έλληνας φυσικά *Πρέπει να τρώει ban όποιος προσπαθεί να junglάρει σε τόσο μικρά levels, 3 παιχνίδια έπαιξα, τα 2 τα χάσαμε γιατί ουσιαστικά παίζαμε 4vs5 *Δεν είναι όλοι smurfs γαμώτεν, ειλικρινά αν άρχιζα τώρα το παιχνίδι θα το σταματούσα με τους μαλάκες που σπάνε μπάλες στα μικρά level επειδή με το main acc τους τρώνε συνέχεια πουλιά Edit:Παίζει όπως είχε αναφέρει κάποιος πιο πριν να καταλαβαίνει το game τα smurfάκια και να τα βάζει μαζί Δεν ήταν έτσι(meta, "report blah blah blah", κ.λπ) όταν ξεκίνησα να παίζω
Bigi444444 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Σχετικά με τον blue ez πάντως εγώ πιστεύω πως παίρνεις αρκετό ρίσκο με αυτό το build.Μπορεί και να σου βγει, αλλά θεωρώ πως δε θα δουλέψει πάντα όπως τα πιο κλασικά. Τον είχα δοκιμάσει κάποιες φορές και την μια έτυχε και τον πέτυχα σε premade 5v5 αντίπαλο σε mirror game στο bot.Αυτός ήταν gold 1 ή 2 και συμπτωματικά όντως του έκοβε για το αντίστοιχο επίπεδο τουλάχιστον.Κατέληξα λοιπόν σε κάποια συμπεράσματα, τα οποία δεν είχε τύχει να τα διαβάσω κάπου αλλού, πράγμα που μου έκανε εντύπωση.Όλοι τον εκθείαζαν, αλλά εγώ πρώτη φορά σε αυτή την ανάλυση που διάβασα είδα να αναφέρονται κάποια σοβαρά (για μένα τουλάχιστον μειονεκτήματα) που είχα διαπιστώσει ανάγλυφα σε εκείνο το παιχνίδι. Και εξηγούμαι: καταρχάς το game κράτησε περίπου 45-50 λεπτά.Και οι δύο μπήκαμε με dorans.Αυτός μετά πήγε για bt και εγώ για elder lizard.To cs μας ήταν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του lane phase με διακυμάνσεις του τύπου +4-5 ο ένας ανάλογα με τα κύματα και τα recalls.Τα kills επίσης μοιρασμένα.Γενικά δηλαδή το gold μας δεν είχε διαφορές σπουδαίες που να δικαιολογούν διαφορές και στα αντικείμενα που θα βγάζαμε και συνεπαγόμενο προβάδισμα λόγω αυτών. Αυτό που παρατήρησα όμως ήταν ότι ναι μεν εγώ με τη σαύρα στεκόμουν καλά στο lane αναφορικά με τα minions αν επιχειρούσα trade όμως δε με έπαιρνε.Έκανα λιγότερη ζημιά και κυρίως δεν είχα lifesteal αρκετό για να μείνω στο lane μου χωρίς να φοβάμαι και να οπισθοχωρώ.Συνολικά είδα ότι early και mid game δεν είχα ιδιαίτερη δύναμη απέναντι σε αντιπάλους.Ο αντίπαλος όμως που είχε πάει με full ad την είχε.Όταν ξεκίνησαν τα teamfights ήμουν πραγματικά ανύπαρκτος.Και δεν είναι θέμα δικής μου ανικανότητας ή αστοχίας.Περίπου στα ίδια πλαίσια κινούμην με τον αντίπαλο.Αυτός όμως στα tfs στο mid έπαιρνε πιο εύκολα kills και έτσι μου άνοιξε τη διαφορά.Κατάφερε να βγάλει κάπου 300ad όταν εγώ είχα περίπου 220-230 λόγω διαφορετικής προσέγγισης.Και πιστέψτε με είχε μεγάλη διαφορά.Επειδή όμως το top είχε full dps build και μπορούσαν και οι υπόλοιποι της ομάδας μου να κάνουν ζημιά αντέξαμε και κατάφερα να 300ρίσω κι εγώ και να ισορροπήσουμε. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι θα μπορούσε σε αυτή τη φάση του game να κριθούν τα πάντα από την αδυναμία τη δική μου να παρακολουθήσω στο ξύλο.Και στο late game επίσης θεωρώ πως αν το αντίπαλο adc πάει full ad θα υπάρχει θέμα σε πολλές περιπτώσεις.Γενικά πιστεύω πως είναι ρουλέτα αυτό το build.Θα πρέπει ο αντίπαλος να μην πάει θεωρώ full dps και φυσικά και τα υπόλοιπα lanes να έχουν προσανατολισμό για περισσότερο dmg παρά για hp/resistances.Θα πρέπει δηλαδή να σε κρατήσουν για να αντέξεις.Πιστεύω πως αν σου τύχει μια mf πχ και rushάρει κανα bt θα έχεις πολύ πρόβλημα με αυτό το build.Ναι είναι ευέλικτο, ναι έχει πολύ μάνα, ναι θα κάτσεις στο lane για αιώνες με λίγη προσοχή, αλλά αν το παιχνίδι κριθεί στο pure dmg από νωρίς προσωπικά θεωρώ πως υπάρχει θεματάκι. Τα 3 αρνητικά του που σημειώνει ο τυπάς τα είδα πραγματικά ανάγλυφα και τα θεωρώ πολύ σοβαρά και πιθανά να συμβούν [1)Poorer early game and mid game in team fights; harder to get kills in early / mid lane fights,2)Not in play until you finish three core items,3)Not as one-size-fits-all as a standard build in late game; jungle/mid/top have to supply more damage, especially if the game gets past 15k gold for the carries].
Atallos1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ειναι φυσικο να υπαρχουν οι διαφορες που λες Βεβαια σε mirror lane δεν μπορεις να κρινεις αλλα ειναι απολυτα λογικο Εσυ παζεις poke στο lane με SoteL , εαν πας σε trade φυσικο ειναι να σε κερδισει ο αλλος Επισης το ποτε/πως βγαζεις το SoteL και το tear σου εχει σημασια Εαν βγαλεις πρωτα spirit stone ειναι λογικο να μεινεις λιγο πισω σε σχεση με τον αλλο Ειναι καλυτερα στο lane να βγαζεις πρωτα τα 2 long swords και επειτα το spirit stone , εκτος αν εισαι μπροστα και δεν σε νοιαζει να εχεις passive items στο inventory Το ιδιο γινεται και με το tear Επισης ολα τα early game ad carries βλεπε MF σε κανουν bully στο lane , δεν κανεις trade γιατι δεν θα τα κερδισεις Αυτα ομως που θα φερει το blue build δεν τα βρισκεις σε αλλο build και υπαρχει λογος που γινεται μονο στον Ezreal (Εκτος αν εισαι ο Imtqpie κ παιζεις blue build σε AD blitzcrank) Το Kiting που εχεις ειναι απειρο (Slow καθε 1s και Ε ανα 4s ) Sustained damage Δεν παει με ολα τα teams το build και δεν παει σε ολες τις περιπτωσεις Αν το αντιμετωπισεις ως kiting/utility build και οχι ως χωνομαι και κοβω την frontline build τοτε θα καταλαβεις και το full potential Πριν ποσο καιρο το ειχα πει για το blue build και εμφανιστηκε στα lcs κτλ Hue
Bigi444444 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Το Kiting που εχεις ειναι απειρο (Slow καθε 1s και Ε ανα 4s ) Sustained damage Δεν παει με ολα τα teams το build και δεν παει σε ολες τις περιπτωσεις Αν το αντιμετωπισεις ως kiting/utility build και οχι ως χωνομαι και κοβω την frontline build τοτε θα καταλαβεις και το full potential Πριν ποσο καιρο το ειχα πει για το blue build και εμφανιστηκε στα lcs κτλ Hue Αυτό ακριβώς.Δε μπορείς να σταθεις με αυτό το build παντού και με όλους ούτε ενάντια σε όλους.Γι αυτό κιόλας λέω ότι είναι ρουλέτα.Αν το πάρεις σε normal blind pick παίζεις ζάρια.Απλά όπως λες κι εσύ έχει διαφορετική φιλοσοφία και γι αυτόν ακριβώς το λόγο απαιτεί και διαφορετική στρατηγική και προσέγγιση από το κοινό adc. Έλα θα σου στήσουμ' αδριάντα, ντάξει. Το είχες πει, ναι.Το θυμάμαι.
Atallos1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Νταξει στα normal blind δεν σε νοιαζει καν Το θεμα ειναι οτι πολλοι το φτιαχνουν και δεν ξερουν πως να το παιξουν , ασχετα αν κολλαει η οχι στο τυπο του game που παιζουν Δηλαδη το παιζουν λαθος κ μετα καταληγουν στο συμπερασμα οτι ειναι παπατζα κτλ Περιμενω nerf Τωρα σε τι ακριβως δεν ξερω , ισως στο CDR
OhgmaAurvanium Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Παιδια να μοιραστω τον πονο μου..Εχω mainαρει Katarina εδω και 1 χρονο, οταν την ξανα εκαναν release ελεγα, ποπο ειναι οντως πολυ καλη κτλπ, μπορει πια και να φαρμαρει.. Μπαμ, 1ο νερφ.. μετα απο κανα μηνα.. Μπαμ, 2ο νερφ στο Q.. πριν απο κανα 2μηνο.. Μπαμ, 3ο νερφ Q kai W.. Και αν καποιος μου πει πως εδωσαν boost στην Ultimate της.. στα 500 ap κανει καπου +140 damage.. Μιλαμε χαμος! Αν και οσοι γνωριζουν, η Katarina δεν ειναι η ulti της, αλλα το σωστο E και το σωστο Q.. Aυτο που θελω να πω ειναι το εξης:Oλα τα Champs εχουν τα counters τους.. Ειναι λογικο ενα Champion να εχει σα counter καθε ειδους CC, το range, τους pushers, το poke και το uber weak early game? Μονο Ahri, Karthus, Karma, Mordekaiser, Orianna, Veigar, Ziggs κανει counter πλεον.. και δεν νομιζω να παιζουν πολλοι τα παραπανω Champions σε Ranked.. Αντε καμια Orianna, που οποτε την βλεπω κανω party. Αντε και καμια noob Lux.. Αν ο αλλος λιιιιιιιιιιγο να το νιωθει, απλα δεν σε αφηνει να φαρμαρεις, σου κανει poke, μενεις πισω στο CS και στο ΧP και δεν μπορεις να κανεις ουτε roam..Πραγματικα εχω μαθει απ' εξω το καθε CC ΟΛΩΝ των Champions. Κυριολεκτω.Δεν προκειται να την παρατησω, με ανεβασε απο Bronze 5 σε Silver 1, απλα πλεον.. δεν τραβαει..
jonakos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 λοιπον παιδια να το κανονισουμε.Καποιος ''ανωτερος'' σε ελο να μαζεψει τα ονοματα και να κανει customEune name:Papa JoeGG(15 lvl)Euwest name:papajohnis Θα ηταν πολυ καλη φαση.Αντε αντε
Pa0ki Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ακόμη και από αυτούς που έβαλες ότι τους κάνει counter, ανετότατα τον πίνει από Ahri Morde Ziggs Ναι είναι ευάλωτη στο cc αλλά μια χαρά early game έχει με άπειρο σπαμάρισμα αφού δεν έχει μάνα + safe poke με το q Την έπαιζα και γω πολύ ένα διάστημα, αλλά όταν άρχισα τα ranked κατάλαβα πόσο εύκολα γίνεται counter kassa, diana, fizz, fiddle, malzahar.....τελειωμό δεν έχει η λίστα Πλέον την επιλέγω αφού έχω δει το αντίπαλο mid και με "παίρνει"
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Παιδια να μοιραστω τον πονο μου.. Εχω mainαρει Katarina εδω και 1 χρονο, οταν την ξανα εκαναν release ελεγα, ποπο ειναι οντως πολυ καλη κτλπ, μπορει πια και να φαρμαρει.. Μπαμ, 1ο νερφ.. μετα απο κανα μηνα.. Μπαμ, 2ο νερφ στο Q.. πριν απο κανα 2μηνο.. Μπαμ, 3ο νερφ Q kai W.. Και αν καποιος μου πει πως εδωσαν boost στην Ultimate της.. στα 500 ap κανει καπου +140 damage.. Μιλαμε χαμος! Αν και οσοι γνωριζουν, η Katarina δεν ειναι η ulti της, αλλα το σωστο E και το σωστο Q.. Aυτο που θελω να πω ειναι το εξης: Oλα τα Champs εχουν τα counters τους.. Ειναι λογικο ενα Champion να εχει σα counter καθε ειδους CC, το range, τους pushers, το poke και το uber weak early game? Μονο Ahri, Karthus, Karma, Mordekaiser, Orianna, Veigar, Ziggs κανει counter πλεον.. και δεν νομιζω να παιζουν πολλοι τα παραπανω Champions σε Ranked.. Αντε καμια Orianna, που οποτε την βλεπω κανω party. Αντε και καμια noob Lux.. Αν ο αλλος λιιιιιιιιιιγο να το νιωθει, απλα δεν σε αφηνει να φαρμαρεις, σου κανει poke, μενεις πισω στο CS και στο ΧP και δεν μπορεις να κανεις ουτε roam.. Πραγματικα εχω μαθει απ' εξω το καθε CC ΟΛΩΝ των Champions. Κυριολεκτω. Δεν προκειται να την παρατησω, με ανεβασε απο Bronze 5 σε Silver 1, απλα πλεον.. δεν τραβαει.. σε solo q δεν υπαρχουν counters,αντε να σε δυσκολεψει λιγο παραπανω ο αντιπαλος.Ακομα κια σε lane να τα πας χαλια ,στο solo q αν ξερεις καλα το παικτη μπορεις να μαζεψεις πολυ ευκολα kill .Τωρα αν σου φερω εναν που mainαρει κατα σε diamond ,νομιζεις οτι θα εχει προβλημα να τα βαλει εναντιον kassa dianna fizz κτλ ,ειδικα σε μικροτερο ελο?
bost7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ισχυει αυτο παιδια τυπακια που mainαρουν kata diamond 1 οπως Tiensinoakuma ειλιρκινα δεν μασανε πουθενα ουτε απο kassadin ουτε απο talon. Roam, κανα double kill και μετα αρχιζει να μιλαει το skill τους. Το ψαχνω και εγω πολυ το θεμα με kata και με kassadin γιατι τους διαλεγω συχνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις