Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο jungler μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στο early game προκειμένου να δώσει το upper hand στα lanes και από εκεί να ξεκινήσει το snowball. Για εμένα ήταν ο πιο εύκολος ρόλος που μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να ανέβω, συν ότι δεν έχει τόσο μεγάλη ζήτηση.

Πάντως το εάν θα αφήσεις το kill στο lane είναι διαπραγματεύσιμο. Ακόμα και εσύ να το πάρεις, μπορείς να μεταφέρεις αυτό το πλεονέκτημα σε όλα τα lanes όταν gankάρεις, οπότε και έτσι βοηθάει.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραίο theorycrafting για τον Blue-Korean Ezreal: http://www.reignofgaming.net/blogs/a-different-view/oldmaneyebrows/24210-why-blue-ezreal-is-the-real-deal

Αξίζει το διάβασμα για όσους το ψάχνουν λίγο παραπάνω.

Η αληθεια ειναι οτι δεν τον εχω δοκιμασει με αυτα τα items.Αν καταλαβα καλα με λιγα λογια λεει οτι ο μπλε εζ ειναι καλυτερος απο τον standard ez σχεδον σε ολη την διαρκει του παιχνιδιου μεχρι late game, οπου το crit πιστευω κανει την διαφορα.

Δημοσ.

BLue ez broken καθε 1 sec εχεις Q .Εγω τον επαιζα παλια solo top με παρομοιο build.Εβγαζα trinity,lw,mercs η tabi,madreds(το παλιο botrk για οσους δεν θυμουνται,ενα manamune,και ga η wamorgs αναλογα την περισταστη.O τυπος απλα ειναι ισως ο πιο flexible χαρακτηρας απο ολους.Τον παιζεις οπως θες αρκει να εισαι καλος με skillshots και positioning.

Ρε παιδια ειστε ολοι πολυ αποξενωμενοι!Γιατι οσοι ειμαστε εδω στο insomnia δεν λεμε summoner names να παιξουμε κανα custom ολοι μαζι ετσι για τον χαβαλε?Aντε να πουμε :D

Δημοσ.

Μεσα και 'γω, μπορει να ειμαι noobακι της Bronze αλλα τουλαχιστον δε προκειτε να παω afk ή να βριζω μανες για ενα kill :D

Δημοσ.

Ακόμα πιο απλά, Pantheon. Άπειρο harass, εύκολο combo, πολύ υψηλό base damage.

Αν θες να χάσει και να μην καταλάβει πώς, βέβαια, παίρνεις Galio.

Δημοσ.

και όλα αυτά μπορούσαν να ήταν εφικτά όταν είχαμε μέχρι και δικό μας streamer με αρκετούς followers αλλά τότε ήταν μέσα βαριά βαριά 4-5 άτομα στο stream του :P 

anw φαίνεται ότι μαζεύεται κόσμος και ίσως έχει πλάκα να βρίσω ξανά ένα μέλος της οικογένειας του lock0 <3

Δημοσ.

Eγω τον τελευταιο καιρο για να μην με αγχωνει το game παιζω το πολυ 2 ranked την ημερα και συνηθως κερδιζω..ακολουθω την τακτικη του καζινου οπου λεει οτι αποχωρεις οταν κερδιζεις, και ετσι ανεβαινω αργα και εχω βελτιωθει αρκετα απο τοτε που επαιζα στο bronze 5. Aν θελετε για το γαμωτο κανα costum ινσομνια style, bele92 στον eune silver 3. Φυσικα αποκλειονται τα rage/trolls κτλπ  απο μερους μου και θα ηταν ωραια οντως εμπειρια να παιξω με κανενα plat-diamond απο εδω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...