Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά ο jax πρέπει να κάτσει αρκετή ώρα μέσα για να βγάλει αρκετό dmg...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι συμφώνω αλλά επίσης μπορεί να κάνει stun και τους 5 από το αντίπαλο team.

πρέπει να είναι πολύ ζώα...

Δημοσ.

Έχει κανείς προσωπική άποψη για τον Kassadin ??

παλίκαρε έχω παίξει πάρα πολύ kassadin,επειδή είμαι φαν των Nuker και του assasination,ο kassadin είναι μηδενικό μέχρι το 6,στο 6 γίνεται θεός και μένει έτσι σε όλο το mid game και end game είσαι ένας άχρηστος μάγος με μόνο 1 damaging spell(2 σε teamfight συνήθως το έχεις ready) που ναι μεν ξεφέυγει έυκολα αλλα δεν προσφέρει τπτ στο group.

γενικά αυτό που πρόσεξα στο τουρνουά είναι οτι αν δεν έχει cc ο χαρακτήρας δεν τον διαλέγεις και πάντα προτειμάς αντίστοιχα τι λοίπει απο το group ,πχ θεωρώ must τον amumu για jungler(με Nunu/warwick 2nd) και τον jarvan ή τον singed για off tank solo top lane(με alistar/gragas/ ap carry αν νιώθει κάποιος για 2ες επιλογές ή irelia). support sona best λόγο του stun/janna second λόγο του οτι χωρίζει την αντίπαλη ομάδα και tarik 3rd,για ranged carry τοπ είναι ο corki λόγο farm και rocket jump,2nd η vayne Λόγο damage,3rd η ashe για το arrow.και nuker no1 είναι tf που κάνει τα fights +1 άτομο,annie λόγο του Stun και malzahar λόγο του silence και του grab και φυσικά anivia(no comment)

λογικά όλο και κάποιον θα ξεχνάω.

εσύ αν ψάχνεις κάτι αντίστοιχο του kassadin θα σου πρώτεινα malzahar,έχει απίστευτο φαρμ,έχει aoe silence,έχει tank destroyer skill,και το ulti του που κάνει grab.

πάντος πιστέυω οτι ένα group με amumu/jarvan/annie/ashe/sona έχει τόσο cc που δυσκολα χάνει...

Δημοσ.

στους junglers βαλε κ τον tryndle ως οfftank κ βγαλε την vayne απο τα range carry , assasin ειναι .

Δημοσ.

Καλά ο καθένας έχει την προσωπική του άποψη.Εγώ θα έλεγα ότι όλα είναι θέμα ικανότητας παίχτη και κλίσης του προς συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού.Νομίζω πως όλοι οι χαρακτήρες έχουν διαφορετικά μεν, ισσοροπημένα σημεία κλειδιά δε, που αν τα συμπληρώσεις σαν ομάδα μπορείς να έχεις θεαματικά αποτελέσματα.Εγώ προσωπικά πλέον, ειλικρινά, δε μπορώ να πω ότι ξέρεις, αυτός είναι καλός χαρακτήρας και αυτός όχι.Αυτόν προτίμησέ τον γιατί είναι πιο δυνατός και αυτόν όχι.Έχω εκπλαγεί πολλές φορές κι εγώ από χαρακτήρες που τους θεωρούσα χάλια και έχω κόψει πισινούς κι εγώ σε παιχνίδια που δείχνανε χαμένα και με συμπαίκτες που με κορόιδευαν για την επιλογή μου.Όλα είναι σχετικά, πολύ όμως...

Δημοσ.

Δηλαδή κανείς δεν εκτιμάει τον τύπο με την ασπίδα? Γιατί τόσο φτύσιμο στον Pantheon? :lol: :lol: :lol:

Θα προσέθετα στους assassins και το Xin, to w - q - e του είναι ό,τι πρέ[ει για να βγάλει εκτός μάχης ένα low hp/ atmor χαρακτήρα και το πέταγμα στον αέρα πάντα βοηθάει. Μεγάλο πρόβλημα βέβαια η έλλειψη crowd control αλλά δε μπορείς να τα έχεις όλα.

Δημοσ.

To cc που αναφέρεις τι ακριβώς είναι ??

O Twisted fate μου φένεται αρκετά ισορροπημένος χαρακτήρας και λέω να τον δοκιμάσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...