Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sona, το carry του αρχάριου. 3 αύρες, heal, αστείο passive, μπόλικο cc, καμία targeted ability και το μόνο skillshot είναι το ulti που έχει τεράστια περιοχή. Χαρακτήρας για κουλούς αλλά πολύ αποτελεσματική και σώζει μπιφτέκια adc. Τη σιχαίνομαι.

Εσυ ποιο support προτιμας..?

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για μενα ειναι leona, thresh, ali 1η κατηγορια, μετα taric,sona,janna και τελος soraka,blitz, και οτι αλλο semi-ap-supp υπαρχει του τυπου zyra,nida,lux..κτλπ

Δημοσ.

Nidalee και Lux παίρνουν συνήθως όσοι δεν τους έκατσε το mid και τους υποχρέωσε η ομάδα να πάνε support. Ποτέ δεν βλέπεις support nidalee/lux με κλασσικά support items. Πάντα full AP πάνε

Δημοσ.

Ωραια περα απο Soraka τι αλλο να τσεκαρω?

Αggresive: Thresh/leona/blitz

Poke: Lulu/Sona/Nami 

Alt: Kayle/Lux/Nida

Προσωπικές προτιμήσεις τα παραπάνω.

Σε low tiers μάλλον θα προτιμούσα την Alt κατηγορία μιας και αν όλα πάνε στραβά και πέσεις σε ανάπηρο ad ή έχεις dc ή w/e μπορείς να γυρίσεις πολύ εύκολα σε damage dealer, να φαρμάρεις και να μην είσαι -1 aura/ward bot. Και οι poke γυρνάνε βέβαια αλλα με λιγότερη ευκολία. (ap sona nightmares)

Δημοσ.

Tο πρόβλημα με την elise σε low games/low skill summoners είναι το range της και το kit της. Θέλει να νιώθεις με λίγα λόγια και χρειάζεται all in για το full potential (που δύσκολα το κάνει σωστά ο  bronze/low silver player). Γι αυτό και δεν την προτείνω σε κάποιον που τώρα φτάνει 30. Απο την άλλη η lux/nida μπορεί να παίζει απο τη βάση και να κάνει δουλειά με ένα seraphs ή ένα deathcap. In other words χρειάζονται λιγότερο gold και κυρίως λιγότερο skill για να είναι efficient.

• Like 1
Δημοσ.

Αφηστε τα support και πιαστε τα solotop (!) :P Στο last ranked game μου,με hecarim jungle, παρολο που εδωσα kills στον δικο μας τοπ με 2-0,o JAX τους μας μπιπ αναποδα με ΕΝΑ μονο αντικειμενο,το Blade of the Ruined King. Ειχε αυτο,ninja tabi και ενα dorans blade,και αρχισε τα triple kills για πλακα -.- Εκοβε το bottom του ετσι... Δεν θυμαμαι σε ποσα seconds εφυγα εγω που ηδη ειχα παρει αρκετα def αντικειμενα...

Δημοσ.

Εντωμεταξυ ο nida μαρεσει πολυ οσες φορες τον εχω δει teamate/enemy (πολυ range/πολυ damage/heal) αλλα τον υποψιαζομαι για αρκετα δυσκολο champ για να τον ξεκινησω απο τωρα.

Αφηστε τα support και πιαστε τα solotop (!) :P Στο last ranked game μου,με hecarim jungle, παρολο που εδωσα kills στον δικο μας τοπ με 2-0,o JAX τους μας μπιπ αναποδα με ΕΝΑ μονο αντικειμενο,το Blade of the Ruined King. Ειχε αυτο,ninja tabi και ενα dorans blade,και αρχισε τα triple kills για πλακα -.- Εκοβε το bottom του ετσι... Δεν θυμαμαι σε ποσα seconds εφυγα εγω που ηδη ειχα παρει αρκετα def αντικειμενα...

Στο τοπ σας τι champ επαιζε απο περιεργεια
Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα,ηταν wukong ,ο οποιος ειναι ενασ απο τους αγαπημενους μου solotopers.. Τον jax κανονικα τον εχει αν παιξει σωστα..τωρα τι εγινε εκει πανω,ποτε δεν εμαθα..

Δημοσ.

Ειχα μαο jungle 8-0 το game  το ειχαμε απειρααααα παιρνει ενας δικος μας  trynda quadra και παει αφκ και το χασαμε...GG WP

Δημοσ.

Εντωμεταξυ ο nida μαρεσει πολυ οσες φορες τον εχω δει teamate/enemy (πολυ range/πολυ damage/heal) αλλα τον υποψιαζομαι για αρκετα δυσκολο champ για να τον ξεκινησω απο τωρα.

Την nidalee εννοεις? Μια που μοιαζει με την γκομενα του Ταρζαν και γινεται πανθηρας με την ulti?

• Like 1
Δημοσ.

Καλά για support από ένα σημείο κι έπειτα αν δεν παίζεις σε προχώ κατηγορίες μπορείς να κάνεις διάφορα.Εγώ έχω δει και τον wingsofdeath να παίζει ashe support με μεγάλη επιτυχία και όλο λέω να το δοκιμάσω αλλά μόλις πάω να το κάνω πέφτει το κράξιμο της αρκούδας.Οπότε για να μη χάσουμε από τα αποδυτήρια το παρατάω. :P

Και morgana support επίσης έχω δει τελευταία και τολμώ να πω ότι τη θεωρώ καλή εναλλακτική και αυτή.Γενικά ντάξει, μπορούν να περπατήσουν αρκετοί χαρακτήρες που παλιότερα δεν τους σκεφτόμασταν με υποστηρικτικό ρόλο και άνετα να βγάλουν και dmg στην ομάδα.

Δημοσ.

Morgana είναι hard counter στα περισσότερα aggresive supports λόγω του spell shield.

Mε draven ειναι καλο κομπο αυτο αλλα λιγοι το τολμανε :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...