Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτησω κατι εγω ρε παιδια. Υπαρχει καποιο guide η κατι παρομοιο να μπω να διαβασω μπας και θελω να ξεκινησω τα ranked ? Αν υπαρχει κατι τετοιο θελω να εχει και τα roles και γενικα ατυποι κανονες για ενα newbie. Ευχαριστω.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και είμαι πολύ περίεργος.

Δεν έχετε κερδίσει πότε game που η αντίπαλη ομάδα είχε afker/leaver/feeder?

Μόνο στις δικές σας ομάδες τυχαίνουν? Φυσικά και όχι απλά όταν τυχαίνουν στους άλλους τα προσπερνάμε πολύ εύκολα γιατί δεν μας επηρεάζουν εκείνη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Τριπλάσσιες φορές είχα εγώ afk παρά η αντίπαλη ομάδα. Επίσης στο promote είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι οι αντίπαλοι θα έχουν καλύτερη ομάδα, ΠΟΤΕ afk με εμένα να πρέπει να πάρω 30 kills στο 20λεπτο για να πάρω το game μόνος με 1-2 ακόμα παίκτες.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι τις τελευταιες βδομαδες που ξαναρχισα τα ranked στα 30games οχι ουτε ΕΝΑ game δεν ανεφεραν οι enemys οτι ο ταδε πηγε afk,οκ? Anyway...Απλα λεω οτι η κατασταση πρεπει να φτιαχτει με καποιο τροπο...

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς, εγώ σήμερα έπαιξα ενάντια στον GazwnwKwlous και τον κέρδισα.

Μεγαλεία λέμε!

• Like 3
Δημοσ.

ασε ρε ,σε εμενα το λες ,σε καταλαβαμε B)

Xωρις πλακα, δεν το λεω σε σενα. Μην τσιμπας.Το λεω γιατι ακουω τα κλαψουρισματα του vman για το 2ο ban του

Δημοσ.

Ξεκινησα προσφατα, πατησα τα 30, δεν εχω μπει ακομη σε ranked κλπ, γενικα δεν ξερω πολλα, μαθαινω ακομη.

Επειδη ομως ηδη ψιλοβαρεθηκα σε αυτα τα random που παιζω να εχω αυτοσκοπο να βαραω enemies και να creeparw ολη την ωρα, πειτε κανενα καλο καθαροαιμο 100% support champ ετσι για αλλαγη. Εγω λεω για soraka.

Δημοσ.

Ξεκινησα προσφατα, πατησα τα 30, δεν εχω μπει ακομη σε ranked κλπ, γενικα δεν ξερω πολλα, μαθαινω ακομη.

Επειδη ομως ηδη ψιλοβαρεθηκα σε αυτα τα random που παιζω να εχω αυτοσκοπο να βαραω enemies και να creeparw ολη την ωρα, πειτε κανενα καλο καθαροαιμο 100% support champ ετσι για αλλαγη. Εγω λεω για soraka.

Με Soraka δεν εχεις presence σε lane , το μονο που κανεις ειναι να εισαι healbot , εκτος αν θες κατι πολυ απλο για να αρχισεις να supportαρεις

@bost7 Meh , πλεον δεν τον βλεπεις τοσο μετα τα nerfs σε fling και ulti

Δημοσ.

Ωραια περα απο Soraka τι αλλο να τσεκαρω?

Sona. Εχει και stun και γενικοτερα μ'αρεσει πολυ.

Αν και στα τουρνουα κτλπ ολο thresh διαλεγουν..

Δημοσ.

Sona, το carry του αρχάριου. 3 αύρες, heal, αστείο passive, μπόλικο cc, καμία targeted ability και το μόνο skillshot είναι το ulti που έχει τεράστια περιοχή. Χαρακτήρας για κουλούς αλλά πολύ αποτελεσματική και σώζει μπιφτέκια adc. Τη σιχαίνομαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...