Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες μας ποσα win-loses εχεις και θα καταλαβεις απο μονος σου γιατι δεν ανεβαινεις ευκολα.

ΟΧΙ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ lane,μην ξεχνας οτι ειδικα σε αυτο το ελο,το mid κ το jungle ειναι ισως τα πιο σημαντικα lane του παιχνιδιου[για αυτα τα ελο]

9 / 15 wins.Το θέμα είναι ότι στα πρώτα 2 ματς που κοίταξα στο lolking με έβαλε εναντίον κάτι platinum 3 και gold 1 και ήμουν δεύτερο pick.Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική.Θυμάμαι παλιότερα σε έβαζε με άτομα ίδιου elo.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομιζω πλεον το pick order ειναι random εκτος αν εισαι duo

Γενικα το matchmaking δεν την παλευει καστανο ειδικα οταν πας duo 

Δημοσ.

οντως το machmaking ειναι για πέταμα... επεσα πάλι στο silver 5 και ειμαι στα 1200 elo Και βλέπω στο προηγούμενο game ότι όλη η ομάδα μου ειναι το πολύ στα 1050elo. την στιγμή που οι αντίπαλοι ειναι στα 1200 σαν και μένα ΟΛΟΙ!!! ο τελευταιος δικός μου ειναι στα 850 bronze 5!!! αντε και wooden μετα.έλεος...  

Δημοσ.

Νταξει πρωτα απ'ολα παιζει ρολο το mmr του καθενος

Αμα εχει καποιος 10 νικες και 25 ηττες ε λογικο ειναι να παιζεις με τα κατακαθια του bronze

Η παγιδα ειναι να εισαι στο εκαστοτε 5 του καθε tier , ναι μεν δεν πεφτεις αλλα πεφτει το mmr σου και μαλιστα δεν το παιρνεις χαμπαρι

• Like 1
Δημοσ.

αυτό ειναι το θέμα... ότι δεν με βάζει με ατομα που ειμαι κοντα... ειμαι στα 200games ranked και κινούμε στο +-3 νικες και με βαζει με trollia που εχουν -20 νικες και 200 elo κατω 

Δημοσ.

9η φορά σε promote με 1ο game afk (και τις 9 φορες στο 1 απο τα 3 games είχα afk) το πιστεύετε? είναι πέρα απο τις δυνάμεις μου να πάω στο επόμενο division...

Δημοσ.

Αυτό το θέμα με τα troll και τους afkers το σιχάθηκα πραγματικά στον east server. Από τότε που πήγα στον West είναι πολύ καλύτερα ειδικά σε αυτό το θέμα + ότι υπάρχουν πολύ πιο ποιοτικά games και σε ranked και normal. Στο east 7 στα 8 games είχα afker η troll. Στο ranked είμαι silver 3.

Δημοσ.

Αυτη την αηδια με το afk/troll εχει ξεπερασει καθε οριο.. Στον φιλο μου χθες (Silver 2) 5/5 games ειχε απο 1afk που απλα τους παρατησε και εφυγε... Ε ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να υπαρχει μια ποινη αν συμβαινει κατι τετοιο με τους τρολερ/afkers... Δηλαδη να μισησουμε του game λογο του καθυστερημενου κοσμου που μπαινει μεσα για να μας χαλαει την ημερα και την διαθεση??

Το ειχαμε παρατησει τοσο καιρο και ειμαστε παλι στο ορια να το παρατησουμε μονιμα αυτη την φορα,για τον ιδιο ακριβως λογο... Για να ανεβεις Division κτλπα ειναι 10%skill-90%καθαρη τυχη μην τυχεις σε τρολερ/αφκερ,και μην μου πειτε δεν ισχυει ,σας λεω τι βλεπω στα μικρα 2 χρονια που ξεκινησα να παιζω ranked games..Στα νορμαλ να κανουν οτι θελουν,στα ranked δεν θα επρεπε να γινεται αυτο το πραγμα...

Δημοσ.

Αυτη την αηδια με το afk/troll εχει ξεπερασει καθε οριο.. Στον φιλο μου χθες (Silver 2) 5/5 games ειχε απο 1afk που απλα τους παρατησε και εφυγε... Ε ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να υπαρχει μια ποινη αν συμβαινει κατι τετοιο με τους τρολερ/afkers... Δηλαδη να μισησουμε του game λογο του καθυστερημενου κοσμου που μπαινει μεσα για να μας χαλαει την ημερα και την διαθεση??

Το ειχαμε παρατησει τοσο καιρο και ειμαστε παλι στο ορια να το παρατησουμε μονιμα αυτη την φορα,για τον ιδιο ακριβως λογο... Για να ανεβεις Division κτλπα ειναι 10%skill-90%καθαρη τυχη μην τυχεις σε τρολερ/αφκερ,και μην μου πειτε δεν ισχυει ,σας λεω τι βλεπω στα μικρα 2 χρονια που ξεκινησα να παιζω ranked games..Στα νορμαλ να κανουν οτι θελουν,στα ranked δεν θα επρεπε να γινεται αυτο το πραγμα...

Για να ανεβεις Division κτλπα ειναι 10%skill-90%καθαρη τυχη μην τυχεις σε τρολερ/αφκερ,και μην μου πειτε δεν ισχυει ,σας λεω τι βλεπω στα μικρα 2 χρονια που ξεκινησα να παιζω ranked games..Στα νορμαλ να κανουν οτι θελουν,στα ranked δεν θα επρεπε να γινεται αυτο το πραγμα...

Δεν ισχυει

Επισης να ξερεις οτι πεφτουν πολλα μπαν,εχω φαει και εγω μπολικα. B)

Δημοσ.

Μαλλον δεν εχει Τυχει σε εσενα... Ο φιλος στα τελευταια games που ειδα απο lolking,παει solotop κυριως,και τα σκορ του ειναι 17/2, 22/8, 11/4 κτλπα και εχασε αυτα τα games επειδη καποιος leavαρε απο το team του... 5η συνεχομενη φορα... Δεν ησασταν εσεις εκει στον καφε,οταν ηταν ετοιμος να γινει SuperSayan απο τα νευρα :P

Δημοσ.

Και είμαι πολύ περίεργος.

Δεν έχετε κερδίσει πότε game που η αντίπαλη ομάδα είχε afker/leaver/feeder?

Μόνο στις δικές σας ομάδες τυχαίνουν? Φυσικά και όχι απλά όταν τυχαίνουν στους άλλους τα προσπερνάμε πολύ εύκολα γιατί δεν μας επηρεάζουν εκείνη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

• Like 2
Δημοσ.

Μαλλον δεν εχει Τυχει σε εσενα... Ο φιλος στα τελευταια games που ειδα απο lolking,παει solotop κυριως,και τα σκορ του ειναι 17/2, 22/8, 11/4 κτλπα και εχασε αυτα τα games επειδη καποιος leavαρε απο το team του... 5η συνεχομενη φορα... Δεν ησασταν εσεις εκει στον καφε,οταν ηταν ετοιμος να γινει SuperSayan απο τα νευρα :P

Ναι εχεις δικιο,εχω παιξει πανω απο 3000 παιχνιδια με 3--4 διαφορετικα acount απο πολλα ελο και δεν εχει τυχει σε εμενα.Μαλλον παιζει να ειμαι κωλοφαρδος.

Δημοσ.

Παιδια οντως παιζουν πολλα μπαν η παρεα του αδερφου οποτε παιζουν μαζι κανουν ρεπορτ στο τελος ο ενας τον αλλον για πλακα,ε ο ενας εφαγε 7 ημερο :confused: ,ενας αλλος δεν του επιτρεπεται να γραφει πανω απο 3 προτασεις το λεπτο (αυτο πρωτη φορα το ακουω).

Δημοσ.

Για να παει καποιος στο tribunal και να φαει ban καποιος λογος θα υπαρχει, δεν ειναι τυχαιο, κατι θα εκανε ή ειπε επανελημενες φορες και δεν ειναι αδικαιολογητη η τιμωρια. Αυτο το λεω για οσους κλαιγονται οτι τρωνε μπαν χωρις να εχουν κανει τιποτα. (μην παρεξηγηθω, δεν το λεω σε καποιον εδω μεσα, απλα το λεω με αφορμη αυτα που διαβαζω σε reddit και forums του leagueoflegends.com)

Δημοσ.

Για να παει καποιος στο tribunal και να φαει ban καποιος λογος θα υπαρχει, δεν ειναι τυχαιο, κατι θα εκανε ή ειπε επανελημενες φορες και δεν ειναι αδικαιολογητη η τιμωρια. Αυτο το λεω για οσους κλαιγονται οτι τρωνε μπαν χωρις να εχουν κανει τιποτα. (μην παρεξηγηθω, δεν το λεω σε καποιον εδω μεσα, απλα το λεω με αφορμη αυτα που διαβαζω σε reddit και forums του leagueoflegends.com)

ασε ρε ,σε εμενα το λες ,σε καταλαβαμε B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...