Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι ευκολα βρισκεις κατι που ειναι imbalanced οποτε εφοσον κανουν καλη δουλεια σε αυτο ας βγαλουν και 3000 champs

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μήπως θα έπρεπε παράλληλα να ξαναδούν τον αριθμό των bans? Όταν έχεις 120+ χαρακτήρες και αποκλείεις μόνο τους 6 δεν έχει και πολύ νόημα η διαδικασία. Αν τα έκαναν 5 ή 6 θα ήταν καλύτερα πιστεύω.

Δημοσ.

Ειναι πολυ πιθανο να εχει βαρυτερα γραφικα το howlιng abyss και να μην εχουν δωσει πολυ βαρος στο compatibilty,

μιας και πεφτουν πραγματα ολη την ωρα, βαλε τα poros, βαλε και τα towers που εχουν αλλα γραφικα.

Βtw για οσους δεν το ξερουν, αμα πας κοντα στα poros, παντα φευγουν απο κοντα σου.

Οποτε εαν κυνηγησετε ενα poros που βρισκεται κοντα στα bushes και δεν μπαινει,

αυτο σημαινει οτι ειναι καποιος αντιπαλος μεσα.

Υπάρχει και άλλο ένα κολπάκι με τα Poro. Όπως φαίνεται και στην εικόνα που ο ίδιος έφτιαξα στο Adobe Photoshop (ψώνιον), δείχνω τις θέσεις των poros όταν ξεκινά το παιχνίδι και πού πρέπει να σταθούν οι παίκτες τις κάθε ομάδας ώστε το Poro τους να μην φύγει από τον θάμνο και προδώσει την θέση τους.

53k2gy.jpg

Δημοσ.

Υπάρχει και άλλο ένα κολπάκι με τα Poro. Όπως φαίνεται και στην εικόνα που ο ίδιος έφτιαξα στο Adobe Photoshop (ψώνιον), δείχνω τις θέσεις των poros όταν ξεκινά το παιχνίδι και πού πρέπει να σταθούν οι παίκτες τις κάθε ομάδας ώστε το Poro τους να μην φύγει από τον θάμνο και προδώσει την θέση τους.

53k2gy.jpg

Γινοταν και στην ζωγραφικη :P

Δημοσ.

Μήπως θα έπρεπε παράλληλα να ξαναδούν τον αριθμό των bans? Όταν έχεις 120+ χαρακτήρες και αποκλείεις μόνο τους 6 δεν έχει και πολύ νόημα η διαδικασία. Αν τα έκαναν 5 ή 6 θα ήταν καλύτερα πιστεύω.

Επειδή το game κινείται γύρω από το pro scene τα bans παραμένουν 3 για κάθε ομάδα για τον εξής λόγο: δεν υπάρχουν για να γίνεται ban σε κάθε game ο κάθε θεωρητικά "OP" champion. Υπάρχουν για να γίνεται target ένα συγκεκριμένος player/role ή μία συγκεκριμένη στρατηγική της αντίπαλης ομάδας.

Εάν υπήρχαν 5 ή 6 bans, o top laner θα έπρεπε να παίζει 8-9 champions για να ανταποκριθεί, δεδομένου ότι θα μπορούσαν να τον targetάρουν με 6 bans.

Δημοσ.

Στο ARAM ισως να μην επιρρεαζουν το pc τα βαρύτερα γραφικά (αν εχει), οσο οτι ο ρυθμος και ο αριθμος των teamfights ειναι μεγαλυτερος αλλα και τα skills 10 παιχτων ειναι συνεχως μαζεμενα και σε μια περιοχη

• Like 1
Δημοσ.

Nα σας θυμησω κατι που σας ειχα πει. Η Riot atm Εχει σαν Mindset να ειναι σε competitive επιπεδο καμια 50αρια champions και οι υπολοιποι πιο κατω. Για να μην ανησυχειτε για το balancing

Δημοσ.

Γινοταν και στην ζωγραφικη :P

Στην Ζωγραφική το έκανα, Προσπάθησα να γίνω λίγο αστειάτορας :D

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω

Ημουν Σιλβερ 2, με καθε νικη εδινε περιπου +20 - 26 LP
Τωρα ειμαι Σιλβερ 1 και μετα απο 3 νικες εχω καπου.. 33 ή 34 δεν θυμαμαι!
Γενικα ειμαι στις +16 νικες απο ηττες..

Στο τελευταιο game που κερδισα μου εδωσε +8.. Αυτο συμβαινει για ποιους λογους?

Και btw φανταστικο support για low elo ειναι η Elise..
Αμα δεις πως οι αλλοι δεν πολυνιωθουν περνεις και κανα kill, βγαζεις τα auras σου και ολα καλα..

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω

Ημουν Σιλβερ 2, με καθε νικη εδινε περιπου +20 - 26 LP

Τωρα ειμαι Σιλβερ 1 και μετα απο 3 νικες εχω καπου.. 33 ή 34 δεν θυμαμαι!

Γενικα ειμαι στις +16 νικες απο ηττες..

Στο τελευταιο game που κερδισα μου εδωσε +8.. Αυτο συμβαινει για ποιους λογους?

Και btw φανταστικο support για low elo ειναι η Elise..

Αμα δεις πως οι αλλοι δεν πολυνιωθουν περνεις και κανα kill, βγαζεις τα auras σου και ολα καλα..

Οπως εχουμε πει αρκετες φορες σε αυτο το thread , οταν πας Silver 1 και καθε 1 Division ενος tier αρχιζει το λεγομενο clamping

Με λιγα λογια το παιχνιδι αρχιζει και σου δινει λιγοτερους ποντους ετσι ωστε να διασφαλισει οτι αξιζεις να παρεις promotion για το επομενο tier

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...