Atallos1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δεν νομιζω οτι ευκολα βρισκεις κατι που ειναι imbalanced οποτε εφοσον κανουν καλη δουλεια σε αυτο ας βγαλουν και 3000 champs
Tobajara Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μήπως θα έπρεπε παράλληλα να ξαναδούν τον αριθμό των bans? Όταν έχεις 120+ χαρακτήρες και αποκλείεις μόνο τους 6 δεν έχει και πολύ νόημα η διαδικασία. Αν τα έκαναν 5 ή 6 θα ήταν καλύτερα πιστεύω.
dNt^ Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ειναι πολυ πιθανο να εχει βαρυτερα γραφικα το howlιng abyss και να μην εχουν δωσει πολυ βαρος στο compatibilty, μιας και πεφτουν πραγματα ολη την ωρα, βαλε τα poros, βαλε και τα towers που εχουν αλλα γραφικα. Βtw για οσους δεν το ξερουν, αμα πας κοντα στα poros, παντα φευγουν απο κοντα σου. Οποτε εαν κυνηγησετε ενα poros που βρισκεται κοντα στα bushes και δεν μπαινει, αυτο σημαινει οτι ειναι καποιος αντιπαλος μεσα. Υπάρχει και άλλο ένα κολπάκι με τα Poro. Όπως φαίνεται και στην εικόνα που ο ίδιος έφτιαξα στο Adobe Photoshop (ψώνιον), δείχνω τις θέσεις των poros όταν ξεκινά το παιχνίδι και πού πρέπει να σταθούν οι παίκτες τις κάθε ομάδας ώστε το Poro τους να μην φύγει από τον θάμνο και προδώσει την θέση τους.
paularas Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 ή του δίνεις την πρέζα του και είναι αγκαλιά μαζί σου 2
SOADNICK Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Υπάρχει και άλλο ένα κολπάκι με τα Poro. Όπως φαίνεται και στην εικόνα που ο ίδιος έφτιαξα στο Adobe Photoshop (ψώνιον), δείχνω τις θέσεις των poros όταν ξεκινά το παιχνίδι και πού πρέπει να σταθούν οι παίκτες τις κάθε ομάδας ώστε το Poro τους να μην φύγει από τον θάμνο και προδώσει την θέση τους. Γινοταν και στην ζωγραφικη
Locko Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μήπως θα έπρεπε παράλληλα να ξαναδούν τον αριθμό των bans? Όταν έχεις 120+ χαρακτήρες και αποκλείεις μόνο τους 6 δεν έχει και πολύ νόημα η διαδικασία. Αν τα έκαναν 5 ή 6 θα ήταν καλύτερα πιστεύω. Επειδή το game κινείται γύρω από το pro scene τα bans παραμένουν 3 για κάθε ομάδα για τον εξής λόγο: δεν υπάρχουν για να γίνεται ban σε κάθε game ο κάθε θεωρητικά "OP" champion. Υπάρχουν για να γίνεται target ένα συγκεκριμένος player/role ή μία συγκεκριμένη στρατηγική της αντίπαλης ομάδας. Εάν υπήρχαν 5 ή 6 bans, o top laner θα έπρεπε να παίζει 8-9 champions για να ανταποκριθεί, δεδομένου ότι θα μπορούσαν να τον targetάρουν με 6 bans.
Swimmer21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Στο ARAM ισως να μην επιρρεαζουν το pc τα βαρύτερα γραφικά (αν εχει), οσο οτι ο ρυθμος και ο αριθμος των teamfights ειναι μεγαλυτερος αλλα και τα skills 10 παιχτων ειναι συνεχως μαζεμενα και σε μια περιοχη 1
Zahariel Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Nα σας θυμησω κατι που σας ειχα πει. Η Riot atm Εχει σαν Mindset να ειναι σε competitive επιπεδο καμια 50αρια champions και οι υπολοιποι πιο κατω. Για να μην ανησυχειτε για το balancing
dNt^ Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Γινοταν και στην ζωγραφικη Στην Ζωγραφική το έκανα, Προσπάθησα να γίνω λίγο αστειάτορας 1
OhgmaAurvanium Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Παιδια να ρωτησωΗμουν Σιλβερ 2, με καθε νικη εδινε περιπου +20 - 26 LPΤωρα ειμαι Σιλβερ 1 και μετα απο 3 νικες εχω καπου.. 33 ή 34 δεν θυμαμαι!Γενικα ειμαι στις +16 νικες απο ηττες..Στο τελευταιο game που κερδισα μου εδωσε +8.. Αυτο συμβαινει για ποιους λογους?Και btw φανταστικο support για low elo ειναι η Elise..Αμα δεις πως οι αλλοι δεν πολυνιωθουν περνεις και κανα kill, βγαζεις τα auras σου και ολα καλα..
Atallos1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Παιδια να ρωτησω Ημουν Σιλβερ 2, με καθε νικη εδινε περιπου +20 - 26 LP Τωρα ειμαι Σιλβερ 1 και μετα απο 3 νικες εχω καπου.. 33 ή 34 δεν θυμαμαι! Γενικα ειμαι στις +16 νικες απο ηττες.. Στο τελευταιο game που κερδισα μου εδωσε +8.. Αυτο συμβαινει για ποιους λογους? Και btw φανταστικο support για low elo ειναι η Elise.. Αμα δεις πως οι αλλοι δεν πολυνιωθουν περνεις και κανα kill, βγαζεις τα auras σου και ολα καλα.. Οπως εχουμε πει αρκετες φορες σε αυτο το thread , οταν πας Silver 1 και καθε 1 Division ενος tier αρχιζει το λεγομενο clamping Με λιγα λογια το παιχνιδι αρχιζει και σου δινει λιγοτερους ποντους ετσι ωστε να διασφαλισει οτι αξιζεις να παρεις promotion για το επομενο tier
OhgmaAurvanium Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Αααα οκ!Δηλαδη θελω καμια +5-6 νικες δηλαδη ακομη για να φτασω στα προμο games.. μλστ..
Alchemist` Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Θέλω να παίξω AP GP και οι φίλοι μου δεν με καταλαβαίνουνε... Υ.Γ. είπα να πώ και εγώ τον πόνο μου κάπου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις