Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

έχουν πει ότι θα περιοριστούν στον 1 ήρωα / μήνα μιας και νομίζω με quinn και zac ήταν στους 2 ήρωες / μήνα. άρα το ότι πήρες lissandra με το που βγήκε ήταν ότι καλύτερο μιας και θα την χαρείς στο μέγιστο πριν εμφανιστεί ο επόμενος ήρωας :D 

Δημοσ.

Κάνουμε baron χωρίς να έχουμε φάει inhibitor αλλά έχουμε μπόλικο προβάδισμα. Έχω βάλει wards γύρω γύρω. Τον έχουμε ρίξει στο 1/4 όταν σκάει μύτη το αντίπαλο support. O Ez μας, που τον έχω βγάλει 6 - 0 από τη λωρίδα και είναι 13 - 2 - 12 ή κάτι τέτοιο, κρίνει σκόπιμο να παρατήσει το baron, να κάνει flash στη ζούγκλα τους και να αρχίσει να κυνηγάει το support. Εννοείται πως ήταν όλοι μαζεμένοι, μας σκίζουν τον πάτο, μας παίρνουν άλλο ένα teamfight όπου ο Jarvan ήταν ακριβώς δίπλα και την ώρα που πλακωνόμασταν έκρινε σωστό να βαράει το red buff, και μετά απλά μας παράτησε, έσπρωχνε μόνος του top και χάσαμε δικό μας παιχνίδι.

Πού τους βρίσκω ήθελα να'ξερα...

• Like 1
Δημοσ.

ποσο ζοριζει το pc,με προγραμμα βλεπω τις θερμοκρασιες που πιανει μεσα στο παιχνιδι,σε aram χθες επιασε 85 η καρτα γραφικων ενω στο normal το πολυ πολυ 70.

Δημοσ.

Ειναι πολυ πιθανο να εχει βαρυτερα γραφικα το howlιng abyss και να μην εχουν δωσει πολυ βαρος στο compatibilty,
μιας και πεφτουν πραγματα ολη την ωρα, βαλε τα poros, βαλε και τα towers που εχουν αλλα γραφικα.

Βtw για οσους δεν το ξερουν, αμα πας κοντα στα poros, παντα φευγουν απο κοντα σου.
Οποτε εαν κυνηγησετε ενα poros που βρισκεται κοντα στα bushes και δεν μπαινει,
αυτο σημαινει οτι ειναι καποιος αντιπαλος μεσα.

Δημοσ.

μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος?

αν κοιταξεις 1-2 σελιδες πιο πισω θα δεις διαφορα ποστ που λενε για fps drops και lag spikes.

Δημοσ.

Καλα αυτο με τον καθε νεο champ καθε μηνα δν το καταλαβαινω. Δηλαδη θα φτασουμε σε σημειο να υπαρχουν 150 champs?

H θα κανουν αποσυρση μερικους? ^^

Δημοσ.

Καλα αυτο με τον καθε νεο champ καθε μηνα δν το καταλαβαινω. Δηλαδη θα φτασουμε σε σημειο να υπαρχουν 150 champs?

H θα κανουν αποσυρση μερικους? ^^

Θα προτιμουσες να μην βγαινει τιποτα και να παιζεις τα ιδια και τα ιδια και να εχεις μια εταιρεια που δεν υποστηριζει το παιχνιδι της?

• Like 1
Δημοσ.

Κάνουμε baron χωρίς να έχουμε φάει inhibitor αλλά έχουμε μπόλικο προβάδισμα. Έχω βάλει wards γύρω γύρω. Τον έχουμε ρίξει στο 1/4 όταν σκάει μύτη το αντίπαλο support. O Ez μας, που τον έχω βγάλει 6 - 0 από τη λωρίδα και είναι 13 - 2 - 12 ή κάτι τέτοιο, κρίνει σκόπιμο να παρατήσει το baron, να κάνει flash στη ζούγκλα τους και να αρχίσει να κυνηγάει το support. Εννοείται πως ήταν όλοι μαζεμένοι, μας σκίζουν τον πάτο, μας παίρνουν άλλο ένα teamfight όπου ο Jarvan ήταν ακριβώς δίπλα και την ώρα που πλακωνόμασταν έκρινε σωστό να βαράει το red buff, και μετά απλά μας παράτησε, έσπρωχνε μόνος του top και χάσαμε δικό μας παιχνίδι.

Πού τους βρίσκω ήθελα να'ξερα...

Γιατι νομιζεις οτι οι αλλοι δεν ειναι ετσι?Δυστηχως περνοντας support δεν κανεις δουλεια σε αυτο το elo.Σε μεγαλυτερα ελο που θα εχεις ενα ad που θα νιωθει τα βασικα κατι γινετε,τωρα δεν..

Παθε εναν παικτη mid ή τοπ πολυ καλα ,και παιζε επιθετικα απο τα 2 lvl.

Δημοσ.

Θα προτιμουσες να μην βγαινει τιποτα και να παιζεις τα ιδια και τα ιδια και να εχεις μια εταιρεια που δεν υποστηριζει το παιχνιδι της?

οχι ρε συ το αντιθετο ακριβως και ισχυει αυτο που λες εν μερη.

οσο πιο πολυ ομως προσθετεις σε κατι τοσο κινδυνευεις να χανεις την ισσοροπια στις προσθηκες σου.

Δηλαδη μεγαλυτερο το φασμα ηρωων πχ, τοσο πιο δυσκολο θα ναι να κανουν balance. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...