Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επαιξα ενα νορμαλ μετα απο πολυ καιρο και ειπα να παιξω graves και ειμουν μαζι με taric vs mf,blitz μεχρι τα 13 min ισα ισα που νικουσαμε επειδη ειχα παρει fb,μετα  

εκαναν κατι fail gank στο lane μου και πηρα 2 double και απο εκει και περα το εχασαν το παιχνιδι παρολο που νικουσαν στο top κατα πολυ!

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με 77 cs στα 20 λεπτα με Zed αδερφε δεν πας πουθενα

Ξεχωρα αν το ολο team ηταν για τα πανηγυρια 

Δημοσ.

Με 77 cs στα 20 λεπτα με Zed αδερφε δεν πας πουθενα

Ξεχωρα αν το ολο team ηταν για τα πανηγυρια 

Το ξερω, εφυγα νωρις απ το lane για να παμε ολοι mid (~15') [για να νικησουμε :X :P] συνηθως το cs μου ειναι 90 ενω με adc 100+

Δημοσ.

Στα 20 λεπτά είναι 100 cs? Πολύ χαμηλό κατά τη γνώμη μου

Ε, ναι, αν αναλογιστεις οτι στο LCS εχουν 230+ :P αλλα μαλλον αυτος ειναι ενας ακομα παραγοντας που δεν ανηκω(ουμε) εκει.

Δημοσ.

Στα 20 λεπτά είναι 100 cs? Πολύ χαμηλό κατά τη γνώμη μου

Αναλογως το παιχνιδι.Αν τωρα εισαι 5-0 στο 20 ,εκει δεν φαρμαρεις,εκει φαρμαρεις champs. B)

• Like 2
Δημοσ.
Παντως αν θελεις να ανεβεις ελο καμια φορα δεν φτανει να παιξεις εσυ καλα,πρεπει να το παρεις πανω σου και να δινεις οδηγιες στην ομαδα απο τι στιγμη που εισαι ο καλυτερος.Ενα φιλαρακι μου το ειπε και ειχα θετικα αποτελεσματα.Νταξει δεν πιανει παντα και ουτε παντα  θα σε ακουνε αλλα πιστευω ειναι καλυτερο απο το να τους κραζεις σιγουρα.Τις περισσοτερες φορες  καταλαβαινω αν ενα game ειναι τελειωμενο οταν αρχιζει ολοι να τσακωνονται.

Επισης ενα σημαντικο πραγμα που κανουν πολλοι λαθος(λογω ελλειψεις εμπειριας πολλες φορες)ειναι οτι δεν εκμεταλευονται και δεν διαχειριζονται σωστα τον χρονο.Για παραδειγμα κανουν Ace?αντι να πουσαρουν/κανουν Μπαρον κτλ .πανε b να παρουν ιτεμ,φαρμαρουν στη ζουγκλα κτλ.

Δημοσ.
Ξεκινάει ένα χαλαρό Normal, ήδη από το Champion Selection Screen

έχουμε μια Katarina που είναι ομιλητική και προσπαθεί να κάνει χαβαλέ

με όλους.

Ξεκινάει το παιχνίδι, πάει Mid, συνεχίζει το μπλα-μπλα, κανά δυο άτομα

από την ομάδα έχουν ψαρώσει ήδη και έχουν πιάσει το κουβεντολόι καθώς η Katarina έχει αφήσει να εννοηθεί πως είναι κοπέλα πίσω από τον Champ και όχι κοπρόσκυλο σαν εμάς.

Ακούγεται το "Minions have spawned", η Kata έχει βαρεθεί να πατάει Ctrl-3 και να χορεύει και σε κάποια φάση πετάει την ατάκα:

"You know boys, I am also a redhead down below too, hihihi!"

Οπότε πετάγεται ένας Jayce απ' το Top που δεν έχει πει κουβέντα μέχρι στιγμής και απαντάει:

"Then take one of those knives you own and SHAVE you nasty bitch.

And start paying a little more attention to the game instead of your ****".

Και έχω λιώσει. :D
  • Like 7
Δημοσ.

Παντως αν θελεις να ανεβεις ελο καμια φορα δεν φτανει να παιξεις εσυ καλα,πρεπει να το παρεις πανω σου και να δινεις οδηγιες στην ομαδα απο τι στιγμη που εισαι ο καλυτερος.Ενα φιλαρακι μου το ειπε και ειχα θετικα αποτελεσματα.Νταξει δεν πιανει παντα και ουτε παντα  θα σε ακουνε αλλα πιστευω ειναι καλυτερο απο το να τους κραζεις σιγουρα.Τις περισσοτερες φορες  καταλαβαινω αν ενα game ειναι τελειωμενο οταν αρχιζει ολοι να τσακωνονται.

Επισης ενα σημαντικο πραγμα που κανουν πολλοι λαθος(λογω ελλειψεις εμπειριας πολλες φορες)ειναι οτι δεν εκμεταλευονται και δεν διαχειριζονται σωστα τον χρονο.Για παραδειγμα κανουν Ace?αντι να πουσαρουν/κανουν Μπαρον κτλ .πανε b να παρουν ιτεμ,φαρμαρουν στη ζουγκλα κτλ.

Για εμενα μην μιλας καθολου,δεν χρειαζετε να κανεις πολλα,το μονο που ρπεπει να κανεις στα tf στα low elo ,ειναι να περιμενεις σε μια γωνια και με το που κανουν οι αντιπαλοι το λαθος να τους πετσωσεις.Το να δινεις συμβουλες ειναι το χειροτερο που μπορεις να κανεις,Βλεπεις σε αυτα τα ελο θεωρουν ολοι οτι ειναι παικταραδες,εχουν μαθει το παιχνιδι μεσα σε 200 ματς .Ετσι αν τους δωσεις συμβουλη ,ετσι γιατι δεν θελουν να δειξουν οτι ειναι χειροτεροι θα κανουν ακριβως το αντιθετο.

Δημοσ.

οντως οι οδηγίες δεν μετράνε καθόλου... ειμαι και εγω elo hell και σημερα πχ που ημουν bot Lane απεναντι σε blitz απλα είπα στο carry μου να ειναι πισω απο τα minions (τον είχε πιασει 2 φορες ήδη στα πρώτα 5 λέπτα), η απάντηση:

stfu gay, im getting catch cos your mother is low....

τι να πεις τώρα??

Δημοσ.

Μπα, μην το λετε, οταν τυχαινει να βλεπω την ομαδα μου να περιπλανιεται ασκοπα γιατι δεν ξερει τι να κανει,
τους λεω push carefully top/bot, take buffs, shop and regroup to push mid ή force a fight/baron/drag.
Συνηθως ακολουθουν γιατι σου λεει, απο το να κοιταω τα χορτα, ας κανω αυτα που λεει ο μαλακας. (sic)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...