SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 παιδια ολα καλα με το LOL? Παω να μπω και μου βγαζει undefined και δεν ανοιγει και το site
Bigi444444 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δεν παίξαν πρώτη φορά στη σεζόν 3 ρε συ ακραίε αυτοί που λες.Το ρανκ από προηγούμενες χρονιές λογικό δεν είναι να λαμβάνεται επίσης υπόψη; Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη!
Pa0ki Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Εγω με 7950 μετα το patch με shoadow hight εχω 30 fps,κατι φταει σιγουρα[λολ με ati δεν τα πανε καλα].Κεταβασα τα shadows και παιζει μια χαρα.Μαλλον κατι παιζει με την σειρα 7 της ati. Εμένα πετάει φλασιές, είναι γενικό το πρόβλημα: Πηγή: http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3007656">click
Ακραίος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δεν παίξαν πρώτη φορά στη σεζόν 3 ρε συ ακραίε αυτοί που λες.Το ρανκ από προηγούμενες χρονιές λογικό δεν είναι να λαμβάνεται επίσης υπόψη; Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη! Μιλάμε πάντα για καινούρια account χωρίς να έχουν παίξει ranked games στο season 2.
johnnyman Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 εμενα με την 7970m που εχω στο λαπτοπ το παιχνιδι παει σφαιρα ολα στο μεγιστο τα γραφικα κ τα fps ειναι καρφωμενα στα 60.
SOADNICK Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Με 6950 και C.C.C 13.1 καρφι 60FPS. Αυτο με τα LP ξερεις κανεις τιποτα? Στις ηττες χανω 5-6 και στις νικες παιρνω 8-15. Δε γινεται να αλλαξεις κατηγορια ετσι... Το αλλο παιδι που ειχαμε μπει Duo (οπως ειπα πιο πριν) πηρε 30LP στο ιδιο match που εγω πηρα 8, (B3 αυτος, Β1 εγω)
dNt^ Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Όταν είσαι στο Division 1 οποιουδήποτε Tier, έχει διαφορετικό σύστημα Βαθμολόγησης. Επειδή είσαι ένα βήμα πριν το επόμενο tier, πρέπει να αποδείξεις ότι το αξίζεις και δεν βρέθηκες εκεί από τύχη. Αυτός είναι και ο λόγος που παίρνεις λιγότερα LP.
klainmaingr Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Με 6950 και C.C.C 13.1 καρφι 60FPS. Αυτο με τα LP ξερεις κανεις τιποτα? Στις ηττες χανω 5-6 και στις νικες παιρνω 8-15. Δε γινεται να αλλαξεις κατηγορια ετσι... Το αλλο παιδι που ειχαμε μπει Duo (οπως ειπα πιο πριν) πηρε 30LP στο ιδιο match που εγω πηρα 8, (B3 αυτος, Β1 εγω) Παίρνεις σχεδόν τριπλάσια απο όσα χάνεις. Τι άλλο θέλεις να σε πάρει απ το χεράκι; Που να φτάσεις να χάνεις περισσότερα απο όσα παίρνεις.. 1
SOADNICK Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Κοιτα το διπλασια ειναι σχετικο, αλλο το παιρνεις 30 στις νικες και να χανεις 15 στις ηττες και αλλο να παιρνεις 6 και να χανεις 3. Επισης ημουν παλι στο παρελθον Β1 και τοτε μου τα εδινε κανονικα (15-25 και για τις δυο περιπτωσεις) μετα επεσα Β2, ξανανεβηκα και τωρα δινει και τα παιρνει μειωμενα.
klainmaingr Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ναι γιατί όσο βαλτώνεις σε ένα tier/division τόσο το παιχνίδι θεωρεί οτι ανήκεις σε αυτό το range και γίνεται πιο δύσκολο να έχεις διακυμάνσεις. Πρέπει να κάνεις ένα μεγάλο streak ώστε να επαναφέρεις το mmr σου σε επίπεδα που να σε θεωρεί για παραπάνω και έτσι να σου δίνει παραπάνω πόντους. 1
SOADNICK Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ναι γιατί όσο βαλτώνεις σε ένα tier/division τόσο το παιχνίδι θεωρεί οτι ανήκεις σε αυτό το range και γίνεται πιο δύσκολο να έχεις διακυμάνσεις. Πρέπει να κάνεις ένα μεγάλο streak ώστε να επαναφέρεις το mmr σου σε επίπεδα που να σε θεωρεί για παραπάνω και έτσι να σου δίνει παραπάνω πόντους. Μαλιστα.. το καλο ειναι οτι δινoντας γυρω στα 10 και παιρνoντας γυρω στα 6 δεδομενου του 50-50 που εχω σε νικες/ηττες καποια στιγμη θα μπω Silver...
dNt^ Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Και εγώ έτσι είμαι και έχω φτάσει μέχρι τώρα στους 80 περίπου πόντους.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Εγω με το καινουργιο acount ,ειμαι στις +25 νικες ,και μου δινει περιπου 30 ποντους.Εγω μετα απο αρκετα παιχνιδια καταλαβα κατι.Δεν σου δινει πολλους ποντους γιατι εχει υψηλο mmr,σου δινει ποντους γιατι παιζεις με καλυτερους παικτες.Με το mmr που εχω εγω τωρα ,ειμαι first pick,και ο δευτερος στην ομαδα μου ειναι plat 2-1.Αμα χασω μου κοβει 10-15 ποντους ,κερδιζω μου δινει 30. δειτε εδω http://www.lolking.net/summoner/eune/20385999#history στο τελευταιο παιχνιδι ημουν first pick αν και gold 1,το δικο τους first pick ηταν ο khazix ο οποιος ηταν Diamond 5
Tobajara Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Όταν ο άλλος είναι κομπλεξικός δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Έχω βρει ένα πολύ φιλικό παληκάρι από την Πολωνία που παίζει main adc, του κόβει αρκετά και πατάει τα κουμπάκια του σωστά, οπότε πάμε duo bot Draven - Leona. Κάνουμε, πέρα από το ματς που τον βρήκα και κερδίσαμε με πάρα πολύ καλό σκορ (5 - 1 στο lane για αυτόν κλπ) άλλη μια νίκη με εξίσου καλά kills, και πάμε για άλλο. Με το που λέμε ότι είμαστε premade bot αρχίζει ένας τύπος το τρολλάρισμα "θα ταϊσετε και θα κάνετε και θα ράνετε". Του δείχνει ο συμπαίχτης μου το lolking του και αρχίζει "ναι πήρες πρώτες νίκες και χάρηκες". Πάει Talon jungler ανακατεύοντας τα picks, καταλήγουμε με Nidalee top και Shen mid και ξεκινάμε. O τύπος γκρινιάζει ελεεινά επειδή δεν έχουμε AP. Ranked mid silver όλα αυτά. Βλέπουμε πως η άλλη ομάδα έχου τουμπάρει τις λωρίδες της και παίζει top Ashe - Soraka και κάτω εναντίον μας είναι...Tryndamere. Στο δεκάλεπτο έχουμε σπάσει tower, είναι 2 - 0 το adc μου έχοντας φάει και το jungler τους σε gank και αλλάζουμε τις λωρίδες με top που έχει κάποιο θέμα. Κερδίζουμε ΚΑΙ το top και έχουμε φτάσει παίζοντας καλά στα +11 kills. Σε όλο αυτό το διάστημα ο Talon 1) δεν κάνει ganks 2) ψοφάει στη ζούγκλα από τα creeps 3) κλαίγεται 4) γίνεται τσακωτός να χέζει σε θάμνους και θαμνάκια χωρίς wards και τον κάνουνε καινούριο. Είναι σε φάση 0-5 ή 1 -4 ή κάτι τέτοιο εν πάσει περιπτώσει. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Κάποια στιγμή αντιλαμβάνεται ότι το ματς κάθε άλλο παρά χαμένο είναι (έχουμε καθαρίσει mid - top και έχουμε φτάσει σε inhibitor turrets εν τω μεταξύ), το βουλώνει και αποφασίζει να έρχεται στα teamfights. Και τα κάνει ΣΚΑΤΑ. Λάθος focus, μηδέν dmg, να σηκώνεται και να φεύγει, γενικά να είναι ένας καραγκιόζης και μισός. Κάπου εκεί οι δικοί μου αρχίζουν κάτι περίεργα καουμποϊλίκια τύπου "focus Trynda", εγώ να μη μπορώ να συμμαζέψω τα πράγματα, χάνουμε το προβάδισμα, η Diana τους ταϊζεται, ο Jax τους στρώνει, καθαρό tank δεν έχουμε γιατί ο Shen έφτιαχνε AP και εν πάσει περιπτώσει το πράμα πήγε κατά διαόλου, με τον Talon να είναι 1 - 10 -6 ή κάτι τέτοιο και να λέει "το χάσαμε επειδή δεν είχαμε AP". Και να μη μπορείς να κάνεις Q jump επειδή είναι promotion match...
dNt^ Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω αν το είδατε στα patch notes αλλά όταν είσαι σε promotion και κάνεις q leave το μετράει σαν ήττα, δεν χάνεις όλο το series
Προτεινόμενες αναρτήσεις