Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πολύ χαμηλά FPS 7-15 με 7870 και quad core 2 E 9300, ξέρει κανείς τι παίζει?

drivers δες,έχεις κάνει καθαρό install?

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στο Rift δεν έχω πρόβλημα, στο ARAm γ@μιέται το σύμπαν.

Shadows έχω βάλει low και σέρνομαι...

Δημοσ.

Τα qualification matches δεν τα μετράει καθόλου ρε παιδιά το lolking στο "ELO" του???

Είχα 1290 στο silver 4, κερδίζω τα 2 Match του qualification και πηγαίνω silver 3 και με βγάζει στάσιμο στο 1290... Όχι ότι σημαίνει κάτι, από περιέργεια ρωτάω...

Εντωμεταξύ και κάτι ακόμη άσχετο που νομίζω ότι είναι εντελώς άδικο... Πριν μερικές μέρες ήμουν εγώ στο silver 4, και έπαιζα duo με τον αδερφό μου που δεν είχε ακόμη παίξει τα 10 game για να τον βγάλει σε league... Όχι ότι είναι κακός παίκτης, αλλά παίζοντας μαζί κερδίζουμε 5 game στην σειρά και τελειώνει τα 10 αυτά game με σκορ 7 νίκες και 3 ήττες και τον πετάει απευθείας στο Silver 3, ενώ εγώ που τον "ανέβασα" ήμουν ακόμη στο silver 4, και έχω παίξει 150 game για να ανέβω από το bronze 2... Δεν είναι γελοία η όλη φάση? Έχει εμπειρία ένας μέσος παίκτης με 10 game για να παίξει στο silver?

Δημοσ.

Στο Rift δεν έχω πρόβλημα, στο ARAm γ@μιέται το σύμπαν.

Shadows έχω βάλει low και σέρνομαι...

Εχω ακουσει απο φιλους το ιδιο προβλημα. Ισως παιζει κανα bug στο χαρτη

Δημοσ.

Εχω ακουσει απο φιλους το ιδιο προβλημα. Ισως παιζει κανα bug στο χαρτη

Πρόβλημα έχουν και μερικοί δικοί μου φίλοι σ'αυτό το map... Το μόνο κοινό τους είναι ότι έχουν παλιές gpu... Πιστεύω ότι δεν πρόκειται για bug, απλά χρησιμοποιεί το παιχνίδι, φαντάζομαι, features του directX που αναγκαστηκά τρέχουν σε software mode σε εκείνα τα συστήματα, πράγμα που φυσικά ρίχνει το framerate.

Δημοσ.

Mε 7870 θα έπρεπε να τρέχει νερό όμως, 7-15fps είναι τραγικά λίγα, κάτι παίζει 

Δημοσ.

Εγω με 7950 μετα το patch με shoadow hight εχω 30 fps,κατι φταει σιγουρα[λολ με ati δεν τα πανε καλα].Κεταβασα τα shadows και παιζει μια χαρα.Μαλλον κατι παιζει με την σειρα 7 της ati.

Δημοσ.

Πρόβλημα έχουν και μερικοί δικοί μου φίλοι σ'αυτό το map... Το μόνο κοινό τους είναι ότι έχουν παλιές gpu... Πιστεύω ότι δεν πρόκειται για bug, απλά χρησιμοποιεί το παιχνίδι, φαντάζομαι, features του directX που αναγκαστηκά τρέχουν σε software mode σε εκείνα τα συστήματα, πράγμα που φυσικά ρίχνει το framerate.

Δεν ισχύει. Μέχρι χθες έπαιζα στο πατρικό μου σε μία 4850 και ήταν καρφωμένο στα 60 fps με κάποια lag spikes και αυτά επειδή μοιραζόμουν τη σύνδεση με τον αδερφό μου.

Μάλλον πάμε καρφί για format γιατί έχει να γίνει και καμία τριετία και ήρθε η ώρα του.

Δημοσ.

Πριν κάνεις φορμάτ κάνε ένα repair τον client και επίσης τσέκαρε στα video options στα πόσα καρέ το έχεις βάλει να τρέχει.Δε θυμάμαι ακριβώς το όνομα της επιλογής, είναι η κάτω κάτω νομίζω.Αν δεν είναι benchmark, βάλ' το στο benchmark.Εαν τίποτα από αυτά δεν.... ε βλέπουμε. ^_^

Δημοσ.

Δεν ισχύει. Μέχρι χθες έπαιζα στο πατρικό μου σε μία 4850 και ήταν καρφωμένο στα 60 fps με κάποια lag spikes και αυτά επειδή μοιραζόμουν τη σύνδεση με τον αδερφό μου.

Μάλλον πάμε καρφί για format γιατί έχει να γίνει και καμία τριετία και ήρθε η ώρα του.

Απ' όσα έχω συγκεντρώσει μέχρι τώρα:

-> Στο δικό μου pc, 7870Ghz edition (με 13.3 beta drivers, πιάνει 60-65 fps χωρίς spikes. (όλα τα settings στο max)

-> 4570 σε λαπτοπ, 35-50 fps (όλα τα settings στο low, πέφτει σε teamfight)

-> Λαπτοπ του αδερφού μου με 5650 επίσης πιάνει 50-60 fps με όλα τα settings στο low.

-> pc φίλου με 3870, 20-25 fps με τα περισσότερα στο low

-> Άλλο pc με 3850 στην ίδια φάση με το παραπάνω δεν θυμάμαι fps να σου πώ..

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι από περιέργια γιατί απάντηση δεν βρήκα πουθενά.

Τα πρώτα 10 placement matches που κάνεις,μετράνε και στα normal victories/defeats που είχες για να σε βάλει στο ανάλογο division και tier? Τι άλλο παίζει ρόλο έκτος από πόσες νίκες θα κάνεις στα placement matches?

Και εξηγώ.Πήρα το account ένος φίλου φρέσκο 30αρη να παίξω τα πρώτα 10 rankeds να δω πως θα τα πάω και με 8 νίκες και 2 ήττες με έβαλε Bronze I.Ενώ βλέπω σε stream π.χ με 8-2 να τους βάζει Silver II ή ακόμα και Silver I...

Άλλους γνωστούς τους έβαλε Silver IV, Silver III με 8-2 στα placement matches. Τι παίζει ακριβώς?

Παρακαλώ όποιος απαντάει να είναι σίγουρος για αυτά που λέει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...