Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>

Το εχω κανει και εγω καταλαθος (απο αφηρημαδα) αλλα παντα ζητω συγνωμη.</p>

και γω, το χω κανει, οχι τοσο ξεκαθαρα (κραταω πατημμενο το δ. κλικ για να μην γινει auto-attack) ε, αν κανω μαλακια λεω συγγνωμη και συνηθως του αφηνω το επομενο kill. αλλα νταξει η απαντηση ηταν 3χ χειροτερη των ικανοτητων του
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οντως το game δεν εχει φτιαχτει για 3v5 και 4v5.  όσο αφορα τον wildturtle και τον καθε wildturtle παίζουν σχεδόν πάντα με έναν δικό τους. πανε duo. αυτο ειναι αρκετα καλο, να εχεις δηλαδή ενα που να ξέρεις πως παίζει αλλα και φυσικα να το νιώθει το game. 

Δημοσ.

Του λες οτι θα ελεγες σε ενα παιδακι.

Του εξηγεις οτι ηταν μαλακια αυτο που εκανε και πας παρακατω.

Διαφωνώ. Σε τέτοιο παίκτη δεν έχει κανένα νόημα να πεις οτιδήποτε, δε μπαίνεις καν στον κόπο να ανοίξεις κουβέντα. Το αγνοείς επειδή ξέρεις πως δεν κερδίζει όποιος βάλει τα περισσότερα γκολ αλλά όποιος σπάσει το αντίπαλο nexus, και πας να το σπάσεις.

Μακράν το καλύτερο όμως είναι όταν σε lvls 1 - 10 καθήσει kill στο support (εμένα). Εκεί έχω ψηθεί πολλές φορές να τους αφήσω να ψοφήσουν ή να χάσουν το kill και μετά να τρολλάρω, αλλά πάντα λέω "άστο να πάει στο διάλο" και αγοράζω Sightstone. Αν μπορείς να πάρεις kill πάρτο, δε θα ρισκάρω να φύγει με 10 HP επειδή είσαι ανίκανος και θέλω να γλιτώσω τη γκρίνια. Ξύδι και full defence runes.

Δημοσ.

Το πιο σπαστικό για μένα έτσι όπως τείνει να εξελιχθεί είναι ότι όλοι πάνε για το ks.Ο άλλος έχει malphite, κάθεται πίσω από τον πύργο, περιμένει να χωθούν τα ψωμιά της ομάδας και όταν δει κάποιον με 200 hp θα χωθεί με q ή με ulti έχοντας full ap build.Στα μισά games τουλάχιστον θα δεις αυτή τη μαλακισμένη συμπεριφορά.Δυστυχώς.

Το πιο σπαστικό είναι ότι μόλις σου κάτσει κανένας χαρακτήρας της προκοπής, σου προτείνουν trade κι αν δεν τον δώσεις κάνουν leave και ξεκινάμε από την αρχή με άθλιο χαρακτήρα κατά 90%  (π.χ. μου έπεσε Ashe, κάνει ο άλλος leave και μετά παίρνω Udyr, ο Χριστός κι η μάνα του δηλάδή...)

Δημοσ.

Όχι, χαλαρός είμαι και σας βρίζω τους βάζελους.

Ούτως ή άλλως με αυτά που γράφετε μέρα, νύχτα μπινελίκια θέλετε, δεν είναι θέμα διάθεσης. ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο σπαστικό είναι ότι μόλις σου κάτσει κανένας χαρακτήρας της προκοπής, σου προτείνουν trade κι αν δεν τον δώσεις κάνουν leave και ξεκινάμε από την αρχή με άθλιο χαρακτήρα κατά 90%  (π.χ. μου έπεσε Ashe, κάνει ο άλλος leave και μετά παίρνω Udyr, ο Χριστός κι η μάνα του δηλάδή...)

Αυτο γινοταν πριν το matchmaking, τωρα εχεις εως και 2 rerolls και ελαχιστα leaves.

Αμα δεν σου φτανει ουτε αυτο, τοτε λαθος game mode παιζεις.

Ωραιος με τα βαζελια, με κανεις να μην ξεχνω το αθανατο ελληνικο community...

Επεξ/σία από sistah
Δημοσ.

Αυτο γινοταν πριν το matchmaking, τωρα εχεις εως και 2 rerolls και ελαχιστα leaves.

Αμα δεν σου φτανει ουτε αυτο, τοτε λαθος game mode παιζεις.

Ωραιος με τα βαζελια, με κανεις να μην ξεχνω το αθανατο ελληνικο community...

Κάτι δεν κατάλαβες.

Εγώ έχω Ashe, δεν θα κάνω reroll. Ο άλλος που έχει χάλια χαρακτήρα και δεν έχει reroll απλά την κοπανάει, ενώ εγώ κάθομαι να παίξω και με χάλια παίχτη για να μην χαλάσω το παιχνίδι.

Για τα βαζέλια τα παραπονά σου στον Stavraka που μπήκε στο νήμα να τρολάρει και είπα να του πετάξω ένα μπριζολάκι.

Δημοσ.

Τι παιζει με τα LP ρε παιδια? Νικαω match παιρνω 10, χανω και χανω 5 τωρα ξανανικησα και πηρα 8. H 1η νικη και η ηττα εγιναν solo η 2η νικη Duo

Δημοσ.

To leave παντα θα υπαρχει.
Εδω υπαρχει στο νορμαλ, στο Aram δεν θα ειχε?
Ομως σε σχεση με τα custom aram, το leave ειναι η μερα με την νυχτα.
Πολυ λιγοτερα.

Δημοσ.

KΑλα Χρηστο, αν θελεις στρατηγικη παιξε Rift. Γιατι το Dominion συνοψιζεται στρατηγικα στο: 

Λειπει κανεις απο τους 4 πανω; Αν ναι οσοι λοιπουν να πανε και οι δικοι μας να σταματησουν το gank bot.

To ARAM anw ειναι για Fun και οχι για tryhardιες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...