Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ένα game τη μέρα για win of the day και ευχαριστημένοι να είμαστε μέχρι να γίνει το split...

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

είμαι πλέον σε φάση που δεν ξέρω τι champion να παίξω... έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν είμαι ευχαριστημένος με τπτ.θέλω κάποιον με γερό endgame που 1vs1 να τον χώνει τον άλλον.αλλα θέλω και πολύ damage απο την αρχή του game. τώρα τελευταία έπαιζα ashe ,έχει μέτριο damage απο την αρχή μέχρι το endgame και την σώζει μόνο το arrow και γενικά η vayne σε χώνει αβέρτα(εκτός αν φάει arrow)/και ο corki...,μετά έπαιξα zilean(έκανα πολύ καλά games)αλλα έχει μόνο 1 damaging skill και γενικά θέλει να τραβάει το team γιατι endgame είναι μούφας σαν carry.το γυρνάω σε ryze γιατί μαρέσει γενικά και τον έπαιζα και παλιά,τον έκαναν νερφ έχει τραγικό damage...έτσι έπαιξα annie,τέλειο start game,φοβερό damage αλλα άκυρο endgame υπερβολικά squishy αν πας full ap(έστω και με rod of ages/bansheils veil)

τώρα δεν ξέρω τι να παίξω,πρωτειμώ ranged/nuker αλλα δεν βλέπω κάποιον που να πεις στο endgame 1vs1 αν τύχει να πετύχεις κάποιον πας με σιγουριά οτι τον έχεις και δεν τρέχεις να κρυφτείς...έτσι λέω να το γυρίσω σε melee,δεν θέλω να παίξω tryndamere αν και τον θεωρώ τοπ,είμαι ανάμεσα σε master yi/garen/xin/irelia/trundle?? για zhao xin το βλέπω...αλλα θέλω το σπίτι μου σε ip για τα runes.έχω μόνο για nuker/ranged dps runes. σκέφτομαι και vayne αλλα έχει φάει ήδη 2 νέρφς και ακόμα γκρινιάζουν και ίσως φάει και 3ο που να την ισωπεδώνει (όπως κάνουν πάντα με τους new chars)

τέσπα θα δω και την leona αν μπορείς να την παίξεις dps melee αλλα το αποκλείω..

Δημοσ.

Φίλε μου μπορεί να σου φανεί γελοίο αλλά πάρα πολύ καλή σε 1 v 1 ειδικά endgame είναι η poppy. Έτσι και βάλεις τον άλλον στην ulti σου, τον έχει πιει. Αν δεν έχεις παίξει και δεν ξέρεις τα skills κλπ δοκίμασε την, θα πάθεις πλάκα από το burst damage που έχει.

Δημοσ.

Η ashe παντως ειναι πολυ δυσκολη.Την εχουν σαν ευκολο χαρακτηρα αλλα δεν βλεπω να την παιρνουν και πολλοι.Οι περισσοτερεοι δεν κανουν πολλα κιλλ με αυτην.Ειναι καλη παντως[καλυτερη ομως ειναι η vayne].,απλα θελει υπομονη στην αρχη να παρεις πολυ gold να βγαλεις γρηγορα το bf sword και μετα να χωνεις αβερτα.Me full attack speed στα runes καλα masterys και πολυ damage στο παιχνιδι[bloodthirster,infinity edge,last whisper]μπορει ευκολα να φτασει χωρις buff και στα 35 λεπτα του παιχνιδιου με 300 attack damage και 1600 attack speed[zeal-phantom dancer].Κρατας αποστασεις παντα και χτυπας με την ulti σου ,παντα πισω απο τους αλλους συμπαικτες σου ,γιατι εισαι 3 hit.Αν το κανεις αυτο θα δεις πολυ καλους αριθμους αλλα αν θες πολλα κιλ πρεπει να παιζεις για ks[κεβεις τα κιλλ]καθως τις περισσοτερες φορες ,αν και παντα κανω το περισσοτερο damage,δεν προλαβαινω το τελευταιο hit[μπορει να χρειαστει να παω πισω ή δεν θα εχω την ταχυτητα που εχουν οι αλλοι],και τις περισσοτερες φορα τελειωνω καθε game με 15 +assist .

Εγω το παω ετσι και βλεπω διαφορες

boots +3 health pots

bf sword [αν κανω καλο farm στην αρχη]αλλιως scepter life steel.

Bloodthirster

ολοκληρωνω την μποτα σε berskeker boots

και μετα ξεκιναω το infinity edge.Τελος zeal-phantom dancer και αμα εχω μαζεψει πολυ γκολντ[αν εχω κανει πολλα κιλλ]ειτε παω γαι τελος σε last whisper [αν η αντιπαλη οαμδα εχει καλα τανκ]ειτε σε bunshees vail αν εχει καλους dps και θελω παραπανω armor helath κτλ.

Δημοσ.

ο corki όντως λένε αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος farmer και έχει αρκετά καλό End game αλλα δεν με τραβάει καθόλου να το παίξω γιατί είναι άσχημος όσο δεν πάει...anivia δεν έχει καθόλου καλό end game και αν γίνει αυτή το main carry συνήθως χάνεται το game.poppy είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή την είχα δοκιμάσει σαν ap build και δεν πήγα καλά,ίσως ξαναδοκιμάσω τώρα. και τους 3 τους έχω του champions.ήθελα κάποιον σαν τον trynd αλλα να μην είναι ο trynd χαχαχα ξέχασα εντελώς την poppy που έχει παρόμοιο Ulti και έχει παρόμοιο closing gap με stun στους τοίχους.παω να δω Builds :P

Δημοσ.

Παίξε Poppy AD και θα πά8εις πλάκα. Δεν έχει τόσο νόημα το AP γιατί το Q της που είναι το βασικό skill της δεν μπορεί να κάνει πάνω από 375 damage, οπότε ποιο το νόημα να το έχεις φτάσει 600 AP και να σκάει και καλά 500; Εγώ της φτιάχνω build ανάλογο του tryn με τη διαφορά ότι παίρνω και trinity force. Μετά κλασικά phantom dancer, Infinity, bloodthirster. Κόβει απίστευτα κομμάτια.

Δες, guide

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/poppy-a-scary-carry-54057

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει τόσο νόημα το AP γιατί το Q της που είναι το βασικό skill της δεν μπορεί να κάνει πάνω από 375 damage

το bonus dmg βάση του HP του αντιπάλου δεν μπορεί να κάνει πάνω από 375 dmg, το βασικό έτσι κι αλλιώς ρίχνει τρελή σφαλιάρα όταν παίζεις AP με MPen και Lichbane...

Δημοσ.

Βάλε dodge runes και θα δείς ότι η απογοήτευση θα περάσει αυτόματα στο αντίπαλιο team ;)

Δημοσ.

θέλω κάποιον με γερό endgame που 1vs1 να τον χώνει τον άλλον

δεν θέλω να παίξω tryndamere αν και επειδη τον θεωρώ τοπ και ειναι ο μονος που μπαινει σε god mode στο end game

φιχντ

αχ ο Jax, μια απογοήτευση...

Ο Jax ειναι καθαρα anti-melee

Γονατιζει ολους τους melee χωρις εξαιρεσεις, για τους casters ομως ειναι ενα ακομα ψωμι στο βουτυρο τους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Βάλε dodge runes και θα δείς ότι η απογοήτευση θα περάσει αυτόματα στο αντίπαλιο team ;)

αν ξέρουν να παίζουν όχι, γιατί θα ρίξουν ένα focus με stun κτλπ και ο Jax θα δει το Χριστό φαντάρο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...