Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο 1000 elo νικαει ο μονοφθαλμος που βρισκεται αναμεσα σε τυφλους

1100 elo πρεπει να ναι κατι σαν τα Βronze III, II, Ι ετσι?

Και παλι φιλε, δεν κανω post το SS για να το παιξω καποιος, τωρα SII ειμαι δλδ ενας μετριοτατος παιχτης, απλως δεν δεχομαι να λες πως κερδιζει ο μονοφθαλμος αναμεσα σε τυφλους. Οχι τουλαχιστον με 30-0.

Εσυ τι tier εισαι? 

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To δεχεσαι η οχι ετσι ειναι

Δεν ειπα οτι το παιζεις καποιος αλλα το επιπεδο στον EUNE στο 1100 elo ειναι πιο ευκολο απο intermediate bots

Gold 1 ειμαι αλλα δεν εχει καμια σημασια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλως δεν δεχομαι να λες πως κερδιζει ο μονοφθαλμος αναμεσα σε τυφλους. Οχι τουλαχιστον με 30-0.

Νταξει μωρε, πες οτι εχεις καταρρακτη...

Επεξ/σία από SOADNICK
Δημοσ.

Eγω στο DotA ημουν το 16χρονο. Ημουν λιγο εριστικος επειδη ημουν καλος αλλα σιγουρα η συμπεριφορα της ηλικιας εχει αλλαξει.

Με αυτα ειπωμενα δεν νομιζω οτι θα επρεπε να βαζεις ολα τα "μικρα" σε ενα καλαθι, ξερω και 25χρονους που συμπεριφερονται χειροτερα.

δεν νομίζω να άλλαξες. το ίδιο τρόλαρες μέχρι πέρσι

Δημοσ.

Account από φρέσκος 30άρης σε Diamond 1 με 50 πόντους, με μόνο 82 Ranked παιχνίδια.

Παίζοντας αποκλειστικά AD Carries και με μια Vayne όπου είχε 16 νίκες σε 16 παιχνίδια.

http://www.lolking.net/summoner/na/42060215

Και κάποιοι λένε για έλο hell και πως περιμένουν να πάει 3 το πρωί για να παίξουν

ώστε να 'χουν πέσει για ύπνο οι 13χρονοι feeders, afkers κτλ. :P

Αν το νιώθεις το game, το νιώθεις, τέλος, δεν 'πα να 'ναι και 3vs5.

Δημοσ.

Σου ευχομαι 3v5 να παιζεις απο δω και περα!

Και οταν θα κανεις ενα double-triple και σε τρωει καποιος γιατι ειναι υπεραριθμοι, να σου γραφει και noob, καθως θα σου σπαει το tower και το inhibitor!

Mου χει συμβει εμενα και να δεις ποσο ωραια αισθάνομουν.

Σοβαρα τωρα το lol δεν φτιαχτηκε για 4v5, ποσο μάλλον 3v5.

Η dota ναι. Εμπαινες με void ανοιγες ulti, παταγες το mask of madnness και δωστου!

Με ενα 4v5 εχεις 75% πιθανότητες να χασεις, με 3v5 95%.

Δημοσ.

Έπαιξα και aram Τι μαλακία είναι αυτή? Μπρος πίσω , 0 στρατηγική , ούτε καν zerg δεν έχει . Από 10 λεπτά μέχρι 1 ώρα χωρίς να έχεις τίποτα ουσιαστικό να κάνεις. Ο χριστός και απόστολος γκλέτσος.

• Like 1
Δημοσ.

Account από φρέσκος 30άρης σε Diamond 1 με 50 πόντους, με μόνο 82 Ranked παιχνίδια.

Παίζοντας αποκλειστικά AD Carries και με μια Vayne όπου είχε 16 νίκες σε 16 παιχνίδια.

Και κάποιοι λένε για έλο hell και πως περιμένουν να πάει 3 το πρωί για να παίξουν

Ναι αλλά είναι ο Wildturtle αυτός, από τα top adc και με μια Caitlyn που σκοτώνει. Όπως έχουν πει και άλλοι, άμα ξέρεις να κάνεις carry, ανεβαίνεις no matter what

Δημοσ.

Έπαιξα και aram Τι μαλακία είναι αυτή? Μπρος πίσω , 0 στρατηγική , ούτε καν zerg δεν έχει . Από 10 λεπτά μέχρι 1 ώρα χωρίς να έχεις τίποτα ουσιαστικό να κάνεις. Ο χριστός και απόστολος γκλέτσος.

Το πιο σπαστικό για μένα έτσι όπως τείνει να εξελιχθεί είναι ότι όλοι πάνε για το ks.Ο άλλος έχει malphite, κάθεται πίσω από τον πύργο, περιμένει να χωθούν τα ψωμιά της ομάδας και όταν δει κάποιον με 200 hp θα χωθεί με q ή με ulti έχοντας full ap build.Στα μισά games τουλάχιστον θα δεις αυτή τη μαλακισμένη συμπεριφορά.Δυστυχώς.

Δημοσ.

Παιδιά, το ARAM είναι ένα VS bots με καλύτερους αντιπάλους. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Ανεγκέφαλο παιχνίδι που όμως σου μαθαίνει σωστά initiates, τυχαίοι χαρακτήρες και καμία ισορροπία αλλά αναγκάζεσαι να μάθεις κάτι επί τόπου, γρήγορο ματς χωρίς περιπλοκές. Τα περί ks ή νεύρων μου είναι παγερά αδιάφορα, ενώ υπάρχει κάποια απλή στρατηγική στις αντεπιθέσεις ή το πότε να αποτελειώσεις 2 - 3 αντιπάλους που είναι χαμηλά για να μην κάνουν respawn και σου γυρίσουν γεμάτοι.

Δημοσ.

Τωρα αληθεια εβαλες high elo παιχτη που ανεβασε ενα account σε λιγα games

για να μας πεις οτι οποιος το εχει, θα ανεβει?

Κατι μας ειπες τωρα....

Ειναι σαν να βαζεις μαθηματικο να λυσει 1+1.

Εasy.

Δεν τον εχεις δει ομως να κανει 2/7 με tristana και να τον κουβαλανε αλλοι.

Δεν παει ετσι ομως.

Αυτοι που φτασανε Plat και Challenger δεν φτασανε σε μια μερα,

απλα τωρα μπορουν να φτασουν ενα  acc και σε μια μερα.

Plus , θα επαιρνε κατι 40αρια και θα ανεβηκε στα μπαμ.

Τι ks μωρε, τι σημασια εχει ποιος θα το παρει το kill..

Το aram δεν φτιαχτηκε για να πας να παιξεις σοβαρα και με plan,

ειναι μονο για χαβαλε, για να ξεσκας απο το rift και για να κανεις trollobuilds.

Τιποτα παραπανω.

Απλα του βαλανε matchmaking για να μην εχουμε τους leavers που ειχαμε στα customs

μιας και περισσοτερη ωρα ετρωγες στο μπες-βγες παρα στο ιδιο το game.

Παντως οταν θες να κραξεις, παντα θα βρεις μια μαλακιτσα και το τοσο θα το κανεις τοσο.

Δημοσ.

Τι ks μωρε, τι σημασια εχει ποιος θα το παρει το kill..

ιδιαιτερη σημασια μπορει να μην εχει αλλα μερικες φορες ειναι τοσο προφανες οτι εγινε με σκοπο που σου εγγυατε insta-rage.

πχ, επαιζα σημερα με vi, πλακωνα εναν ειχα βαλει την ulti μου γιατι αυτος ετρεχε να ξεφυγει και μενει με ελαχιστη ζωη βαζω ignite και τον ακολουθω απο πισω σε περιπτωση που γινει μαλακια, και τσααακ πεταγεται μια tristana απ το τιποτα και τον σκοτωνει, χωρις να τον ειχε κτυπησει καν προηγουμενως του γραφω στο chat what are you doing, I wasted ulti + ignite. και απανταει hohoho LOL I will do this to your mom too HAHAHAHAHAAHHAH

Τι σκατα λες/κανεις? Εντωμεταξυ δεν ειχαμε "προηγουμενα" εγω επαιζα solo top αυτος bot.

Δημοσ.

Εμενα μονο το βρισιδι θα με ενοχλοσε οχι το kill...στο κατω κατω το adc το πηρε..και εγω αν ημουν πισω ή ειχα σκορ του τυπου 0-1-8 με adc θα το επαιρνα. Και παλι ομως δεν με νοιαζει ας μου βριζουν και ολο το σοι .. η απαντηση που θα εγραφα στο chat θα ηταν κατι σαν "haha ok u should do this to my all relatives"

Δημοσ.

Του λες οτι θα ελεγες σε ενα παιδακι.
Του εξηγεις οτι ηταν μαλακια αυτο που εκανε και πας παρακατω.

Βεβαια εγω μιλουσα για το aram αλλα και στο rift δεν παιζει να τσακωθω/νευριασω για ενα kill.

Ενταξει αυτο που περιεγραψες ηταν οντως ks, αλλα τι να κανουμε.
Να σου πω την αληθεια προτιμω μια fed tristana. hue.

Το εχω κανει και εγω καταλαθος (απο αφηρημαδα) αλλα παντα ζητω συγνωμη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...