Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κανενα συμπερασμα

Η ηλικια τα λεει ολα 

Google is your friend αν θες να μαθεις τι εστι ο καθενας

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To ίδιο είναι. Όταν κάνεις πάνω από 2 ήττες σερί αρχίζει και σε βάζει με άτομα σε losing streak. Το ανάποδο συμβαίνει με νίκες.

Μεγαλη ραδιο αρβυλα το παραπανω αλανια μου. Δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. 

Δημοσ.

φυσικα και η ηλικια δεν σημαινει κατι απλα απο εστω και απο τη διχρονη εμπειρια μου στο παιχνιδι βλεπω οτι τα περισσοτερα παιδια 12-16 χρονων θα μπουν να ριξουν το βρισιδι τους να φλαμαρουν και να το παιξουν προ στην υπολοιπη παρεα που μαζευονται στο σκαιπ η στο ιντερνετ καφε. Τουλαχιστον ας παιζουν μονο νορμαλ και να μην μπαινουν ρανκ με το που πανε 30. Και ειναι αληθεια οτι το μυαλο τους δεν ειναι ωριμο για να παιξει σοβαρα σε αυτην την ηλικια και να ακολουθει καποια objectives και αρχες των teamfights που εξασφαλιζουν την νικη. Οσο για αυτους που ειναι chalenger σε μικρη ηλικια απλα ειναι καλοι σε αυτο που κανουν και αποτελουν εξαιρεση οταν απο τους 100+ εφηβους οι 3 παιζουν καλα. Μην με παρεξηγησετε δεν κατηγορω κανεναν απλα λεω αυτα που βλεπω παιρνο

ντας παραδειγμα ακομα και απο τον εαυτο μου. Οταν ξεκινησα να παιζω στα 19 μου ημουν πολυ νευρικος αλλα εστω και μετα απο αυτα τα δυο χρονια τωρα

στα 21 μου μεσα σε αυτο το διαστημα εχω καταλαβει πολλα λαθη μου. Αυτο συμβαινει επειδη το παιχνιδι στηριζεται σε δεξιοτητες και στρατηγικη τα οποια δουλευονται σταδιακα με το χρονο και ετσι διαμορφωνεις και τον χαρακτηρα σου στο παιχνιδι.

Δημοσ.

Ωρες ωρες ντρεπομαι που παιζω lol και ειμαι 26!

Με κανουν add κατι 13-14 χρονων παιδακια και ακουω ποσο σαπια ειναι η ζωη και βαριουνται δεν εχουν τι να κανουν λενε.

Ποσο τα λυπαμαι!

Αλλα και fuck yeah ποσο χαιρομαι που μεγαλωσα αλλιως με το να γυριζω την βιντεοκασετα πισω για να δω κατι και την κασετα απο το walkman με το στυλο!

Παλι καλα που δεν υπηρχε lol και dota στην ηλικια μου!

• Like 5
Δημοσ.

Eγω στο DotA ημουν το 16χρονο. Ημουν λιγο εριστικος επειδη ημουν καλος αλλα σιγουρα η συμπεριφορα της ηλικιας εχει αλλαξει.

Με αυτα ειπωμενα δεν νομιζω οτι θα επρεπε να βαζεις ολα τα "μικρα" σε ενα καλαθι, ξερω και 25χρονους που συμπεριφερονται χειροτερα.

Δημοσ.

το 90% πλεον των πιτσιρικαδων που παιζουν ειναι εριστικοι , κακοι και με καμια ιδεα για το παιχνιδι

Ειναι αυτοι που εχουν ονοματα στο facebook τυπου "Μικρος Εκτελεστης" αλλα και "Ξανθος Δολοφονος" και γραφουν με τον γνωστο καθυστερημενο τροπο που αν εισαι πανω απο 22 δεν βγαζεις κανενα νοημα οταν το διαβαζεις

Κρεμασμα στην Ομονοια

• Like 2
Δημοσ.

το 90% πλεον των πιτσιρικαδων που παιζουν ειναι εριστικοι , κακοι και με καμια ιδεα για το παιχνιδι

Ειναι αυτοι που εχουν ονοματα στο facebook τυπου "Μικρος Εκτελεστης" αλλα και "Ξανθος Δολοφονος" και γραφουν με τον γνωστο καθυστερημενο τροπο που αν εισαι πανω απο 22 δεν βγαζεις κανενα νοημα οταν το διαβαζεις

Κρεμασμα στην Ομονοια

χαχαχα ! ++++

Δημοσ.

Οταν εισαι silver,plat,gold,chalenger V δεν μπορεις να πεσεις κατηγορια. ex. απο silver ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ   να πας bronze οποτε μην αγχωνεσαι για αυτο.

Πέφτεις από inactivity, κάπου στις 2-3 βδομάδες δεν θυμάμαι ακριβώς

Δημοσ.

Αυτό για την ηλικία το είπα καθαρά για τον τρόπο που μιλάνε και συμπεριφέρονται άμα κάτι δεν πάει όπως το θέλουν. Δεν αναφέρομαι καθόλου στο skill. Δε με νοιάζει να χάσω 10 παιχνίδια στη σειρά. Δε με χαλάει αυτό. Με χαλάει ότι σε κάθε ένα από αυτά τα χαμένα παιχνίδια θα υπάρχει στην καλύτερη ένας που θα βρίζει μάνες, θα βιάζει γιαγιάδες και θα σκοτώνει πατεράδες γιατί του pushαρες το lane ή γιατί failαρες το smite κλπ. Ή άμα feedαρει του πεις κάτι τύπου "φίλε είναι καλύτερος ο άλλος, προσπάθησε απλά να φαρμάρεις όσο μπορείς χωρίς να χτυπιέστε όσο γίνεται" και σου απαντάει "you wont tell me what to do! i fucked your mom so i can do w/e i want" εκεί τι να πεις; τι να νιώσεις; Πώς και πόσο να προσπαθήσεις να κερδίσεις το παιχνίδι by being positive;

+1 για την Ομόνοια!

Επίσης έχω 16χρονο ξάδερφο που παίζει και τον βλέπω καμιά φορά και άμα οι άλλοι failαρουν νευριάζει (δικαιολογημένα, οκ) και αρχίζει καντήλια κλπ. Εγώ γελάω εκείνη τη στιγμή αλλά του λέω

"ρε μαλάκα, μη γράφεις τέτοια"

"και τι να κάνω;" μου λεει

"απλά παίξε, μη γράφεις τίποτα. θα το χάσετε έτσι και αλλιώς. Δε βοηθάει κάπου να τους βρίζεις"

"άσε μας μωρέ με τους noobαδες που έχουν αγοράσει το account από ebay και με γαμάνε τώρα" μετά το game ρεπορτ όλους κλπ με description ebay account :P

Εννοείται ότι όλες αυτές οι σκέψεις και τα συναισθήματα και ο πόθος να γίνουν perma ban αυτοί οι "noobαδες" μου περνάν και μένα από το μυαλό, αλλά έχω την ωριμότητα (ας πούμε) να συγκρατηθώ και να μη ξεσπάσω (καλά δεν είμαι και άγιος, έχω ρίξει και εγώ καντήλι αλλά ποτέ μητέρες, καρκίνους κλπ άντε κάνα "τράβα κάνε uninstall" και τέτοια :P )

Δημοσ.

Με περιπου 5 νικες σερι ανεβαινω σε Silver1 και νικαω αλλο ενα game και απο 0 πονους παω 6 :whistle: Ειχα την εντυπωση οτι αμα εχεις σερι νικων σου δινει πολλους.Αν και δεν εχω παραπονο γιατι πριν ανεβω μου τους εδινε απλοχερα.

Δημοσ.

Ουφ, άντε να περάσει το Πάσχα να πάνε σχολείο ή στις σχολές τους οι feeders και λοιποί κόπανοι γιατί με βλέπω να (ξανα)πέφτω division. 2/2 παιχνίδια όπου είτε το mid είτε o jungler να είναι 1/7/2 ή κάτι παρόμοιο (με όλα τα deaths να είναι σε λωρίδες, έτσι για να είμαστε σίγουροι ότι δε θα πάνε χαμένα) και οι υπόλοιποι να τρέχουν στη ζούγκλα χωρίς wards.

Ξέρετε τι είναι να βγάζεις το carry σου με 5 - 0 από τη λωρίδα, το αντίπαλο carry να έχει 0-4-0, και να χάνεις το ματς εύκολα?

Δημοσ.

Χρονια πολλα σε ολους!
Χριστος Ανεστη!

Τωρα στα δικα μας!

Παιδια καταλαβα μετα απο λιγο καιρο gaming se ranked πως δεν υπαρχει elo hell.
Απλως φτανει μια στιγμη που δεν μπορεις να κανεις carry  το game σου για τους Χ, Ψ λογους (troller, afk, noob κτλπ)
Για τους απιστους αυτης της οπτικης παραθετω ενα SS απο δικο μου game στο Season 2 Ending:

Εννοειται πως θα εχεις και games που θα παιξεις σκατα, χαλια, θα κανεις βλακειες, αλλα αν δεεεεεν τραβαει, φταις εσυ.

Επισης, τι σας λεει το meta top lane assasin - mid lane assasin - tank jungle - support - adc με BT/LW/Boots/Mallet/BoRK/ GA ή Warmogs?
το εχω δει 1-2 φορες και κατα γενικη ομολογια τα σπαει..

post-257477-0-23855500-1367842857_thumb.jpg

Δημοσ.

Ουφ, άντε να περάσει το Πάσχα να πάνε σχολείο ή στις σχολές τους οι feeders και λοιποί κόπανοι γιατί με βλέπω να (ξανα)πέφτω division. 2/2 παιχνίδια όπου είτε το mid είτε o jungler να είναι 1/7/2 ή κάτι παρόμοιο (με όλα τα deaths να είναι σε λωρίδες, έτσι για να είμαστε σίγουροι ότι δε θα πάνε χαμένα) και οι υπόλοιποι να τρέχουν στη ζούγκλα χωρίς wards.

Ξέρετε τι είναι να βγάζεις το carry σου με 5 - 0 από τη λωρίδα, το αντίπαλο carry να έχει 0-4-0, και να χάνεις το ματς εύκολα?

Πολλές φορές μου έχει τύχει να τον βγάλω με 5-0 ακόμα και με πολύ καλύτερο score και να μην το νιώθει καν. Να παίζω 1η φορά Leona σε Ranked (έκανα switch με το πρώτο pick και είχε πάρει leona :P ) και να του δίνω kill στο πιάτο και να μην μπορεί να τα πάρει. Ευτυχώς το πήραμε στο τέλος.

Btw, με trollάρει η Riot. Μπαίνω ranked με ένα παιδί Bronze 1 (και εγώ εκεί είμαι) και μου δίνει 22 LP. Μπαίνω μετά με τον αδερφό του που είναι silver 3 και μου δίνει 4 LP. GG Riot

Δημοσ.

Χρονια πολλα σε ολους!

Χριστος Ανεστη!

Τωρα στα δικα μας!

Παιδια καταλαβα μετα απο λιγο καιρο gaming se ranked πως δεν υπαρχει elo hell.

Απλως φτανει μια στιγμη που δεν μπορεις να κανεις carry  το game σου για τους Χ, Ψ λογους (troller, afk, noob κτλπ)

Για τους απιστους αυτης της οπτικης παραθετω ενα SS απο δικο μου game στο Season 2 Ending:

Εννοειται πως θα εχεις και games που θα παιξεις σκατα, χαλια, θα κανεις βλακειες, αλλα αν δεεεεεν τραβαει, φταις εσυ.

Επισης, τι σας λεει το meta top lane assasin - mid lane assasin - tank jungle - support - adc με BT/LW/Boots/Mallet/BoRK/ GA ή Warmogs?

το εχω δει 1-2 φορες και κατα γενικη ομολογια τα σπαει..

Στο 1000 elo νικαει ο μονοφθαλμος που βρισκεται αναμεσα σε τυφλους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...