Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορώ πως το Dominion θεωρείται λιγότερο fun. Το χετε χάσει μου φαίνεται

Στο aram δεν σκέφτεσαι για να καταφέρεις κάποιο "objective", έχει μόνο μπουκέτα.Ε όσο και να πεις έχει την πλάκα του κι αυτό.Πέραν της πλάκας όμως εγώ θεωρώ ότι βοηθάει τα μέγιστα να μάθεις κάποιους παίχτες γρήγορα στα βασικά τουλάχιστον και να νιώθεις λίγο πως πρέπει να αντιδράς σε teamfight.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα χρονια πολλα χριστος ανεστη. Επειδη Ειμαι νεος παικτης στο λολ μπορει να μου στηλει κανεις τα. Daily free gifts οσοι ειβαι πανω απο 20 lvl? Σας ευχαριστω οσοι θελησετε να στειλετε. Το username μου ειναι AEONPrince

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Καλησπερα χρονια πολλα χριστος ανεστη. Επειδη Ειμαι νεος παικτης στο λολ μπορει να μου στηλει κανεις τα. Daily free gifts οσοι ειβαι πανω απο 20 lvl? Σας ευχαριστω οσοι θελησετε να στειλετε. Το username μου ειναι AEONPrince

Come again?

Δημοσ.

Daily free gifts??? είμαι 30 και πρώτη φορά το ακούω.. Τι είναι αυτό ρε παιδιά?

Δημοσ.

Αχ θα σας σκοτωσω. Εχουμε πει οταν εισαι σε losing streak σε βαζει κυριως με ατομα που ΧΑΝΟΥΝ για αυτο περιμενεις να φυγει το losing streak (ποτε φευγει; σε 24ωρο αμα μπεις μια χαρα εισαι) Οταν εισαι silver,plat,gold,chalenger V δεν μπορεις να πεσεις κατηγορια. ex. απο silver ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ   να πας bronze οποτε μην αγχωνεσαι για αυτο.

Ξέρω ότι δεν πρόκειται να πάω Bronze απλά το πήρα ζεστά το θέμα γιατί μέσα σε 2 μέρες ανέβηκα 3 tier εκεί που δεν ξεκολλούσα από το Bronze και ξενέρωσα λίγο...Ξέρω για το loosing streak αλλά δεν ήταν συνεχόμενα 9 games.Ήταν 4-5 και την άλλη μέρα τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

To ίδιο είναι. Όταν κάνεις πάνω από 2 ήττες σερί αρχίζει και σε βάζει με άτομα σε losing streak. Το ανάποδο συμβαίνει με νίκες.

Δημοσ.

To ίδιο είναι. Όταν κάνεις πάνω από 2 ήττες σερί αρχίζει και σε βάζει με άτομα σε losing streak. Το ανάποδο συμβαίνει με νίκες. 

Και πότε να ξαναμπώ δηλαδή αν πάρω 3 defeat σερί?

Δημοσ.

Την άλλη μέρα, ή να παίξεις άλλο mode (ARAM, Dominion, Normal, Ranked) γιατί έχουν ανεξάρτητα MMR. Και καλύτερα να σταματάς στις 2.

Δημοσ.

Και καλύτερα να σταματάς στις 2.

Αυτό δε θα το έλεγα. Βασικά άμα μπορείς και θέλεις, να παίζεις μετά τις 2, γιατί τότε τα 15χρονα έχουν πέσει για ύπνο γιατί έχει σχολείο ή/και ο μπαμπάς φωνάζει. Εννοείται ΠΣΚ δε παίζεις (άντε Κυριακή μετά τις 2 χαχαχαχα)

EDIT: Μόλις συνειδητοποίησα ότι μιλάτε για 2 σερί ήττες και όχι για ώρα :rolleyes: (fail...).  oh well...το post μου ισχύει παρόλα αυτά :D

Δημοσ.

Σύμφωνα με εσένα εγώ που είμαι 17 δεν θα έπρεπε να παίζω? Εξάλλου μιλάμε για παιχνίδι άρα παιδιά θα παίζουν.

Δεν παίζει ρόλο η ηλικία.Best Riven NA είναι 14-15 και ήταν challenger το παιδί και τώρα Diamond I.

XJ9 16 χρονών και ήταν πρώτος στον NA όταν υπήρχε elo.

Azingy σχετικά μικρός σε ηλικία και από τους καλύτερους jungler.

Δεν έχει σχέση η ηλικία πιστεύω αλλά αν πέρνεις στα σοβαρά το παιχνίδι και προσπαθείς να βελτιωθείς ή όχι.

Δημοσ.

Απορώ πως το Dominion θεωρείται λιγότερο fun. Το χετε χάσει μου φαίνεται

Χθες βράδυ το ανακάλυψα, παραλίγο να χάσω την Ανάσταση. Αρρώστια, καμία σχέση με το Dominion, pure ξυλίκι, zerg και άγιος ο Θεός!

Δημοσ.

Σύμφωνα με εσένα εγώ που είμαι 17 δεν θα έπρεπε να παίζω? Εξάλλου μιλάμε για παιχνίδι άρα παιδιά θα παίζουν.

Δεν παίζει ρόλο η ηλικία.Best Riven NA είναι 14-15 και ήταν challenger το παιδί και τώρα Diamond I.

XJ9 16 χρονών και ήταν πρώτος στον NA όταν υπήρχε elo.

Azingy σχετικά μικρός σε ηλικία και από τους καλύτερους jungler.

Δεν έχει σχέση η ηλικία πιστεύω αλλά αν πέρνεις στα σοβαρά το παιχνίδι και προσπαθείς να βελτιωθείς ή όχι.

Tυχαιο που και οι 3 που αναφερεις ειναι γαμοσπιτοι σαν ατομα?

Δεν νομιζω

• Like 1
Δημοσ.

Tυχαιο που και οι 3 που αναφερεις ειναι γαμοσπιτοι σαν ατομα?

Δεν νομιζω

Για να πω την αλήθεια ο XJ9 όντως φένεται κωλόπαιδο για τους άλλους δεν ξέρω.

Δηλαδή όποιος είναι μικρός και καλός είναι γαμώσπιτος 100%.(Αφού δεν είναι τυχαίο όπως λες)

Αυτό είναι το συμπέρασμα?

Ή με το να χαρακτηρίζεις έτσι κάποιους δείχνεις ανώτερος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...