Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα αμαν να φύγω από το Bronze και μόλις έφυγα άρχισα να ανεβαίνω.Πήγα Silver III και ~50 pts και από εχθές έχω χάσει 9 games in a row και πήγα Silver IV και 0 pts και κοντεύω να πέσω.Δεν λέω ότι φταίνε πάντα οι άλλοι έκανα και εγώ χάλια games αλλά και η ομάδα δεν πήγαινε πίσω.

Έχω μια απορία.Γιατί όταν παίζω πολύ καλά μερικές φορές η ομάδα είναι χάλια και όταν παίζω χάλια ποτέ η ομάδα δεν παίζει καλά?

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Περιεργη καμερα εχει το ARAM.

Χριστιανα, σαν γενικα tips (οχι απαραιτητα για τη Lissandra γιατι εχω να παιξω καιρο και δεν την εχω δει).

Αν ειναι να αγορασεις stacking items (Rod of Ages, Tear και οτι φτιαχνεται απο αυτο - ειναι τα κυρια δυο) καλυτερα να το κανεις οσο το δυνατο νωριτερα. Αν αγορασεις RoA πχ στο 40 δεν θα παρεις ποτε τα full benefit.

Aν σκοπευεις να πας για το Morellonomicon, προτεινω chalice - μορελο και μετα αλλα items, μπορεις να κλεισεις το Athenes πιο μετα.

Οι MR Runes στα μπλε στο mid ειναι must τον τελευταιο χρονο. Απο τοτε που το Mid σταματησε να ειναι το Kill lane και εγινε το Push/Gank lane.

Στους μαγους το Void Staff ειναι ιδιας περιπου σημασιας με το Last Whisper στα AD. Πρεπει να το κανεις μετα απο τα πρωτα 1-2 damage items γιατι το meta ειναι να ειναι αρκετα tanky και δεν ειναι ποτε καλο να μπορει να σε αγνοησει το tankline τους.

Ο μονος ηρωας που παιζει το Twin Shadows στο παιχνιδι ειναι ο TF (για να μπορεσει να πιασει τη καρτα στο gank) και τα support οταν το team τους δεν εχει καλο engage. Πιστευω η Lissandra δεν το χρειαζεται.

Αν εχεις προβλημα με το range της, ριξε μια ματια στα Ms quints. Συνηθως λυνουν το προβλημα του range στους AP ηρωες. Dunno αν τα χρειαζεται αλλα εχει να κανει με το Playstyle I guess.

A και εχεις κανει ενα misstype στα skill leveling, πρεπει να ειναι το R > all :P

Kαι παιδες, keep it civil ε

Καλά εννοείται ότι R > all και στο level 6,11 και 16 εννοείται ότι δεν ανεβάζεις κάτι άλλο πέρα από την Ultimate. Το Rod of Ages το δοκίμασα σε πρόσφατο match στην αρχή αλλά δεν δίνει τα stats που θέλω. Καλύτερα είμαι με το Athene's μιας και μου δίνει το mana regen που η Lissandra χρειάζεται οπωςδήποτε. Όσο για το Twin Shadows το σκέφτηκα πολύ καλά πριν το βάλω στο guide μιας και δεν το συνηθίζουν πολλοί. Παρόλα αυτά, αν δοκιμάσεις την Lissandra θα δεις πόοοσο ενοχλητικά αργή είναι. Πιστεύεις ότι το Rylai's θα ήταν καλό πάνω της για να την κάνει λίγο πιο tanky? Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί δεν δίνει τα stats που θέλω αλλά το σκεφτόμουν μια μέρα.

Δημοσ.

Καλά εννοείται ότι R > all και στο level 6,11 και 16 εννοείται ότι δεν ανεβάζεις κάτι άλλο πέρα από την Ultimate. Το Rod of Ages το δοκίμασα σε πρόσφατο match στην αρχή αλλά δεν δίνει τα stats που θέλω. Καλύτερα είμαι με το Athene's μιας και μου δίνει το mana regen που η Lissandra χρειάζεται οπωςδήποτε. Όσο για το Twin Shadows το σκέφτηκα πολύ καλά πριν το βάλω στο guide μιας και δεν το συνηθίζουν πολλοί. Παρόλα αυτά, αν δοκιμάσεις την Lissandra θα δεις πόοοσο ενοχλητικά αργή είναι. Πιστεύεις ότι το Rylai's θα ήταν καλό πάνω της για να την κάνει λίγο πιο tanky? Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί δεν δίνει τα stats που θέλω αλλά το σκεφτόμουν μια μέρα.

Νομιζω οτι θα κανει overlap το Rylais αφου εχει ηδη CC στα περισσοτερα ability. To Liandry's φαινεται πολυ καλο. Παιζει να το rushαρα μετα το Mana Regen item. Και ξαναπροτεινω τα MS quints

Δημοσ.

Είναι αρκετά ακριβά όμως. Θέλω να τα πάρω και εγώ για ryze αλλά δεν βγαίνω :D

30t5i4i.jpg

Καλό το build που έχει κάνει στην Caitlyn? Συνεχώς διαφωνούμε. Εγώ προτείνω Bloodthirster/BotRK - Infinity - Phantom Dancer - LW - Defensive Item ανάλογα την περίσταση - Μπότες AS με Furor

Δημοσ.

Δεν είχε από την αρχή αυτό το build. Πήγε full dmg στην αρχή και μετά το γύρισε σε αυτό το OP build :D

Δημοσ.

Το δώρο τι θα ειναι?

O ίδιος o champ (παίχτης) θα τον στείλω σε 1 τυχερό μέσω gift από το lol 

Δημοσ.

Zyra και Sona κερδίζουν ουσιαστικά μόνες τους ένα ARAM 4v5. Ο Kog ήταν afk από την αρχή, ο Gangplank μας ήταν του σκοινιού και του παλουκιού (πάλι καλά που ήθερε πώς να κάνει το ulti του) και ο Twitch έπαιζε silent assassin στο Summoner's Rift. Πάλι καλά που σε ulti Zyra + Sona ήξερε να κάνει δεξί κλικ.

Ζούμε μεγάλες στιγμές κύριοι!

Δημοσ.

Έκανα αμαν να φύγω από το Bronze και μόλις έφυγα άρχισα να ανεβαίνω.Πήγα Silver III και ~50 pts και από εχθές έχω χάσει 9 games in a row και πήγα Silver IV και 0 pts και κοντεύω να πέσω.Δεν λέω ότι φταίνε πάντα οι άλλοι έκανα και εγώ χάλια games αλλά και η ομάδα δεν πήγαινε πίσω.

Έχω μια απορία.Γιατί όταν παίζω πολύ καλά μερικές φορές η ομάδα είναι χάλια και όταν παίζω χάλια ποτέ η ομάδα δεν παίζει καλά?

Αχ θα σας σκοτωσω. Εχουμε πει οταν εισαι σε losing streak σε βαζει κυριως με ατομα που ΧΑΝΟΥΝ για αυτο περιμενεις να φυγει το losing streak (ποτε φευγει; σε 24ωρο αμα μπεις μια χαρα εισαι) Οταν εισαι silver,plat,gold,chalenger V δεν μπορεις να πεσεις κατηγορια. ex. απο silver ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ   να πας bronze οποτε μην αγχωνεσαι για αυτο.

Δημοσ.

Πάντως τα ARAM έχουν φάση για να δοκιμάζεις alternative builds. Hextech, guinshoos corky τους έσκισα. 

Απορώ πως το Dominion θεωρείται λιγότερο fun. Το χετε χάσει μου φαίνεται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...