Walkingchaos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Παιδιά ο χρήστης Glamorous που έχει την φωτό που έχω στο gameworld.gr δεν είμαι εγώ, να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Κι αλλο 14ημερο μπαν! 14 μαϊου Time to play στον West τωρα με το 16lvl Προσεχε λιγο τωρα ,αν φας και αλλο παιζει να ειναι perma ban,προσοχη
nasos o psaras Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Ελπίζω να έχετε δοκιμάσει την Lissandra. Εμένα μου φάνηκε πολύ ΟP αν και το range της είναι λίιιγο μικρό και εκτός από αυτό το mana της τελειώνει γρήγορα αν δεν αγοράσετε τα κατάλληλα αντικείμενα. Με το chalice βρήκα πάντως την χρυσή τομή. Όπως και να έχει επειδή ξέρω ότι αρέσουν πολύ τα guides μου σε αυτό το forum , έγραψα ένα για την Lissandra το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ. Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας για το guide και τα αντικείμενα που χρησιμοποίησα. (http://www.gameworld.gr/columns/critical-hit/item/13208-league-of-legends-lissandra-guide) lissandra δεν εχω παιξει για να εχω συγγεκριμενη γνωμη. γενικα στο gold που την εχω πετυχει για να κανει dmg πρεπει να παει κοντα στον αλλον και δεν εχει χασει ποτε lane οσες φορες την εχω πετυχει.τωρα για τα αντικειμενα το Chalice ειναι καλο αντικειμενο για το μανα και την αντισταση μαγειας αλλα το upgrade του υπαρχουν πλεον πολυ ποιο χρισιμα απο αυτο γιαυτο και το αποφευγουν.΄συνηθος πανε για tear που ειναι και αυτο καλη πιγη για μανα και εχει και πολυ καλη αναβαθμιση archangel staff. το rod δεν ειναι καλο αντικειμενο για last γιατι θελει 20 λεπτα να στακαρει πληρος και ο κυριος λογος που φτιαχνουν rod ειναι το catalyst που σου δινει πολυ sustain στο early game. στα game μ οσοι επαιξαν liss το βγαλανε πρωτο.αμα εχει τοσο θεμα με το μανα στην αρχη δεν ειναι αναγκη να παρεις δυο Faerie charm μπορεις να παρεις ενα και κανα δυο μανα potion που θα σ ερθουν και ποιο φτηνα για να παρεις περισοτερα potion για το life για να εχεις κλτερο sustain στο lane.το Morellonomicon ειναι πολυ καλο αντικειμενο για cdr και εχει και καλα stats για μανα regen και ap.την ulty σου την κανεις συνηθως για να κανεις burst dmg καποιον το active του zhonya's απο την στιγμη που για να κανεις full dmg πρεπει να πας κοντα ειναι ιδιεταιρα χρησιμο.επισεις αν ο αντιπαλος ειναι ad συνηθος το πρωτο σοβαρο αντικειμενο ειναι το zhonya's .επειδι η liss πρεπει να παει κοντα καλο αντικειμενο θα ηταν και το αbyssal scepter αν εχεις προβλημα με ap burst dmg οπως le blank lux και γενικα ap .τα dorans rings ειναι καλες πιγες μανα στο early game αρκει να κανεις last hit και σου δινουν και ενα καλο boost sto hp και ap (παραπανω απο δυο ειναι υπερβολη συνηθος ενα ειναι αρκετο κατα τη γνωμη μ παντα) αλλα αμα φτοιαξεις catalyst ειναι περιτα και δεν περνεις καθολου.τωρα για τισ μποτες ποτε τις περνουμε ειναι σχετικο το mid ειναι πολυ μικρο lane και η liss εχει πολους μιχανισμους διαφιγης αποτε αν δεν roamareis πολυ δεν ειναι απαρετιτες στο lane χωρις να ειναι κακο να τις αγορασεις οταν μπορεις αλλα αμα φτιαχνεις catalyst μην το καθιστερησεις για μποτες πχ . αυτα 1
mpasketpro Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Προσεχε λιγο τωρα ,αν φας και αλλο παιζει να ειναι perma ban,προσοχη Τι προτεινεις να κανω ; Ignore ολους τους παιχτες; Τι να κανω ;
nasos o psaras Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Τι προτεινεις να κανω ; Ignore ολους τους παιχτες; Τι να κανω ; σταματα το flame αν το ignore βοηθαει ναι καντο. perma ban νομιζω μονο για flame μπορεις να φας
mpasketpro Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Απο δω και περα κουβεντα με τα ζωακια της σιλβερ. Αντε να φυγω απ'το χελλ
headbanger Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 χθες ο vman εξηγούσε στο stream του την Liss. αν και καμένος ο τύπος είναι απολαυστικός στο stream του. 1
GFrame Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) έμενα με ξενερώνει υπερβολικά που τους νέους champs τους βγάζουν με 7800ip. Έχω να την πάρω αλλά δεν αξίζει να περιμένω μια βδομάδα να πέσει στα 6300Ip?? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2013 από GFrame
mpasketpro Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 6300 εννοεις και περιμενε μωρε! Μια εβδομαδα ειναι.
Κάβουρας Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 σταματα το flame αν το ignore βοηθαει ναι καντο. perma ban νομιζω μονο για flame μπορεις να φας Όχι γίνεται και για leave.Tο έχει πάθει ένας γνωστός μου από τα πολλά ragequits. 1
Tobajara Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Είναι εθιστικό πάντως το ρημάδι το ARAM Γρήγορο, ένταση, ψιλοανεγκέφαλο, ασόβαρο, άσε που μπορεί να μάθει κάτι στα ζώα για το πώς και πότε ξεκινάει ένα teamfight. Από ισορροπία δεν το συζητάμε καν, ενώ κερδίζει η ομάδα που έχει Sona. 1
Zahariel Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Περιεργη καμερα εχει το ARAM. Χριστιανα, σαν γενικα tips (οχι απαραιτητα για τη Lissandra γιατι εχω να παιξω καιρο και δεν την εχω δει). Αν ειναι να αγορασεις stacking items (Rod of Ages, Tear και οτι φτιαχνεται απο αυτο - ειναι τα κυρια δυο) καλυτερα να το κανεις οσο το δυνατο νωριτερα. Αν αγορασεις RoA πχ στο 40 δεν θα παρεις ποτε τα full benefit. Aν σκοπευεις να πας για το Morellonomicon, προτεινω chalice - μορελο και μετα αλλα items, μπορεις να κλεισεις το Athenes πιο μετα. Οι MR Runes στα μπλε στο mid ειναι must τον τελευταιο χρονο. Απο τοτε που το Mid σταματησε να ειναι το Kill lane και εγινε το Push/Gank lane. Στους μαγους το Void Staff ειναι ιδιας περιπου σημασιας με το Last Whisper στα AD. Πρεπει να το κανεις μετα απο τα πρωτα 1-2 damage items γιατι το meta ειναι να ειναι αρκετα tanky και δεν ειναι ποτε καλο να μπορει να σε αγνοησει το tankline τους. Ο μονος ηρωας που παιζει το Twin Shadows στο παιχνιδι ειναι ο TF (για να μπορεσει να πιασει τη καρτα στο gank) και τα support οταν το team τους δεν εχει καλο engage. Πιστευω η Lissandra δεν το χρειαζεται. Αν εχεις προβλημα με το range της, ριξε μια ματια στα Ms quints. Συνηθως λυνουν το προβλημα του range στους AP ηρωες. Dunno αν τα χρειαζεται αλλα εχει να κανει με το Playstyle I guess. A και εχεις κανει ενα misstype στα skill leveling, πρεπει να ειναι το R > all Kαι παιδες, keep it civil ε
Κάβουρας Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Παίδες το elo decay πως λειτουργει; Είχα να μπω καιρό και με έριξε bronze 5... Τώρα είμαι silver 3 και δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το ανεβάσω γρήγορα.Btw DAT TRUNDLE DANCE
GFrame Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Είναι εθιστικό πάντως το ρημάδι το ARAM Γρήγορο, ένταση, ψιλοανεγκέφαλο, ασόβαρο, άσε που μπορεί να μάθει κάτι στα ζώα για το πώς και πότε ξεκινάει ένα teamfight. Από ισορροπία δεν το συζητάμε καν, ενώ κερδίζει η ομάδα που έχει Sona. όντως από τότε που βγήκε δεν έχω σταματήσει να το παίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις