LuNaTiC Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ε κλασικα, οπου γαμος και χαρα, ο ελληνας πρωτος. Bronze 1 streamer, Silver 1 streamer και δωστου.. Λες και εχουν κατι να μας προσφερουν. Απλα την πλακα τους κανουν και κρατανε τους followers με paysafe. Έχεις δει έλληνα streamer που ο σκοπός του είναι να κρατάει τους followers με paysafe? Είσαι μέσα στην ανακρίβεια και btw αν δε καταλαβαίνεις τον λόγο και την χρησιμότητα ενός stream (Πέρα από την προσωπική ελευθερία του καθενός να κάνει ότι γουστάρει και την καύλα του ...) καλύτερα να μη το σχολιάζεις. 1
nasos o psaras Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δεν υπαρχει ουτε μια ελληνικη ομαδα που να ειναι στο επιπεδο μετριων ευρωπαικων ομαδων.Καλα με αμερικανικες καλυτερα μην πουμε τιποτα,ειμαστε πολυ πισω. οι ευρωπαικες ειναι μακραν καλυτερες απο τις αμερικανικες 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 οι ευρωπαικες ειναι μακραν καλυτερες απο τις αμερικανικες Ειπα μετριες ευρωπαικες.Κατι γαλλικες κτλ που κανανε πλακα στις ελληνικες.
sistah Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Έχεις δει έλληνα streamer που ο σκοπός του είναι να κρατάει τους followers με paysafe? Είσαι μέσα στην ανακρίβεια και btw αν δε καταλαβαίνεις τον λόγο και την χρησιμότητα ενός stream (Πέρα από την προσωπική ελευθερία του καθενός να κάνει ότι γουστάρει και την καύλα του ...) καλύτερα να μη το σχολιάζεις. Αμε, εχω ηδη 2 στον νου μου. Προσωπικα δεν εχω τιποτα να δω απο silver και Gold ελληνες streamers αρα δεν βλεπω καποια χρησιμοτητα. Κατα τα αλλα, ας κανει οτι γουσταρει ο καθενας οπως λες.
LuNaTiC Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Αμε, εχω ηδη 2 στον νου μου. Προσωπικα δεν εχω τιποτα να δω απο silver και Gold ελληνες streamers αρα δεν βλεπω καποια χρησιμοτητα. Κατα τα αλλα, ας κανει οτι γουσταρει ο καθενας οπως λες. Για ποιούς streamer λές? Τι league είσαι?
javavall Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 οι ευρωπαικες ειναι μακραν καλυτερες απο τις αμερικανικες πάντα! 2
sistah Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Για ποιούς streamer λές? Τι league είσαι? To ηξερα οτι θα με ρωτησεις για ποιους μιλαω αλλα δεν θα κανω τον κοπο να πω "δημοσια" τα stream names. Ψαξε στο LoL stream και θα βρεις κατω κατω τους ελληνες. Το τι league ειμαι δεν εχει καμια απολυτως σχεση με αυτο που συζηταμε. Τι διαφορα εχει αν ειμαι Bronze 5 ή Challenger?
LuNaTiC Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Πέστα μου πριβέ τότε. Αν είσαι Bronze 5 τότε οποιοδήποτε stream μπορεί να σε βοηθήσει...
sistah Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Γιατι εχεις σκαλωσει? Σε προσεβαλα σε κατι επειδη εισαι και εσυ streamer?Για μενα δεν εχει νοημα να δεις επιπεδο του silver-gold αμα θες να μαθεις κατι.Ακομα και οι bronze καλυτερα να δουν high ranked.
LuNaTiC Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δε παίζω καν LOL πλέον... απλά μιλάμε... Εμένα δε μπορεί να με προσβάλει κανείς... Stremaro για πάρτυ μου και μόνο
Zahariel Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Εγω αυτο που ειδα ειναι οτι ο κοσμος πολυ ευκολα ξεγραφει τους ελληνες streamer. Αν δεν χτυπησει critical mass ενα stream (400+ viewers σταθερα) δεν υπαρχει περιπτωση ν ανεβει η ποιοτητα του για να κανει match τα ξενα. Αυτο επειδη δεν βγαζεις τιποτα μεχρι τοτε. Οταν αρχισεις να εχεις εσοδα θα σε νοιαξει να βελτιωσεις ποιοτητα (οχι video αλλα του show που κανεις). Ομως το προβλημα ειναι οτι οι ελληνες streamer μιλανε ελληνικα στα stream και δεν υπαρχει αρκετο κοινο (που να θελει να τους υποστηριξει τουλαχιστον) για να πανε στο επομενο επιπεδο. Ισως σε μερικους μηνες, dunno.
Locko Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? http://www.nationalchampionship.eu/
Luxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Η πιστα στο aram τα σπαει. Πολυ ωραιο το χιονισμενο τοπιο.
nasos o psaras Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Στο εξωτερικο πρωτα φτοιαξανε ονομα οι streamers απο την συμετοχη τους στις ομαδες τους και μετα μαζεψανε τους viewers . Γιαυτο αν δεν γινουν ποιο ανταγωνιστικες οι ελληνικες ομαδες (πραγμα δυσκολο και δεν αναφερομαι στις ικανοτιτες) ωστε να διεκδικουν σημετοχες σε τελικες φασεις και οχι να πεταγονται εξω με 2-0 στον πρωτο γυρο δυσκολα .Τωρα πιστευω αν δεν κανω λαθος οτι ειμαστε μια κοινοτιτα με 50.000 παιχτες το ελαχιστο.Το οριο των 400 viewers την ημερα νομιζω δεν ειναι κατι τρομερο και μπορει να επιτευχθει αρκει να δωσεις στον αλλον λογο να σε βλεπει.Το να βλεπει καποιον που απλα παιζει και δεν εχει συμετοχη σε κατι αλλο οπως να δινει tips ή να νοιωθεις οτι τον στιριζει ωστε να εχουμε ποιο ανταγωνιστικες ομαδες δεν ειναι ελκυστικο .Δεν μπορεις να υποστιριξεις καποιον που κανει κατι και δεν προσπαθει γιαυτο. περα ομως απο αυτα τα esports δεν υπηρχαν στην ελλαδα και αμα δεν γινοταν αυτη η τρελα με το λολ σε παγκοσμιο επιπεδο δεν νομιζω να συζηταγαμε γιαυτα.Στην ελλαδα ειναι ειναι κατι νεο και 8ελει το χρονο του και αυτο και τα παραπανω δεν τα εγραψα για να μειωσω κατι απλα λεω τι πιστευω οτι φταιει.
jonakos Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) guardsman bob ολιγον νωχελικος δεν τον παω αλλα ο ατιμος βαζει ωραια κομματια.οσο αφορα τον τροπο που παιζει και τα roles δεν τα συμπαθω ιδιαιτερα.ο αγαπημενος μου ειναι wingsofdeathx.απλα το πιο ευχαριστο stream.απο την αλλη λιγο dyrus που ειδα ο τυπος απλα ειναι κορυφη οσο αφορα το παιξιμο αλλα βαρετος εως αηδιας.σε κανει να θες να καρφωσεις στυλο στον αμφιβλιστροειδη.μπλιεχρε παιδια αυτος o wildturtle ανεβαινει ραγδαια και σε views στο stream και στα ladders.τι ειναι τουτος ωρε! Επεξ/σία 1 Μαΐου 2013 από jonakos
Προτεινόμενες αναρτήσεις