Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιζει κανενας ελληνας streamer? 

Ο μονος αξιολογος πλεον ειναι ο Pitsis21

Απο τους αλλους οποιον και να δεις απλα στο τελος θα νιωθεις πιο χαζος

• Like 1
Δημοσ.

tsm regi - πίνω όλα τα spells. παίζω diana - μπαίνω σε 5 άτομα με R (χωρίς Q πρώτα) και κάνω άμεσο Hourglass... 

Ναι αυτη η μαιμου ο regi κατι τετοιους πιθικισμους τους κανει, Ο voy τον ηπιε απο trynda και το ευχαριστηθηκα..και φυσικα froggen op as hell.

Δημοσ.

Πάντως η "δύναμη" και η εξάπλωση των eSports αυξάνεται ραγδαία,ήδη (αν δεν το γνωρίζει κάποιος) μπορείς πια να στοιχηματίζεις σε πληθώρα επιλογών με real χρήματα σε στοιχηματικές εταιρίες(με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται).Έχω περιέργεια να δω πόσο παραπάνω μπορεί να εξελιχθεί το eSports gaming.

Δημοσ.

Πάντως η "δύναμη" και η εξάπλωση των eSports αυξάνεται ραγδαία,ήδη (αν δεν το γνωρίζει κάποιος) μπορείς πια να στοιχηματίζεις σε πληθώρα επιλογών με real χρήματα σε στοιχηματικές εταιρίες(με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται).Έχω περιέργεια να δω πόσο παραπάνω μπορεί να εξελιχθεί το eSports gaming.

Το να στοιχηματίζεις real money σε καψοπαίχνιδα όπως το LoL δε το θεωρώ εξέλιξη του Gaming. Μάλλον πλοκάμι της παρακμής είναι. No Offence.

Δημοσ.

Καλα εαν επαιζα σε ενα τουρνουα και με ειχε το στοιχημα, σιγουρα θα πονταρα κατα μου ολα τα λεφτα που εχω και θα εχανα.. Σε συνεννοηση με την ομαδα.. Περισσοτερα θα κονομουσα απο το τουρνουα!

Δημοσ.

Παει συμφωνα με το mmr, Δεν εχει σχεση ποσα games εχεις.

Παιδιά δεν είμαι τόσο σίγουρος. Είχα promotion σε Silver 4 και ήττα - νίκη - ήττα - ήττα, παίζοντας +/- 17 LP στις +3 νίκες (77/73). Το παράτησα, επί κανά 10ήμερο έπαιζα μόνο normal κάνοντας σερί και τώρα που το ξανάπιασα έκανα νίκη. Μου έδωσε 23 LP.

Γίνεται λίγο γραφικό ίσως το όλο θέμα βέβαια...

Δημοσ.

εδώ και μια εβδομάδα με έχει πεθάνει στο "attemptin to reconnect" error Κάθε 10 δευτερόλεπτα.  έχουν σπάσει τα νεύρα μου.

βλέπω τι γίνεται αλλά δεν μπορώ να κάνω οτιδίποτε :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...