Atallos1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Παιζει κανενας ελληνας streamer? Ο μονος αξιολογος πλεον ειναι ο Pitsis21 Απο τους αλλους οποιον και να δεις απλα στο τελος θα νιωθεις πιο χαζος 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 O pitsis οντως ,πολυ δυνατος.high ranked στον δυσκολο Na server.
bele Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 tsm regi - πίνω όλα τα spells. παίζω diana - μπαίνω σε 5 άτομα με R (χωρίς Q πρώτα) και κάνω άμεσο Hourglass... Ναι αυτη η μαιμου ο regi κατι τετοιους πιθικισμους τους κανει, Ο voy τον ηπιε απο trynda και το ευχαριστηθηκα..και φυσικα froggen op as hell.
hyperionthetitan Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 δεν νομίζω ότι ο NA ειναι δύσκολος server αυτο όμως δεν μειώνει την αξία του pitsis
MeSiaSs Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Πάντως η "δύναμη" και η εξάπλωση των eSports αυξάνεται ραγδαία,ήδη (αν δεν το γνωρίζει κάποιος) μπορείς πια να στοιχηματίζεις σε πληθώρα επιλογών με real χρήματα σε στοιχηματικές εταιρίες(με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται).Έχω περιέργεια να δω πόσο παραπάνω μπορεί να εξελιχθεί το eSports gaming.
dNt^ Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Φοβερά παιχνίδια σήμερα στο LCS! Καιρό είχα να δώ τέτοια δράση 1
Alex_gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Πάντως η "δύναμη" και η εξάπλωση των eSports αυξάνεται ραγδαία,ήδη (αν δεν το γνωρίζει κάποιος) μπορείς πια να στοιχηματίζεις σε πληθώρα επιλογών με real χρήματα σε στοιχηματικές εταιρίες(με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται).Έχω περιέργεια να δω πόσο παραπάνω μπορεί να εξελιχθεί το eSports gaming. Το να στοιχηματίζεις real money σε καψοπαίχνιδα όπως το LoL δε το θεωρώ εξέλιξη του Gaming. Μάλλον πλοκάμι της παρακμής είναι. No Offence.
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Καλα εαν επαιζα σε ενα τουρνουα και με ειχε το στοιχημα, σιγουρα θα πονταρα κατα μου ολα τα λεφτα που εχω και θα εχανα.. Σε συνεννοηση με την ομαδα.. Περισσοτερα θα κονομουσα απο το τουρνουα!
Tobajara Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Παει συμφωνα με το mmr, Δεν εχει σχεση ποσα games εχεις. Παιδιά δεν είμαι τόσο σίγουρος. Είχα promotion σε Silver 4 και ήττα - νίκη - ήττα - ήττα, παίζοντας +/- 17 LP στις +3 νίκες (77/73). Το παράτησα, επί κανά 10ήμερο έπαιζα μόνο normal κάνοντας σερί και τώρα που το ξανάπιασα έκανα νίκη. Μου έδωσε 23 LP. Γίνεται λίγο γραφικό ίσως το όλο θέμα βέβαια...
dNt^ Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δεν νομίζω να έχει σχέση με τα normals. Άλλο Normals, άλλο ranked. Μπορεί να ήταν τυχαίο
SOADNICK Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Παντως δε θα 'ταν γαματο, η RIOT να εδινε την δυνατοτητα στους παικτες να στοιχηματιζουν RP/IP στο LCS? 2
headbanger Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 εδώ και μια εβδομάδα με έχει πεθάνει στο "attemptin to reconnect" error Κάθε 10 δευτερόλεπτα. έχουν σπάσει τα νεύρα μου. βλέπω τι γίνεται αλλά δεν μπορώ να κάνω οτιδίποτε
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Ρε γαμώτο το structure του LCS και την παρούσα κατάσταση την έχει πάρει πρέφα κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις