LuxJaja Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μωρέ ότι θα βρω θα βρω. Απλά εντάξει αν δεν έχει και λίγο παραδοσιακό ελληνικό βρησίδι δε το νιώθεις το παιχνίδι...
Bigi444444 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως παραδοσιακά απέφευγα τους Έλληνες στα online παιχνίδια.Παρόλο που πάντοτε είχα ονόματα που κάνανε κρα ότι είναι ελληνικά, απέφευγα σέρβερ με ελληνικές κοινότητες και να μιλάω σε όσους μου μιλούσαν.Η καγκουριά μας πάει σύννεφο. Χθες πχ έπαιξα ένα παιχνίδι και τύχαμε σε έναν τραγικό κλαψο.... Όλοι του έφταιγαν, όλους τους έλεγε νουμπάδες, μόνο που δεν έβλεπε ότι αντικειμενικά ήταν ο χειρότερος της ομάδας.Με το που σκοτωνόταν κάποιος δικός μας ξεκίναγε το χώσιμο.Τέλοσπάντων από ένα σημείο και μετά δεν του μιλούσαμε καν μέχρι που βγαίνοντας στο chat του post game, χωρίς πραγματικά καμία αφορμή ξεκινάει και απευθυνόμενος σε μένα βρίζει κινητά, ακίνητα και αυτοκίνητα.Τι να πεις, μεταμόσχευση εγκεφάλου;Πού να τους βρούμε τόσους πια;
Radiatedsoul Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Κάτσε δυτικά.Αμα είναι να παίζεις με ζωα έλληνες και λοιπούς βαλκανιους, πολωνούς και δε συμμαζεύται, κάτσε δυτικά... Την Σουηδια ομως την βαλανε ανατολικα με εμας! Θα καλοπερασουν και αυτοι μαζι μας, απο τωρα τους ακουω να κλαινε
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ειπα να μπω να παιξω κανα παιχνιδακι και παι κατω ειαι. Τι ειναι αυτα ρε?Για να παιξεις ρπεπει αν κανεις τον σταυρο σου να πουμε
grouspen Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ουτε με τάμα δεν παίζεις σήμερα.... το φελέκι μου μέσα.... χτες προχτές όλα οκ. ειχε ενα 15λεπτο queue αλλά οκ.... σήμερα τπτ .... !@#$%^&
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 πάλι καλά που μπήκα το πρωί για το win of the day...
Jenovas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Παρομοίως. Βασικά δεν κάνεις log in σήμερα, ούτε με μέσον...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 υπομονή μέχρι το split...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 μέσα στη βδομάδα έχει ακουστεί...
DeViAnT_Puppet Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Έχω παρατήσει το game γιατί όποτε πάω να παίξω (απογεύματα κυρίως) θέλει να έχεις μπατζανάκη στην riot για να σε βάλει μέσα. Ελπίζω να γίνει κάτι σύντομα.
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Τα πράγματα είναι απλά .Κλείσαν τα σχολεία και παίζει ο διπλάσιος κόσμος πλέον. Η προσπαθεί.
ntinos19 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 τι στο καλό ? στο site το δείχνει status - busy και είμαι κανονικά μέσα στο game....
Προτεινόμενες αναρτήσεις