Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μωρέ ότι θα βρω θα βρω. Απλά εντάξει αν δεν έχει και λίγο παραδοσιακό ελληνικό βρησίδι δε το νιώθεις το παιχνίδι...

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πάντως παραδοσιακά απέφευγα τους Έλληνες στα online παιχνίδια.Παρόλο που πάντοτε είχα ονόματα που κάνανε κρα ότι είναι ελληνικά, απέφευγα σέρβερ με ελληνικές κοινότητες και να μιλάω σε όσους μου μιλούσαν.Η καγκουριά μας πάει σύννεφο.

Χθες πχ έπαιξα ένα παιχνίδι και τύχαμε σε έναν τραγικό κλαψο.... Όλοι του έφταιγαν, όλους τους έλεγε νουμπάδες, μόνο που δεν έβλεπε ότι αντικειμενικά ήταν ο χειρότερος της ομάδας.Με το που σκοτωνόταν κάποιος δικός μας ξεκίναγε το χώσιμο.Τέλοσπάντων από ένα σημείο και μετά δεν του μιλούσαμε καν μέχρι που βγαίνοντας στο chat του post game, χωρίς πραγματικά καμία αφορμή ξεκινάει και απευθυνόμενος σε μένα βρίζει κινητά, ακίνητα και αυτοκίνητα.Τι να πεις, μεταμόσχευση εγκεφάλου;Πού να τους βρούμε τόσους πια;

Δημοσ.

Κάτσε δυτικά.Αμα είναι να παίζεις με ζωα έλληνες και λοιπούς βαλκανιους, πολωνούς και δε συμμαζεύται, κάτσε δυτικά...

Την Σουηδια ομως την βαλανε ανατολικα με εμας!

Θα καλοπερασουν και αυτοι μαζι μας, απο τωρα τους ακουω να κλαινε :lol:

Δημοσ.

ουτε με τάμα δεν παίζεις σήμερα.... το φελέκι μου μέσα....

χτες προχτές όλα οκ. ειχε ενα 15λεπτο queue αλλά οκ....

σήμερα τπτ .... !@#$%^&

Δημοσ.

Έχω παρατήσει το game γιατί όποτε πάω να παίξω (απογεύματα κυρίως) θέλει να έχεις μπατζανάκη στην riot για να σε βάλει μέσα. Ελπίζω να γίνει κάτι σύντομα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...