Bigi444444 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Εκτός του meta εγώ πιστεύω ότι γίνεται και για να υπάρχει ενδιαφέρον.Σκέφτεστε για 3 χρόνια να βλέπαμε τα ίδια picks και το ίδιο στυλ παιχνιδιού;Μεχ..... Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη!
Locko Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δοκιμασα το build τελικαΝταξει , εκτος απο οτι ειναι super annoying , εχεις απειρο kiting και απειρο CDR Καθε 1 sec εχεις Q aka slow aka ολα τα on hit dmg And the proofz απο ,μερικα normals ( με κανα 2 εξαιρεσεις που δεν προλαβα να βγαλω τα items) Σε καθε game ειχα το περισσοτερο dmg Με ποια σειρά βγάζεις τα items? Tear -> Boots -> BotRK -> Gauntlet -> Last Whisper -> Muramana/Elder or ... ?
SOADNICK Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 voli jungle Εγω με τον Voli παω solo top και πραγματικα βιαζει το αρκουδι. 6/8 νικες εχω χωρις οι 2 ηττες μου να ειναι εξευτελιστηκες, τωρα για ζουγκλα δε ξερω να σου πω. ΥΓ Παει ο fizz jungler ή ο pantheon mid? Τα ειχα δει και τα δυο σε παιχνιδια και μου ειχε φανει περιεργο αλλα δεν μιλησα και πολυ γιατι ηταν παιδακια του στυλ ή παω mid με pantheon ή trollαρω/feedαρω. Αλλα παραδοξως κανεις απ τους δυο δεν τα ειχε παει ασχημα
sistah Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Με ποια σειρά βγάζεις τα items? Tear -> Boots -> BotRK -> Gauntlet -> Last Whisper -> Muramana/Elder or ... ? http://www.probuilds.net/guide/KR/515107927/1560617
vasiliskamagr Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Για οποίον ενδιαφέρετε το plaisio Θα κυκλοφορήσει ένα Turbo-X League of Legends Pc με την συνεργασία της riot και razer οπού η ίδια θα ξεκινήσει το 10 ήμερες πρόσφορες στα προϊόντα της στο plaisio και στα media mark. Μπορείτε να διαβάσετε Περισσότερα Εδώ.
Tobajara Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Πάλι εδώ εσύ? Έχω δει Fizz solo top και το παιδί τα είχε πάει πολύ καλά. Η λογική του AD assassin mid είναι να πιάσει το αντίπαλο AP και να το κάνει άλογο. Pantheon, Talon, Zed, γενικά χαρακτήρες που έχουν καλό burst και ranged harass (AD casters κοινώς) είναι αρκετά βιώσιμες επιλογές για mid lane, ειδικά ο Pantheon που έχει spear κάθε 4 δευτερόλεπτα, gap closing και βαράει αγρίως. Το θέμα είναι πως αν δεν ταϊστούν από νωρίς γίνονται όλο και λιγότερο χρήσιμοι στην ομάδα, γιατί το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ξεμοναχιάσουν κανένα support ή carry και να ελπίσουν πως δεν τους την έχουν στημένη.
mpasketpro Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 vasiliskamagr ειδα το turbo-x pc και πραγματικα ΑΞΙΖΕΙ. 589+μεταφορικα δωρο επειδη ειναι 85 ευρω και πανω&γαματα χαρακτηριστικα. Ειδικα για αυτα τα λευτα ειναι πολυ καλα τα χαρακτηριστικα.
sistah Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ναιιιι, οχι.i3? gt630?Eνας θεος ξερει τι τροφοδοτικο εχουν βαλει, τι HDD και τι RAM.Με δικια σου συνθεση φτιαχνεις καλυτερο pc.Αλλα φανταζομαι αρκετα πιτσιρικια θα ψαρωσουν μονο και μονο επειδη λεει League of Legends.Οποτε, Plaisio wins.
SOADNICK Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Αν κρίνουμε από τα χαρακτηριστικά του, το PC αυτό «σηκώνει» με άνεση τα περισσότερα σύγχρονα games και φυσικά το αγαπημένο σε πολλούς από εσάς League of Legends. Με τη δυνατή κάρτα γραφικών του υπόσχεται υψηλά frames ανά δευτερόλεπτο στα μέγιστα settings. Τι να πει κανείς
vasiliskamagr Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ναιιιι, οχι. i3? gt630? Eνας θεος ξερει τι τροφοδοτικο εχουν βαλει, τι HDD και τι RAM. Γνωρίζοντας την λογική του πλαισίου κανένα που θα τους είχε απομείνει από το service , κάλο είναι το pc άλλα με χαλάει ο τίτλος turbo-x δεν είναι και από τα καλύτερα... Δες εδώ τα χαρακτηριστικά.
Locko Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 http://www.probuilds.net/guide/KR/515107927/1560617 Δοκίμασα το build και εκτός από ότι νιώθω τον Ez μετά από πολύ καιρό fun to play, θεωρώ ότι γίνεται fully viable ξανά στο competitive scene. Early game, έχεις πάρα πολύ καλό sustain με πολύ δυνατό poke εάν μπορείς να κάνεις land τα skill-shot σου. Mid game, στο σημείο που είσα με Elder Lizard, CDR Boots & Tear, απλά μπορείς να spammάρεις τα skills σου, χωρίς να μένεις πότε από μάνα και εάν σου κάτσει και βρεθείς με Blue buff, έχεις 2.4 CD Cooldown στο Q. (OP Stuff!) Εκεί που πραγματικά απογειώνεται το build είναι όταν τελειώσεις το Gauntlet. Δεν μπορεί να σε σκοτώσει κανείς και δεν μπορεί να σου ξεφύγει κανείς. Από την στιγμή που θα κάνεις land το πρώτο q μέχρι την στιγμή που ο άλλος θα πεθάνει απλά θα είναι chained-cc. Εν τω μεταξύ είναι τόσο πολύ και συχνό το slow που και "ανάπηρος" (no offence στα ατομα με πραγματικά προβλήματα) να είσαι, απλά δεν γίνεται να σου φύγει ο άλλος. 1
Bigi444444 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μονο tristana με ulti κ jump να γλυτώσει. <br> Ωραίο build πάντως, θα ρίξω ένα βλέφαρο κι εγώ.<br> Tnx for the info.<br><br> Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη!
p_under Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 το δοκίμασα και εγώ το buils και σε lane ΕΖ + LuLu (εγώ) Vs ΕΖ + Thress. O δικός του έφερε vampire και BF ενώ εγώ όταν είχα το Lizard έκανα παραπάνω dmg παρόλο που είχα λιγότερο AD. Πολύ καλό build αλλά κατά την γνώμη μου δεν ταιριάζει σε solo Q games, γτ η ομάδα πρέπει να ξέρει να παίζει με τέτοιον EZ.
Locko Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μπα, αντιθέτως θεωρώ ότι αυτό είναι το δυνατό του σημείο γιατί δεν είναι ούτε Kog, ούτε Vayne να χρειάζεται όλο το team composition χτισμένο γύρω του για protect. Με το high mobility του, χρειάζεται το minimum του protection και αυτό δίνει μεγάλη ελευθερία στο υπόλοιπο team να focusάρει στα αντίπαλα carry και να παίξουν ό,τι είναι confident. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις