sistah Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 QQ inside. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να σε supportaρει ανιδεος.Προφανως δεν εχει support champions οποτε παιρνει Lux.To τι ειδανε τα ματια μου δεν περιγραφεται.Δωξα τον αντιχριστο οι αλλοι ηταν fed και το πηραμε.Αλλα πραγματικα με εφερε στο αμην και εριξα rage στο ατομο αυτο,γιατι δεν καταλαβαινε αυτα που του ελεγα.Τον πηρα με το καλο στην αρχη αλλα δεν..Βαραγε E στα minions και τα εκανε AA."Βρε ανθρωπα μην pushaρεις, θελω να φαρμαρω κατω απο το tower γιατι δεν την παλευουμε."Οχι. Χαμπαρης Χαμπαροπουλος.Και ο λογος που θελει να φαρμαρει ειναι γιατι αποφασισε να παει full AP, οποτε ξεχναμε sightstone και μαλακιες.Αυτα ειναι για τους χαζους.Οποτε ουτε wards ουτε τιποτα, και μετα απορουσε γιατι πεθαινε και δεν τoν βοηθουσα.Γιατι χριστιανε μου ΔΕΝ ειμαι τυφλη, και βλεπω οτι ειναι στα bushes και θα μου την μπει,αρα δεν παω κουνιστη κουνιστη μπροστα στο tower.Ζμπουυυυτσα του.Δεν ντρεπονται λιγο να παιζουν ranked?- Eνος λεπτου σιγη για τα bot lanes που χανονται απο τα supportπου πολλες φορες καταστρεφουν το lane χωρις να το καταλαβαινουν. -
Jimys2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 QQ inside. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να σε supportaρει ανιδεος. Προφανως δεν εχει support champions οποτε παιρνει Lux. To τι ειδανε τα ματια μου δεν περιγραφεται. Δωξα τον αντιχριστο οι αλλοι ηταν fed και το πηραμε. Αλλα πραγματικα με εφερε στο αμην και εριξα rage στο ατομο αυτο, γιατι δεν καταλαβαινε αυτα που του ελεγα. Τον πηρα με το καλο στην αρχη αλλα δεν.. Βαραγε E στα minions και τα εκανε AA. "Βρε ανθρωπα μην pushaρεις, θελω να φαρμαρω κατω απο το tower γιατι δεν την παλευουμε." Οχι. Χαμπαρης Χαμπαροπουλος. Και ο λογος που θελει να φαρμαρει ειναι γιατι αποφασισε να παει full AP, οποτε ξεχναμε sightstone και μαλακιες. Αυτα ειναι για τους χαζους. Οποτε ουτε wards ουτε τιποτα, και μετα απορουσε γιατι πεθαινε και δεν τoν βοηθουσα. Γιατι χριστιανε μου ΔΕΝ ειμαι τυφλη, και βλεπω οτι ειναι στα bushes και θα μου την μπει, αρα δεν παω κουνιστη κουνιστη μπροστα στο tower. Ζμπουυυυτσα του. Δεν ντρεπονται λιγο να παιζουν ranked? - Eνος λεπτου σιγη για τα bot lanes που χανονται απο τα support που πολλες φορες καταστρεφουν το lane χωρις να το καταλαβαινουν. - where did this come from? ><
Tobajara Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Yep. Κακό carry με καλό support μπορούν να το σώσουν, καλό carry με κακό support είναι χαμένη υπόθεση. 3
Tobajara Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Και ένα σερί από τις +17 στις +29 νίκες (13 - 1 νομίζω) έληξε με τον πιο ατιμωτικό τρόπο - είχα πολύ καιρό να κάνω ΤΟΣΟ άθλιο παιχνίδι με Cho. Αδικαιολόγητος και δε θα επαναληφθεί. EDIT - μόλις τώρα είδα πως έπαιζα top εγώ Silver 4 Cho (ας πούμε πως έχω δυναμική για Silver 3 - 2) εναντίον Gold 4 Xin και Gold 1 Thresh premade top. :D :D Δεν είναι δικαιολογία πραγματικά, καθώς ήμουν πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΟΣ, αλλά μερικές φορές το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις είναι μια αξιοπρεπής ήττα. Ε, ούτε καν αυτό.
Jimys2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Και η ποιοτητα συνεχιζεται. Vayne afk τα πρωτα 20 λεπτα. Enemy adc(ashe) 7-0 στο 20 λεπτο. Και ολα αυτα στο silver 2.
Locko Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δεν έχεις νικήσει πότε game που το αντίπαλο team έπαιζε με 4 επειδή κάποιος ήταν afk/dc?
Jimys2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δεν έχεις νικήσει πότε game που το αντίπαλο team έπαιζε με 4 επειδή κάποιος ήταν afk/dc? Πρεπει να μου εχει τυχει μια φορα πριν αρκετο καιρο, αλλα τοτε ημουν ακομα bronze 3 νομιζω. ΥΓ : 2ο game, adc cait πρωτες λεξεις στο chat : OMG AP RUNES. Και αυτο τo fail ταιριαξε με ενα troll pick ap teemo σαν support. Φυσικα 0 wards bot. 0 dmg η cait στα trades. ΤΖΙΤΖΙ.
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 national retarded top & mid lane today or something????
sistah Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Yep. Κακό carry με καλό support μπορούν να το σώσουν, καλό carry με κακό support είναι χαμένη υπόθεση. To θεμα ειναι οτι, καποιος που δεν παιζει support και ξεμεινει σ'αυτη τη θεση, μπορει να γινει χρησιμος χωρις να κανει παπαδες. Λιγα wards να βαζει, λιγα spells να κανει και καπως κουτσα στραβα θα βγει το lane, αν το carry νιωθει. Ποσες φορες εχω δει στα streams αυτους που πανε support γιατι ειναι last pick, και φαινεται οτι δεν ειναι το lane τους αλλα κανουν οτι μπορουν και οτι ξερουν για να βοηθησουν. Ο δικος μου ηρθε, τα εκανε πουτανα, εφυγε και δεν καταλαβε τιποτα. I came, I saw, I made it poutana ενα πραμα. 1
bele Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Aς μου εξηγησει καποιος μια απορια. Η season 2 ηταν η περιοδος τυ ez,skarner,corki,mao,amumu,vlad,kog και μεχρι στιγμης βλεπουμε στα lcs τουλαχιστον να προτιμουν nasus,voli jungle,kayle ap, και στα adc να υπαρχει μονοπολειο vayne,mf,varus αντε και καμια trist. Ενταξει καταλαβαινω μερικα nerfs που επεσαν, αλλα δεν καταλαβαινω πως ετσι ξαφνικα ανακαλυψαν το op στο slow του nasus, στο flip του voli ή στην ulti της kayle. Δηλαδη το οτι εγινε λιγο ποιο φθηνη η επιθεση και πιο ακριβη η αμυνα αρκει για να αλλαξουν τοσο οι επιλογες τους; Γιατι ας πουμε δεν συνεχιζουν το flash ult skarner ή πως εχει εξαφανιστει ετσι ο ez με το τοσο mobility που εχει;
aris1986 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ποτε γινεται το rp price reduction? Σημερα; Τι ωρα;
sistah Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Σε 2 ωρες, τουλαχιστον για την Αμερικη.Google it dammit.
Atallos1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Aς μου εξηγησει καποιος μια απορια. Η season 2 ηταν η περιοδος τυ ez,skarner,corki,mao,amumu,vlad,kog και μεχρι στιγμης βλεπουμε στα lcs τουλαχιστον να προτιμουν nasus,voli jungle,kayle ap, και στα adc να υπαρχει μονοπολειο vayne,mf,varus αντε και καμια trist. Ενταξει καταλαβαινω μερικα nerfs που επεσαν, αλλα δεν καταλαβαινω πως ετσι ξαφνικα ανακαλυψαν το op στο slow του nasus, στο flip του voli ή στην ulti της kayle. Δηλαδη το οτι εγινε λιγο ποιο φθηνη η επιθεση και πιο ακριβη η αμυνα αρκει για να αλλαξουν τοσο οι επιλογες τους; Γιατι ας πουμε δεν συνεχιζουν το flash ult skarner ή πως εχει εξαφανιστει ετσι ο ez με το τοσο mobility που εχει; Αυτο λεγεται meta Σημερα ειναι ετσι , αυριο αλλιως Καποιος ανακαλυπτει/θυμαται κατι , το nerfαρουν κ γινεται ενας κυκλος εδω και 3 season Skarner δεν βλεπεις γιατι nerfαρανε το ult οταν κανει ο αλλος flash , οπως και το W που εγινε το cd απειρο Τον ezreal θα τον ξαναδεις και παντα θα τον βλεπεις γιατι ειναι safe choice , κοβω τον κωλο μου οτι θα τον δειτε απο Koreans με το build που ειπα παραπανω Δοκιμασα το build τελικα Νταξει , εκτος απο οτι ειναι super annoying , εχεις απειρο kiting και απειρο CDR Καθε 1 sec εχεις Q aka slow aka ολα τα on hit dmg And the proofz απο ,μερικα normals ( με κανα 2 εξαιρεσεις που δεν προλαβα να βγαλω τα items) Σε καθε game ειχα το περισσοτερο dmg 1
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Νέα items, νέα ζούγκλα αλλάζουν τους ήρωες και παίζονται (νέα nerfs also). Season 2 ήταν η επέλαση του Triforce γι'αυτό έβλεπες αυτά τα adc πλέον έφαγε το nerf του οπότε άλλαξαν οι ήρωες και παίζονται αυτοί που scaleάρουν καλύτερα με τα νέα items. Γι'αυτό πλέον βλέπεις παντού για παράδειγμα Draven αφού πλέον τα pure ad items κάνουν πάταγο. nerfάρανε και το aoe dmg γενικότερα και τον nasus πλέον τον παίζουν ζούγκλα αφού πριν δεν ήταν τόσο πολύ viable ενώ τώρα με το machette είναι και παραείναι. Βάλε σε όλα αυτά το super fast dragon kill και το κάθε 10 sec exhaust. Γενικά οι ήρωες πάνε σύμφωνα με τα nerfs σε items/champions/jungle αλλά κάποιοι είναι σταθερές επιλογές 1
klainmaingr Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 >yfw i pulled off jungle thresh Αd runes-9/21/0-max e spirit stone/locket/runic/iceborn gauntlet. Θεικά gangs, spammable Ε μετά απο κάποια φάση οπότε το clear είναι παιχνιδάκι και γενικά τέρμα fun. Θα δοκιμαστεί σε πολύ περισσότερο βάθος γιατί μια χαρά viable τον βλέπω. Μέχρι το lvl 3 κουτσαίνει λίγο (όπως οι περισσότεροι ) αλλα μετά είναι μια χαρά. Lee sinίζει όλο το kit του. Πιάνεις q πάνω του. Ε για pull/push και μετά με το w μπορείς να φέρεις και το αργόσχολο lane αν πιάσεις καλά το q και έχεις δάχτυλα. Loved it βάζω και trademark και υπογραφές you first heard it here.
Προτεινόμενες αναρτήσεις