SOADNICK Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 League of Legends Facts Ο Draven και ο Darius ειναι αδερφια. Ο Trynda και η Ashe ειναι παντρμενοι. Υπαρχει skin (Norse King Darius) του Darius που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα. Ο Nasus ειναι αδερφος με τον Renekton Η Vi και η Caitlyn πολεμουν την εγκληματικοτητα, και αν μπουν μαζι στο ιδιο match εχουν μια κοινη passive (on the case: piltover's finest) Το "πραγματικο" ονομα του Graves συμφωνα με τον TF ειναι Malcolm Graves Η Leona και ο Pantheon εχουν αρχαιο-ελληνικες ριζες.
Pa0ki Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Τι λες τώρα? Respect στο παλικάρι aieron, τίποτε άλλο Είναι και metalhead από το λίγο που είδα Οι υπόλοιποι συνεχίστε να κλαψομουνιάζετε για τους τρόλλερς και το mmr
p_under Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 και τωρα τι ρολο βαρας που το παιζεις μεσα στο ιντερνετ με αρχες κτλ δεν μπορω να το καταλαβω.εσυ αν τον εβλεπες εξω ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα τον εδειχνες με το δαχτυλο. κάνεις πολύ λάθος. Αρχικά αν όντως έκανες γραμματικό λάθος σου ζητώ ταπεινά συγνώμη, αλλά εγώ ποτέ δεν θα τον έδειχνα με το δάχτυλο όπως αναφέρεις, γτ έχω μάθει να σέβομαι! end of story. gg wp!
Arcanaloth Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 League of Legends Facts Ο Draven και ο Darius ειναι αδερφια. Ο Trynda και η Ashe ειναι παντρμενοι. Υπαρχει skin (Norse King Darius) του Darius που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα. Ο Nasus ειναι αδερφος με τον Renekton Η Vi και η Caitlyn πολεμουν την εγκληματικοτητα, και αν μπουν μαζι στο ιδιο match εχουν μια κοινη passive (on the case: piltover's finest) Το "πραγματικο" ονομα του Graves συμφωνα με τον TF ειναι Malcolm Graves Η Leona και ο Pantheon εχουν αρχαιο-ελληνικες ριζες. Αδέρφια: Draven - Darius Nasus - Renekton Garen - Lux Morgana - Kayle Katarina - Cassiopeia Ο Garen επίσης πρέπει να τα 'χει κρυφά με την Katarina και γενικά πολλοί champions έχουν σχέση ο ένας με τον άλλο, π.χ. ο Viktor σχεδίασε τον Blitz, o Garen σκότωσε τον Urgot, η Ashe παντρεύτηκε για πολιτικούς λόγους τον Trenda και άλλα πολλά... Έχει φάση να διαβάζεις το Lore, μερικά είναι καλά. Η ιστορία της Orianna π.χ. τα σπάει, τελείως creepy.
SOADNICK Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Αδέρφια: Draven - Darius Nasus - Renekton Garen - Lux Morgana - Kayle Katarina - Cassiopeia Ο Garen επίσης πρέπει να τα 'χει κρυφά με την Katarina και γενικά πολλοί champions έχουν σχέση ο ένας με τον άλλο, π.χ. ο Viktor σχεδίασε τον Blitz, o Garen σκότωσε τον Urgot, η Ashe παντρεύτηκε για πολιτικούς λόγους τον Trenda και άλλα πολλά... Έχει φάση να διαβάζεις το Lore, μερικά είναι καλά. Η ιστορία της Orianna π.χ. τα σπάει, τελείως creepy. με μηδενισες! για την ashe το διαβασα απλα δεν το ανεφερα, θα του τα φαγε ολα του trynda... Επισης η Lux γκομενιζει με τον Ezreal (και τον ειχα για "ετσι") και ειναι κολλητη με την Nami Ο Garen ειναι παιδικος φιλος με τον Jarvan IV Ο Olaf ειναι drummer σε ενα Heavy Metal συγκροτημα που ονομαζεται Pentakill...(εκει μαλλον πρεπει να ειναι κιθαριστας ο Morde αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος αφου δεν ανεφερεται κατι τετοιο στη League of Legends Wiki) Στο skin του Olaf (Brolaf) φαινεται ενα κεφαλι του teemo. -GJ Olaf- Ο Blitz αντιπαθει τον Signed και ειναι φιλος με τον Rammus Ο Viktor ανεστησε τον Urgot και επισης βλεπει τον Jayce ως ενα εμποδιο στην ενδοξη αναπτυξη του... Η Janna εκλεψε τον γκομενο της Nida Ο καρχαριας του Fizz ονομαζεται Chomper Η Akali και οι νιντζα της ειναι σε πολεμο με την ομαδα του Zed Ο μουμιας ειναι φιλος με την Ανι Ο Voli ειναι συμμαχος της Ashe και αντιπαλος του Zilean Ο JIV εσωσε τον Xin απο φυλακιση O Wukong εκπαιδευτηκε απο τον Yi Ο JIV ειναι εχθρος του Swain Ο Pantheon ειναι παιδικος φιλος με την Leona Η Cassio ειναι μικρη αδερφη της Καταρινα (οικογενεια Du Couteau ειναι υιοθετημενος ο Talon σε αυτη την οικογενεια)
Atallos1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Γνωμες για Korean Blue Build σε Ezreal Elder Lizard Botrk Muramana Gauntlet Last Whisper CDR Boots
Ακραίος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) atallos1 καλό νομίζω αν και το Iceborn Gauntlet θεωρώ ότι πλέον είναι πιο tanky item και έχει γίνει nerf για τους ranged champios.Κατά τα άλλα αν η ομάδα χρειάζεται περισσότερο poke και όχι τόσο "στεγνό" damage στα teamfight είναι πολύ καλό πιστεύω. (Όλα αυτά από έναν Bronze I παίκτη) Επεξ/σία 25 Απριλίου 2013 από Ακραίος
bele Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Εγω εξακολουθω να ειμαι οπαδος του παλιου καλου ad build. Tις μονες προσθηκες που δεχομαι ειναι κανα tri force σε ez ή κανα botrk οταν η αντιπαλη ομαδα στακαρει health. Συνεχιζω να θεωρω το κλασσικο bots,ie,pd,lw,bt+defensive item ανωτερο απο τα utility build ακομα και οταν αυτα ταιριαζουν με το playstyle του ez. Βtw φυσικα δεν ειναι κακη η συνθεση του attalos , αλλα για μενα προυποθετει η ομαδα να εχει την ιδια εμπειρια με αυτην του ατομου που θα χρησιμοποιησει σωστα το παραπανω build. (μονο το elder lizard μου φαινεται λιγο meh). Kαι φυσικα δεν σημαινει οτι αυτα που λεω ειναι σωστα απλα ετσι τα βλεπω απο την οπτικη του silver 4 που ειμαι
Atallos1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δεν ειναι δικια μου συνθεση Ειναι το νεο trend σε Korea που αν δεν το δουμε στο Allstars game σιγουρα θα το δουμε καπου αλλου
bele Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Αληθεια σημερα στις 24 δεν ειναι να αρχισουν τα παιχνιδια στο all star? Μηπως δεν ειδα καλα εγω; Και αν ναι ξερουμε ωρα;
koularasss Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Κιτρινόμαυρε. μουαχαχα μπορντοροδοκοκκινοπρασινε!!
Atallos1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Αληθεια σημερα στις 24 δεν ειναι να αρχισουν τα παιχνιδια στο all star? Μηπως δεν ειδα καλα εγω; Και αν ναι ξερουμε ωρα; 24 Μαιου 1
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 δες το DST που προτείνει και μετά δες ποιο παλιό βίντεο που λέει για την ομοφοβία και πες μου αν θα το ακολουθήσεις το DST
Προτεινόμενες αναρτήσεις